sayin @mindi size gerekli cevabi vermis. Acaba size verdigi linki okudunuz mu?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2297/merhaba
Burasi insanlarin birbirine hizmet ettigi bir platform degil, birbirilerine yardimci oldugu bir platform, oncelikle bunu anlamaniz lazim. Eger bu platformdaki bilgilerden yararlanmak istiyorsaniz, ana sayfadan itibaren basliklari takip ederek sizinle ilgili olan konulari bulup sorularinizi ilgili baslikta sormalisiniz.
Bilgiye ulasmak icin SIZ vaktinizi harcayip, SIZ arastirmalisiniz, baskalari size hizmet etmek zorunda degil. Ilk konu serbest kursu 'de oldugundan dolayi cok onemsememistim, ama bu olusturdugunuz basligi butun forum uyelerine saygisizlik olarak degerlendiriyorum.
Bu platformu kullanirken, butun kullanicilara ve vakitlerine saygili olmaniz gerektigini unutmamalisiniz. Herkes sizin yaptiginiz gibi ayri bir baslik olustursa -hele de forumda zaten var olan bir konu icin- forum herkes icin kullanilmaz hale gelir. Bunu onlememiz sart.
Ne forum kurallarini okudunuz, ne de forum kullanimina dair tavsiyeleri... Sizin sorunuzun cevabi olan konuyu bile okudugunuzdan supheliyim... sizi forumdan kosullu olarak cikariyorum. Bu surecte bahsettigim konulari okuyup anladiysaniz ve forumdan hala yararlanmak istiyorsaniz [email protected] adresine e-mail gonderebilirsiniz.
Basvuru surecinizde bol sanslar!