Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @muhtaradana DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells peki şimdiden bu belgeyi istemenin bir sakıncası var mı

    bir sakincasi yok. 2 ay cok uzun bir sure degil.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @redsat2000 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    2020 case numaralı kazanan arkadaşlar, Şuan forumda sormayı düşündüğünüz kafanıza takılan bir çok konu %90 sorulmuştur.Ancak bunun nerede olduğu ile ilgili bir fikriniz yoksa, size tavsiyem 2019 yılında mevcut mülakat deneyimleri,USCIS, sağlık ve 2019 aşamaları baştan sona okumanız/not almanız. Bunun haricinde Meslekler, Amerikada yaşam uçak ve girmeyi düşündüğünüz yerlere ait eyalet bilgilerini araştırmanız. Forumun karakteristik yapısında her bir açılan başlığın başlangıcında sizin için değerli olacak bilgiler mevcuttur yada ileri aşamalarda eklenmiştir. Kesinlikle bu bilgileri copy paste yoluyla bir yerde toplayarak kendi başvuru klavuzunuzu hazırlamanız. Forumda ileri aşamalarda bu nerdeydi diyebileceğiniz bir çok bilgiyi yoğun bir şekilde aramanızı önleyecektir. Planlı ,sistematik ve dikkatli olmak bu süreç için önemli.
    Tekrar herkese hayırlı olsun. Umarım süreci zevkli ve stressiz geçirirsiniz.

    Sayin @redsat2000 , ilgili iletileri sag alt taraftaki 3 noktaya tiklayarak "bookmark"layabilirsiniz, bu sekilde daha sonra kendi profilinizden bu iletilere ulasabilirsiniz. 🙂 yeri gelmisken belirtmis olayim...


  • @fozba doğrudur, sıkıntı olacağını sanmıyorum

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mhmet DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells Merhaba green card 2020 talihlisi arkadaşım ds 260 formunu doldurmaya başlayacaktım numaranız eşleşmiyor lütfen konsloslukla irtiaba geçin diyor ?![alt metni]

    ekranda cikan yaziyi burada paylasabilir misiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @arnblt sayin @arnblt , direkt etiketlemek yerine, cevap verdiginiz sorunun altindaki "cevap" veya "alinti" seceneklerini kullanin lutfen. Bu sekilde, hangi soruya ne cevap verildigi baska sayfalara gitmeden ya da ayni sayfayi aramadan hemen altinda ulasabilir oluyor, butun cevaplari sirali bir sekilde gorebiliyorsunuz. Bu, hem soruyu soran kisilerin yararina, hem de benim 🙂 Ben de cevaplanmis sorulari ayirt edip, bir daha cevaplamis olmayayim 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @leobebek DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Forumu etraflıca inceliyince daga önce sorduğum bir çok soruya cevap bulabildim herkese tesekkurler dikkatlice okuyup takip etmek gerekiyormuş. Herkesin emeğine sağlık,ancak cevabını bulamadığım bir tek soru kaldı. Oda eşimin şu an halihazırdaki hamileliği ile ilgili soru. Forum kullanıcılarından ve adminlerden özür dileyerek yinelemek istiyorum.
    Çünkü bu soruyla alakalı forumun içinde neredeyse her başlığı her mesajı inceledim. Hatta sorduğumuz sorunun aynısı nı başka bir kullanıcıda sormuş ancak alakasız bir yerde ve konu başlığında sorduğu için kullanıcılar buna cevap vermemiş. Rica ediyorum ya mesaja cevap vermeyin yada bilmiyorum deyin ama. Bu soru burda değil şu konu başlığında demeyin. Çünkü o başlığa da gidip tüm mesajları okuyorum ve cevap ordada yok.

    Afıınıza sığınarak. “Eşim çekilişe katılırken Hamile değildi,çekiliş sonuçları açılandı ve şu an 7 aylık hamile. Dv-260 doldurduk ve gönderdik. Hamilelikle ilgili hiç bir soru yok bildiginiz gibi. Şimdi mülakata kadar çocugumuz doğmuş olacak. Cocuk bilgilerini ne zaman ibraz edeceğiz. Form mülakata kadar değiştirilebilirmi?”

    Saygılar.

    CASE NO: 2020EU11XXX
    DV-260. Submit day 15 MAY 2019

    Evet, degistirilebilir. Cocugunuz ne zaman dogarsa dogsun, surece ekleyebilirsiniz.

    Lakin sorunuzu bebek dogduktan sonra sormalisiniz. Su an henuz surec bile baslamadi, hangi asamada oldugunuz belli degil. KCC o zamana kadar sizden belgeleri istemis olacak mi , onu da bilmiyoruz. Butun olasi secenekleri siralamak mumkun degil, o nedenle bu soruyu zamani gelince sorun ve sizin surecteki durumunuza gore cevap verelim. Su an verecegimiz butun cevaplar farazi olacak.

    Bu arada dogru basliktasiniz ve soruyu dogru yerde soruyorsunuz. Bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rodin DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    merhaba ds260 formunu submit ettikten sonra tekrar giriş yapıp sayfaları incelemek sorun olmuyordur değil mi?

    sorun olmaz.


  • @crazycells benim de bir sorum olacak, talihlilerin bilgilerini girdiği excel dosyasının linkini konu içinden bulmam çok zor oluyor. acaba daha kolay nasıl bulabilirim? İmzanızda linki paylaşabilir misiniz ya da sabitleme şansımız var mı ilk mesajda?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ismailcanbolat DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    MERHABA FORMU DOLDURURKEN 16 YAŞINDAN SONRA Kİ ADRESLERİ SORMUŞLARDI FAKAT 3 VE 5 YAŞINDAKİ KIZLARIM İÇİN DOĞDUKLARI ADRESİ VE GEÇEN SENE TAŞINDIĞIMIZ ŞİMDİKİ ADRESLERİ YAZDIM BU BİR SAKINCA DOĞURUR MU ACABA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

    sorun olmaz, buyuk harf kullanmadan sorularinizi yazin sayin @ismailcanbolat

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @daphne77 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    iyi akşamlar.
    DS260 formunda " Q.Have you ever used other names? (Varsa diger isimleriniz)" sorusunda evli bayanlar için kızlık soyadı yazılabilir demişsiniz. bunu " isim soyisim(kızlık) " şeklinde fullname formatındamı yazmalıyız

    Evet, aynen oyle. Isim ve Soyisim seklinde belirtin.


  • @crazycells The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.


  • @crazycells teşekkür ederim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kubra DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells benim de bir sorum olacak, talihlilerin bilgilerini girdiği excel dosyasının linkini konu içinden bulmam çok zor oluyor. acaba daha kolay nasıl bulabilirim? İmzanızda linki paylaşabilir misiniz ya da sabitleme şansımız var mı ilk mesajda?

    Bu cizelge ilk iletiden zaten ulasilabilir. Hatta gecmis yillarin cizelgelerine de... Sabitlemek derken bunu mu demek istediniz? Net anlayamadim.

    Siz dahil tum DV2020 talihlilerine bu linki imzalarina tasimasini kesinlikle tavsiye ederim. Dolayisiyla konuya girdiginizde kolayca ulasilir olur. Cok fazla mesajim oldugundan mumkun oldugu kadar kisa bir imzayi tercih ediyorum, o nedenle bu sekilde kalmasi simdilik daha iyi, diger turlu pek cok cizelgeyi imzamda tasimam gerekebilir. 🙂

    DV2020 tablosu: http://bit.ly/2V0zMOz

    Bu da ilk iletinin ilgili kismi:

    @crazycells DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Fikir vermesi amaciyla gecen yilda ve bir onceki yilda hangi dosya numaralarin ne zaman aktif olduklarina su sayfadan bakabilirsiniz:
    http://yesilkartforum.com/bulten/

    Kimin dosyasina ne zaman mulakat tarihi verilecegini ogrenmek ve ABD'deki yakin sehir veya eyaletlere gidecek forum uyelerinin birbirlerine destek olmalarini saglamak icin DV2015 zamani forum uyesi mario'nun Turkiye'den DV2015’i kazananlar icin hazirladigi su tablodan yararlandilar:

    Benzer tablo diger yillar icin de hazirlandi:
    DV2016 tablosu: http://bit.ly/1JRqgEd
    DV2017 tablosu: http://bit.ly/2538r1F
    DV2018 tablosu: http://bit.ly/2oUsb7r
    DV2019 tablosu: http://bit.ly/2L0H2pM

    Bu da bu yilin tablosu:
    DV2020 tablosu: http://bit.ly/2V0zMOz

    Lutfen bu tabloyu bu foruma uye olsa da olmasa da; bu satiri okuyan butun DV2020 kazananlari doldursun. Bu cizelge, butun DV2020 kazananlari icin faydali bir dokuman olacak.

    4. Forumdaki “DV2019 Mulakat Deneyimleri” konusunu ve “ABD’de Yasam" kategorisindeki basliklari ve konulari okumak

    Bu surecte islemlerin gerceklesmesini beklerken, bilgi ve deneyim dolu forum konularini ve gecmis yillarin mulakat deneyimlerini incelemeyi unutmayin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mhmet DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells The case information you entered does not match our records. Please try again or contact the Kentucky Consular Center (KCC) by email ([email protected]) or by phone (Public Inquiry Phone Number 606-526-7500 7:30 a.m. to 4:00 p.m. EDT Monday – Friday) for further assistance.

    numaraniz degil bilgiler eslesmiyor diyor, butun girdiginiz bilgilerin dogru olduguna emin olun. (dogum tarihi dahil)


  • @crazycells çok teşekkür ederim. bu çok iyi oldu imzama ekliyorum ben de., ve evet sabitlemekten kastım oydu. Mesaja dikkat etmemişim kusura bakmayın:)


  • @crazycells bilgi için teşekkür ederim ayrıca daha harfler konusunda dikkatli olurum


  • @crazycells geçen yıl ilk başvuruyu yparken soyadında bir harf eksik yazıp başvurmuşum ondan olabilir mi ? eğer ondan ise bir çözümü var mı ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mhmet DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells geçen yıl ilk başvuruyu yparken soyadında bir harf eksik yazıp başvurmuşum ondan olabilir mi ? eğer ondan ise bir çözümü var mı ?

    Hayir, ondan olmamali. Isminizi mi istiyor sistem?

    Siz talihli oldunuz, degil mi? Talihli oldugunuzu gordunuz, dosya numarasini ve onay kodunu biliyorsunuz? Bu durumda yanlislik dogum tarihlerinde yapilmistir diye dusunuyorum?

    Daha once DS-260 formuna girdiniz mi?


  • Case Number yazıyorum,
    Enter the Principal Applicant's Surname yazıyorum,
    Enter the Principal Applicant's Date of Birth yazıyorum,
    Electronic Diversity Visa Confirmation Number yazıyorum,
    I am the third party egend yazıyorum. güvenlik kodunu girip yolladığım zaman bu yazıyı alıyorum.
    hayır girmedim forma ama arkadaşım girmiş olabilir sorun olur mu öyle ?


  • @crazycells çok teşekkür ederim.. Çok soru sormaya başladım sanırım heyecanımıza verin lütfen 🙂 Ama bir sorum daha var müsadenizle belki aynı sorunu yaşayanlar da cevap bulur.. ds260'da "anneniz ile babanız aynı adreste mi yaşıyor" diye bir soru var, bu soru eşimin formunda gözüküyordu bende yoktu dolayısyla cevaplamadık ve submit ettik.. review bölümünü incelediğimde o soru boş kalmış gibi gözüküyor şimdi. sorun olur mu acaba?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

49
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum