[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@femini92 merhabalar
nasip olursa bizde CA ya geleceğiz. Müsait bir zamanda sınav sorularını paylaşırsanız sevinirim. -
@gocagonyalı youtube'da var ayrica sinav Turkce de alabiliyorsunuz
-
@brnbrn İngilizcesi heryerden var zaten. Çalışma kitabı da İngilizce. Ben Türkçe soruları internette bulamamıştım o kadar aramama rağmen. Varsa da denk gelmedik demek ki :)
-
@gocagonyalı ehliyet başlığının altına eklemeleri için yetkililerle paylaştım. Eklenmiştir veya yakında eklerler
-
Değerli dostlar;
Ds260 ile gönderdiğimiz Çocukların bilgileri üzerinde değişiklikler yapmak ihtiyacı doğdu. Bu değişiklikleri nereye bildirmemiz gerekiyor. Teşekkürler.
Not:Ds260 üzerinde değişiklik yapamayacağımıza göre e-mail ile nereye bildirmeliyiz? -
Aradaşlar selam. Merak ettiğim konu ben ds formunu doldururken girdiğim gsm numaramı değiştirdim. Numaram current oldu oraya randevu ile ilgili bilgi gönderilme ihtimali var mı yoksa sadece mail üzerinden mi takip yapacağım? Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
-
Arkadaşlar, mülakattan önce konsolosluğa veya herhangi bir yere hazırlayacağımız dosyalarımızı veya dosyaların fotokopilerini yollamamız gerekiyor mu?
-
@haleluja Hayır gerekmiyor. Evraklarınızı görüşme günü yanınızda götüreceksiniz.
-
Merhabalar. DV 2018 tahlilisiyim. Ben ve eşim memur olarak görev yapıyoruz. O nedenle önce ben gidip daha sonra eşim ve çocuklar yanıma gelecek. Sormak istediğim ds260 formunda sadece benim formumu doldurmam yeterli değil mi?
-
@keops DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Merhabalar. DV 2018 tahlilisiyim. Ben ve eşim memur olarak görev yapıyoruz. O nedenle önce ben gidip daha sonra eşim ve çocuklar yanıma gelecek. Sormak istediğim ds260 formunda sadece benim formumu doldurmam yeterli değil mi?
hayır aile fertlerinin tümü adına doldurmanız gerek, süreci ailece götüreceksiniz. Talihli kimse ilk o girebilir, diğerleride 6 ay içinde girebilir.
-
Yanlış oldu. Onlar green card almayacaklar. Ben düzeni sağladıktan sonra gelecekler. Daha sonra tekrar eş durumundan başvuru yapacağız( biraz zorlu ve geç olacak ama planımız böyle).
-
@keops Bari çocuklarınız sürece devam etseydi. Diğer türlü çok zorlu olur gerçekten. Git gel yaparak bu işi 3-4sene uzatan biliyorum
-
Yanlış oldu. Onlar green card almayacaklar. Ben düzeni sağladıktan sonra gelecekler. Daha sonra tekrar eş durumundan başvuru yapacağız( biraz zorlu ve geç olacak ama planımız böyle).
Cocugunuza green cart cikarttirip yaniniza almak 10 sene suruyor! Bizim iki yasindaki cocugumuzun basina geldigi icin biliyorum. Haberiniz olsun. Esiniz icin bilmiyorum ama tahminen yillar suruyordur. Ailecek hep beraber giris yapin biletler ucuzken, sonra onlar bir hafta sonra geri doner siz de kalip duzen kurarsiniz.
-
@senay-sirin cevaplarınız için teşekkür ederim. Ben bu kadar yıl süreceğini bilmiyordum. 1-2 yıl şeklinde bazı yerlerde okumuştum ve tahminlerim bu yönde idi. Fakat sizin çocuğunuz ile ilgili tecrübeniz ( 10 yıl sürmesi) ben şok oldum açıkcası. Olmassa dediğiz gibi hep beraber gidip , sonra onların geri Türkiye'ye dönmesi .
-
@muzmin_a DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Değerli dostlar;
Ds260 ile gönderdiğimiz Çocukların bilgileri üzerinde değişiklikler yapmak ihtiyacı doğdu. Bu değişiklikleri nereye bildirmemiz gerekiyor. Teşekkürler.
Not:Ds260 üzerinde değişiklik yapamayacağımıza göre e-mail ile nereye bildirmeliyiz?Eger mulakat tarihiniz aciklanmadiysa KCC'ye, eger aciklandiysa konsolosluga bildirmelisiniz bu degisikligi.
-
@hakanda DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Aradaşlar selam. Merak ettiğim konu ben ds formunu doldururken girdiğim gsm numaramı değiştirdim. Numaram current oldu oraya randevu ile ilgili bilgi gönderilme ihtimali var mı yoksa sadece mail üzerinden mi takip yapacağım? Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
telefonla mulakatla ilgili bir bildirim yapilmiyor, o nedenle bir degisiklik yapmaniza gerek yok.
-
Green Card alacak butun aile bireyleri icin formu doldurmalisiniz. Ayrica diger arkadaslarin dediklerine katiliyorum, bence de herkes su an kisa, hizli ve ucuz yoldan Green Card alsinlar, daha sonra sureciniz cok daha masrafli ve uzun olacak, ayrica yakin zamanda gocmenlik sisteminde degisiklik yapmayi da planliyorlar (tabii bu degisiklik olacagi anlamina gelmiyor).
Aile uyeleriyle ilgili su konuyu incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak -
arkadaşlar DS260-da "primary occupation" bölmesi ne içindir? Şu andakı iş yerimizmi yoksa okuduğumuz ve bitirdiyimiz üniversite içinmi? Ben o yeri "not employed" olarak geçmişim şimdi gördüm. Yardım ederseniz sevinirim.
-
@kamran1993 DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
arkadaşlar DS260-da "primary occupation" bölmesi ne içindir? Şu andakı iş yerimizmi yoksa okuduğumuz ve bitirdiyimiz üniversite içinmi? Ben o yeri "not employed" olarak geçmişim şimdi gördüm. Yardım ederseniz sevinirim.
Su an calistiginiz meslegi soruyorlar, eger universitede ogrencisiyseniz "student" ya da "not employed" yazabilirsiniz...
-
İlk 4 ay için
Türkiye den 455 (Kota : 3500)
Eu dan 5649 (Kota : ~20000)
Tüm Dünyadan 12452 (Kota : 50000)
olduğu bir durumda herbirini 3 ile çarptığınızda kotaların hiç biri dolmuyor.
Ağustos da alayı Current olur bunların. :)
@asilcenk kafa olarak hazırlanmaya başla sen.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum