DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce?
-
@SUV2019 çıkmadığı sürece bu başlığın sahibi kendisidir. Bu yıl ile birlikte 20 oldu.
-
@ayvalik10 abd boşa kürek çekmekmiş. Şu anda ielts ye çalışıyorum. Yeterli puanı alınca Kanada yolcusu olacam.
-
Kazanma şansını yüzde 1.25, kazanmama şansını yüzde 98.75 kabul edersek 15 kere başvurup kazanamama ihtimaliniz %82.5
Maalesef biz bu yüzde 1 küsürlük şansa fazla umut bağlıyoruz.
-
12-13 yil oldu artik sayamiyorum. Her ne kadar esimle basvurur olsam ve son 3 yilda sansimizi ikiye katlasak da durum degismiyor green card dan medet ummuyorum uzun yillardir beklemekle gecmez bu hayat.
-
@chromium Kazanma ihtimalini nasıl hesapladın? Çünkü tıpkı iş mülakatları gibi fazlaca aday çağrılıp hepsi mülakat ile eleniyor. Ben şahsen bu ihtimalin hesaplanamayacağı görüşündeyim.
-
@vermaynen Başka şansımız var mı sence? Ölmek var dönmek yok! Bu uğurda kaç yılımız feda oldu sence?
-
@crazycells Yok hocam kimse ile başvuru yapmıyorum. Sadece bu kadar sene çıkmayınca birşeyleri yanlış mı yapıyorum diye araştırıyorum. Bahane üretmek değil ama araştırmaktan zarar gelmez. Benim arkadaşlarla başvurum 4. yılI ailemle başvurumun 15. senesindeyim.
-
@thermo DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce? içinde söyledi:
@vermaynen Başka şansımız var mı sence? Ölmek var dönmek yok! Bu uğurda kaç yılımız feda oldu sence?
Yok malesef belki bu sene kaldirirlar da bizde umutlu bekleyis yapmayiz bosa artik. Yada puan sistemine gore yaparlar sans a kalirsak yine cok daha bekleriz. Ister istemez basvuruyoruz her mecburen belki bu sene cikar diye ama nafile. Kismetimizde yok malesef.
-
@chromium Kazanma ihtimalini nasıl hesapladın? Çünkü tıpkı iş mülakatları gibi fazlaca aday çağrılıp hepsi mülakat ile eleniyor. Ben şahsen bu ihtimalin hesaplanamayacağı görüşündeyim.
su konuda oranlar mevcut:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/629/turkiye-ve-azerbaycan-ile-ilgili-green-card-cekilis-istatistikleri -
@crazycells Yok hocam kimse ile başvuru yapmıyorum. Sadece bu kadar sene çıkmayınca birşeyleri yanlış mı yapıyorum diye araştırıyorum. Bahane üretmek değil ama araştırmaktan zarar gelmez. Benim arkadaşlarla başvurum 4. yılI ailemle başvurumun 15. senesindeyim.
yok, ben size bahane uretiyorsunuz demiyorum zaten. Siz dogru olmayan soylemlerin etkisinde kalmissiniz diyorum.
-
@arnblt DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce? içinde söyledi:
Benim fikrim tamamen şans olduğu yönünde.
Bu sene bir aileye hem eşine hem kendisine çıktı. İki sene önce benim de tanıdığım bir bayanın hem kendisine hemde oğluna çıktı ayrı ayrı.
Bizim iş yerinden 3 kişiye çıktı ilk seferinde. ama aynı iş yerinde 10 senedir çıkmayan da var.
Fotoğraftan elenme işinin çok abartıldığını düşünüyorum. Belli basit şartları sağlayan tüm fotolar kabul ediliyordur.
Bizim forumdan da 18.nci seferde çıkan vardı.Rekor 18 miş. Fotoğraf işi abartılıyor mu :) Evet doğru ama eğer fotoğraf uygun değilse 18 rekorunu 20-30 çıkması söz konusu olur. Senin ki şanslı yılda çıkmış. Bugünlerde gitmek daha zor, malum dolar kuru.. Bana bu konuda yol gösterebilir misin? Fotoğrafın ölçüler için?
rekor bendedir, dile kolay 20 sene, 23 yaşımda başladım 43 yaşındayım..
-
@crazycells Çoğu kişinin uzun yıllar çıkmamış. Özellikle fotoğrafa aşırı özen gösterip aslında yanlış mı yapıyoruz. Bu yüzden bir nedeni olmalı diye düşünüyorum. Sorgulayan birisiyim. İlla ki şanstan kaybediyorsak dert değil ama ola ki hatalı bir form gönderiyoruz yansın dünya..
-
@vermaynen DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce? içinde söyledi:
Yok malesef belki bu sene kaldirirlar da bizde umutlu bekleyis yapmayiz bosa artik. Yada puan sistemine gore yaparlar sans a kalirsak yine cok daha bekleriz. Ister istemez basvuruyoruz her mecburen belki bu sene cikar diye ama nafile. Kismetimizde yok malesef.
Puan sistemi mi dedin? Nasıl bir puanlama sistemi mi var ? Bildiğim bir şey varsa greenkartın kaldırılamayacağı. Sadece kuralları katılaşır.
-
@crazycells OSYM sınav sonucu gibi açıkladın ya..Yine de teşekkürler faydalı oldu. Bir de artık çıkma olasılığı tam olarak milli piyagoya yetişme çabası..
-
@chromium olaylar birbirinden bagimsiz oldugu icin 100 kerede katilsan kazanma olasiligi yine ilk basvurundaki gibi olacaktir)
-
@jessejames DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce? içinde söyledi:
@chromium olaylar birbirinden bagimsiz oldugu icin 100 kerede katilsan kazanma olasiligi yine ilk basvurundaki gibi olacaktir)
Bir torbada bulunan esit buyuklukteki 100 toptan 1'i yesil 99'u kirmizidir.
Cekilen her bir topun torbaya geri konulmasi kosuluyla, arka arkaya 15 top cekiliyor. Bunlardan 15"inin de kirmizi. olmasi olasiligi nedir?
(%1 kazanma ihtimalli cekilise 15 kez katilip 15'inde de kaybetmek)
@chromium DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce? içinde söyledi:
Kazanma şansını yüzde 1.25, kazanmama şansını yüzde 98.75 kabul edersek 15 kere başvurup kazanamama ihtimaliniz %82.5 -
@crazycells Çoğu kişinin uzun yıllar çıkmamış. Özellikle fotoğrafa aşırı özen gösterip aslında yanlış mı yapıyoruz. Bu yüzden bir nedeni olmalı diye düşünüyorum. Sorgulayan birisiyim. İlla ki şanstan kaybediyorsak dert değil ama ola ki hatalı bir form gönderiyoruz yansın dünya..
siz hicbir seyi yanlis yapmiyorsunuz, sadece sonucu belirleyen sey basvurunun nasil yapildigi degil. Cekilis tamamen sans.
-
En şansızlar. Eşine çıkıp tüm işlemleri yapıp vizeyi aldılıp tam gidecekken eşi vazgeçtiği için olduğu yere çakılı kalanlar.
-
@yasvedev DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce? içinde söyledi:
@arnblt DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce? içinde söyledi:
Benim fikrim tamamen şans olduğu yönünde.
Bu sene bir aileye hem eşine hem kendisine çıktı. İki sene önce benim de tanıdığım bir bayanın hem kendisine hemde oğluna çıktı ayrı ayrı.
Bizim iş yerinden 3 kişiye çıktı ilk seferinde. ama aynı iş yerinde 10 senedir çıkmayan da var.
Fotoğraftan elenme işinin çok abartıldığını düşünüyorum. Belli basit şartları sağlayan tüm fotolar kabul ediliyordur.
Bizim forumdan da 18.nci seferde çıkan vardı.Rekor 18 miş. Fotoğraf işi abartılıyor mu :) Evet doğru ama eğer fotoğraf uygun değilse 18 rekorunu 20-30 çıkması söz konusu olur. Senin ki şanslı yılda çıkmış. Bugünlerde gitmek daha zor, malum dolar kuru.. Bana bu konuda yol gösterebilir misin? Fotoğrafın ölçüler için?
rekor bendedir, dile kolay 20 sene, 23 yaşımda başladım 43 yaşındayım..
Evet en son @yasvedev 20 yıla çıkardı. Yok mu artıran?
-
@sharm Ne alakası var? Çekiliş bilgisayar çekilişi olarak yapılıyor.Kazanma şanşımız = Türkiye'den katılanların oranı /Türkiye'ye verilen toplam kontenjan olarak hesaplanıyor, artı kontenjandan daha fazla kişi seçildiği söyleniyor . Eğer kontenjanımız düşürülmüşse ki haberimiz de yok. O halde şansımız böyle azalıyor. Zaten başvurum sayısıda her geçen yıl artıyor ki.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum