Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @semihmete DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells Dolduruyorum ama birturlu kaydedemedim 🙂 ugrasiyorum sabahtan beri..

    egitim bolumune once universitemi yaziyim.farketmezmi yada

    farkli bir web browser kullanalarak, cumle cumle kaydetmeyi deneyebilirsiniz. Tum bilgileri girmeyi beklemeyin kaydetmek icin.

    farketmez.


  • @semihmete merhaba, iş deneyimini doldurmadan save edin sonra iş deneyimini yazın save edin. 20 yıldır çalışıyorum tüm çalıştığım yerleri girdim bu şekilde. 1 iş deneyimi 1 okul save edip. ardından işleri ekleyerek devam ettim en son 2 okuluda tek tek girip save ettim. kolay gelsin


  • ds260 formu adres kısmında üniversite başlangıcında adresini hatırlamadığım bir yerde kalıyordum. Bundan dolayı kronolojide sıkıntı çıkıyor. Ne yapmamı önerirsiniz.


  • @crazycells oyle oluyormu bir sayfa bitirmeden kayit oluyormuydu.bilmiyordum..Birde oyle deneyim artik evde..ofiste sabahtan beri denedim olmadi.hepsini yazip kaydetmeye calisiyordum..tesekkur ederim.allah razi olsun.


  • @phozz tesekkur ederim..deneyecegim..sabahtan beri kaydedemiyorum..siteden cikiyor hemen..


  • @crazycells Diploma tarihinimi yazmaliyiz yada mezuniyet tarihimi.Lise diplomasi donem sonu bittikten 6 ay sonra vermisler nedense...diploma notlarida yazmalimiyiz..


  • @crazycells çok teşekkür ederim.

  • Yasaklı

    @oez DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells çok teşekkür ederim.

    Selamlar

    Excel dosyasinida guncelleyebilirmisiniz

  • Yasaklı

    @semihmete DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    @crazycells Diploma tarihinimi yazmaliyiz yada mezuniyet tarihimi.Lise diplomasi donem sonu bittikten 6 ay sonra vermisler nedense...diploma notlarida yazmalimiyiz..

    Selamlar,

    Excel dosyasinida guncelleyebiirmisiniz


  • Merhaba, ds 260 formunda ankara yerine yanlışlıkla istanbul seçtim formumu henüz göndermedim ama sistem ankara olarak güncellememe izin vermiyor,ne yapabilirim? Yardım edebilirseniz çok sevinirim


  • 2.amerikaya geldiğinizde hangi işte çalışacaksınız diyor,mühendislik derecem yok ama mühendislik diyebilirmiyim. Üniversite yi bırakıp gideceğim belki orda okurum. Yani kısacası mühendisliği seçebilmek için mühendis mi olmak lazım yoksa ileriye yönelik ne olmak istediğimizi mi soruyor ? Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim


  • Herkese merhaba, DV çekilişin sonucunu 8 Mayıs gece 03:30 da öğrendiğimizde önce çok sevindik. Ailecek katıldığımız 8. çekilişte eşime çıktı. Daha önce hiç araştırmamış ve hiçbir foruma girmemiştim. O gece webde araştırırken yeşilkarforum yazılarını okumaya başladım. Tabii sevincimiz yerini buruk bir hisse bıraktı. Birkaç gün sonra da endişeye. Bir konuda sizlerin değerli görüşünüze ihtiyacım var. DS 260 formunu doldurduktan sonra istenen belgeleri web üzerinden yüklemek gerekiyor mu? Eğer öyleyse ne zaman yüklemeli? Ayrıca sormak istediğim belgelerin yeminli tercüman tarafından ingilizceye çevrilmiş noter onaylı ve apostilli olması gerekir mi?


  • @crazycells kusura bakmayın lütfen.sayfanın ortasını anlamadım


  • @crazycells o*net in ortasını kasdediyorsaniz orada bulamadım en altlar da sağ köşede.svp puan var


  • Merhaba
    Benim hanım bu yıl ki çekilişi kazandı
    Lise diploması olmadığı için açık tan okuyor şu an, mülakata öğrenci belgesi ile gitsek bir sıkıntı olur mu. Amerika dan sponsor buldum aynı zaman da iş teklifi de gönderebilir, eğer herşey yolunda giderse (I134) formunu bütün aile bireyleri için mi doldurulması lazım ?aynı şekilde iş teklifini ayrı ayrı mı hem hanım hem de benim için mi göndermesi lazım?
    Teşekkür ederim..

  • Yasaklı

    @lion79 DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Merhaba
    Benim hanım bu yıl ki çekilişi kazandı
    Lise diploması olmadığı için açık tan okuyor şu an, mülakata öğrenci belgesi ile gitsek bir sıkıntı olur mu. Amerika dan sponsor buldum aynı zaman da iş teklifi de gönderebilir, eğer herşey yolunda giderse (I134) formunu bütün aile bireyleri için mi doldurulması lazım ?aynı şekilde iş teklifini ayrı ayrı mı hem hanım hem de benim için mi göndermesi lazım?
    Teşekkür ederim..

    Hayirli olsun

    Takip icin asagidaki excel dosyasina bilgilerinizi girebilirmisiniz

  • Yasaklı

    @mefese DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

    Herkese merhaba, DV çekilişin sonucunu 8 Mayıs gece 03:30 da öğrendiğimizde önce çok sevindik. Ailecek katıldığımız 8. çekilişte eşime çıktı. Daha önce hiç araştırmamış ve hiçbir foruma girmemiştim. O gece webde araştırırken yeşilkarforum yazılarını okumaya başladım. Tabii sevincimiz yerini buruk bir hisse bıraktı. Birkaç gün sonra da endişeye. Bir konuda sizlerin değerli görüşünüze ihtiyacım var. DS 260 formunu doldurduktan sonra istenen belgeleri web üzerinden yüklemek gerekiyor mu? Eğer öyleyse ne zaman yüklemeli? Ayrıca sormak istediğim belgelerin yeminli tercüman tarafından ingilizceye çevrilmiş noter onaylı ve apostilli olması gerekir mi?

    Hayirli olsun

    Takip icin asagidaki excel dosyasina bilgilerinizi girebilirmisiniz


  • @semihmete ben diploma notunu yazdım (,) kabul ediyor, okulu aradım okulu bitirme tarihi için bana tarih verdi diploma tarihinden daha önce bir tarihti, okulun verdiği tarihi yazdım


  • Turist vizesi olupta cekilisi kazananların mulakatta bi artısı olur mu? Ya da ne gibi bi durum olur? O deneyimi yasayanlar ya da bilenler varsa..


  • Merhaba. Benimde case numaram 40XXX lerde,şansım ne kadar ama sonuna kadar gitmek istiyorum. Ben bundan 8 yıl önce Amerikaya dil eğitimi için başvurmuştum fakat pasaportuma red vurmadan elime bir kagıt vererek yolladılar.Bende Maltaya gittim. Ds260 formunda daha önce amerikaya başvurdunuzmu olan soruya vize reddinin cevabını bilmediğim şekliyle cevaplama yapıcam. Daha önce böyle red alıp sonrada vize alarak gidenler oldumu? olmadıysa boşuna umutlanıp kurek çekmeyelim dicektim. Aydınlatırsanız sevirim. Teşekkürler.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

94
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum