[Arşiv] DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
-
Şimdiden hayırlı, uğurlu olsun.
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun
-
Zamanı gelmiş demek ki çok güzel :)
-
vakti gelmişti herkese hayırlı olsun :)
-
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun!
-
Mesajımız bulunsun yine ön sıralardan zamanı gelirse editleriz 🤪
-
Bu aşamaları tamamlayıp vizemizi almak nasip olsun biran önce 😊
-
Umarım yarından sonra burada ki tüm bilgilere ihtiyacımız olur, hayırlısıyla adım adım tüm aşamaları halleder, hayallerimize kavuşuruz ;)
-
Merhaba Pasaport hangi aşamada gerekiyor ? ds260 formunu doldururken pasaportla ilgili bilgiler soruluyormu ?
-
@senerertas DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Merhaba Pasaport hangi aşamada gerekiyor ? ds260 formunu doldururken pasaportla ilgili bilgiler soruluyormu ?
soruluyor. Suradan inceleyebilirsiniz:
-
@senerertas mülakata kadar çıkartman gerekiyor birde yazmadan arama bölümüne yazarsanız cevabı bulabilirdiniz
-
@sharm Insallah ve amin. 4. Basvurumuz . Ailece bekliyoruz. Umarim dediginiz gibi cikanlara simdiden hayirli olmasini ve surecin tereyagindan kil ceker gibi hizlica tamamlanmasini diliyorum. Tabi biraz da dolarin dusmesini ...Cok tesekkurler...
-
Hadi bakalım çıkacak mı :) geldik yine foruma. Çıksada çıkmasada paylaşacağım :)
-
@uysalkedi DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@sharm Insallah ve amin. 4. Basvurumuz . Ailece bekliyoruz. Umarim dediginiz gibi cikanlara simdiden hayirli olmasini ve surecin tereyagindan kil ceker gibi hizlica tamamlanmasini diliyorum. Tabi biraz da dolarin dusmesini ...Cok tesekkurler...
Dolar şu an düşük zaten. Üzücü ve korkunç olsa da öyle ne yazık ki. 10 lira olacak, 15 lira olacak. Ne olduğunu bile anlamadan 20 lira olacak. Sabah sabah böyle karamsar olmayı istemem ama malesef hiç güzel günler beklemiyor ülkeyi :( :( :(
Yine yeni yeniden seçim var diye taşıma parayla, son bir gazla biraz daha götürürler ite kaka ama sonrası çıkmaz...
-
merhabalar tam olarak ne zaman durumumuzu check edeceğiz
-
@emrah bey 19:00'dan sonra siteyi kontrol edebilirsiniz.
-
@emrah DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
merhabalar tam olarak ne zaman durumumuzu check edeceğiz
-
teşekkürler @yalta @Sharm
-
Hadi be kor talih. yüzümüzü guldursun artik🙂
-
@ayvalik10 cevap için çok teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum