DV2020 bekleme odası
-
@oradaki rica ederim:) umudu kaybetmiyorum yinede😀 ya çıkarsa hesabi😎
-
Son 51 saat 22 dakika.
-
@bahadır17 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@c172 (3-7-19-33-40) - 12 :)
@oradaki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@c172 1-70 arasına 3-21-22-37-54
1-25 için de 23 😊
iletinizi okumuştum da kalbimin güzelliğinde karamsar davrandım 😂Teşekkür ederim Çarşamba sabahı sonuçlarla geliyorum :dagger:
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@c172 Ticketi nerden aliyorsun?
Benzinlikten oynuyorum hocam.
-
Artık günleri değil saatleri saymaya başlasak mı. Şafak 51 saat 17 dakika.
-
@c172 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
4-5 sayfa önce yazdım ama araba sohbeti mevzusunda araya kaynadı.
“7 Mayıs Salı akşamki Mega Millions çekilişinde büyük ikramiye 273 milyon dolar.
Kalbi temiz arkadaşlardan 1-70 arası 5 adet, 1-25 arası 1 adet sayı rica ediyorum.”Şöyle güzelinden 6 adet sayı
5-9-33-42-58 _- 25
-
@captainblue DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Artık günleri değil saatleri saymaya başlasak mı. Şafak 51 saat 17 dakika.
Utanmasam dakikaları sayacağım psikolojim öyle bir durumda... Bu kadar beklemenin ardından bir de çıkmazsa nasıl yıkılacağım belli değil.
-
@chromium saymaya devam son 50 saat 55 dakika kaldı.( 19:00 u baz alıyorum)
-
Çıkarsada cikmazsada😀 ne diyelim kader utansin😃
-
Merhaba, benim bir sorum olacaktı, greencard çekiliş falan tüm işlemler tamam, uçaktan indik, ilk olarak yapacaklar arasında önceden rezerve edilmiş bir otel ya da oda ya ulaşım olacaktır. Bunun dışında
Hemen araba kiralayabiliyormuyuz?
Bazı yorumlarda araba nakit olarak kiralanmiyor, banka kartı gerekiyor diyorlar, hemen kart ise cikarilamiyor bildiğim kadarıyla ?
Konuya açıklık getirecek olan var mı acaba ? -
@oz-engineer 15 dolara araba kiralayio direk lfyt mi yapacan :)
-
@muhammed01 tesekkurler :slight_smile:
-
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
GC çekilişine Türkiye'nin 4 bir yanından o kadar çok başvuran var ki,her lanet yıl daha da artıyor bu başvurular,Ben Amerika'nın da sisteminin de ne yaptığını,ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum,emin olduğum tek şey ise şu ana kadar GC kazanmış olanların %80-85 inin 'vasıfsız' olduğu,benim gibi bekar olup başvuranların ise karşısında 7 kişilik aile olarak başvuranların kazanıp sırıttığı,şans denilen olayın ise PASİF kişilikli arkadaşları bulması...Bu dediklerime alınan arkadaşlar varsa,emin olun alınıp alınmamanız,laf edip etmeyeceğiniz zerre umrumda değil.Sizin de gittiğiniz de nasıl yaşadığınızı biliyoruz..Kendiniz bile itraf ediyorsunuz ki bütün gün evde oturan,çevre yapmak istiyorum diyen ancak adam akıllı insan içine çıkmayan,iş arayan ama ne işi yapabileceğini bile hala çözemeyen,foruma girip hala 'Ben memleketimi özledim' diye boş boş lak lak yapan...En azından evin terasında oturup sokağı izleyeceğinize gidip sevdiğiniz bi aktivitenin ve ya hobinizin kursunu alın,orada çevre edinin sizinle ortak ilgilere sahip insanlarla,Avcılık yaygın orada gidin doğaya çıkın,silahlara ilginiz varsa nişan kurslarına gidin ne biliyim ya elinize hayatınızı değiştirebilecek bi fırsat geçiyor,niye yani niye ? Değerini bilin şunun artık ! Oraya PASİF olmaya değil AKTİF olmaya gittiniz ! Elinize yüzünüze bulaştırmayın ve hayatın tadını çıkarın !
Daha 18 yaşındasın.bence burada abilerinden ablalarından birşeyler öğrenmeye bak.insanlara akıl verir gibi nasihat eder gibi davranma.sen daha hayatı öğrenmiş durumda değilsin.iş hayatının içinde bile değilsin.daha kendi hayatını idame ettirecek kadar gelire bile sahip olamayan kişişerin burdan klavye delikanlılığı yapması çok acı.daha ayakta duracak yetkinliğe ulaşamamış biri neden kendini burada ip cambazı gibi göstermeye çalışır anlamıyorum.
Forumda yas ayrimciligi yapmak yasaktir. Burada herkes birbirine insan oldugu icin saygi gostermeli, daha yasli ya da daha genc oldugu icin degil.
Peki büyük olduğumuz için onlarında bize saygı göstermesi gerekmezmi
Hayir, yasinizdan bagimsiz olarak saygi gostermeli. Buyuk ya da kucuk olmaniz bir seyi degistirmez :slight_smile:
-
@c172 7-27-31-44-66+13 para burda bak :D
-
Katıldığım fotoya baktım da şimdi benim hiç şansım yok. Çekilişe bile almamışlardır beni, göz çeçevremde gölge var saçlar kulakları kapatmış fln...yok ben kesinlikle kuraya bile alınmamışımdır...😢 sırf sizin için takip ediyorum inşallah birinize çıkar arkadaşlar....😬
-
Arkadaslar lutfen birbirimize karsi anlayisli ve saygili olalim. Olaylar kapandigi icin bir daha acmak istemiyorum.
Ilginize tesekkurler. -
@oz-engineer
Şuradan detaylı bilgi edinebilirsiniz https://yesilkartforum.com/forum/topic/1420/abd-de-araç-kiralamak/4 -
Arkadaşlar herkesin kalbine göre versin Allah siz hayırlısı ile diye başlayın hayırlısı değilse zaten çıkmaz o green card ben greencarda inanmıyordum(daha doğrusu çıkabileceğine %1 ne ya diyordum) 500 kişilik canlı yayında çekiliş vardı 10 kişi arasında bende 3'üncü olarak girince dedim hakikatten şans faktörü diye birşey varmış :) (anlamayan arkadaşlar için 50 kişide 1 kişiye tekabul ediyor green card'da 100 kişide 1 kişi civarında bir şans faktörümü diyelim artık :D ) o yüzden moral bozmayın bu sene çıkmaz başka bir sene çıkar :)
-
@oradaki ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ;)
-
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Hayir, yasinizdan bagimsiz olarak saygi gostermeli. Buyuk ya da kucuk olmaniz bir seyi degistirmez
:) :) :) peki öyle olsun :) :) :)
-

Son 50 saat. Herkesin şansı açık olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum