@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2020 bekleme odası
-
Kaldı şurada 2 gün
Kafalarda trilyonlarca soru. Hayalleri gözden geçirme, ekleme çıkarma yapma. Arada bir umutsuzluğa düşme
Sonra tekrar gaza gelme vs derken bir bakmışız ki You have been randomly selected. -
Çok heyecanlanıyorum, sanırım ilk başvurumdan dolayı
-
Vakit çok hızlı geçiyor. Çok az kaldı. Şimdiden herkese hayırlı olsun.
-
@oradaki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Kaldı şurada 2 gün
Kafalarda trilyonlarca soru. Hayalleri gözden geçirme, ekleme çıkarma yapma. Arada bir umutsuzluğa düşme
Sonra tekrar gaza gelme vs derken bir bakmışız ki You have been randomly selected.Aynen insan gel gitler yaşıyor. Gozumun önüne o ekran beliriyor bazen
HAS NOT BEEN SELECTED. hayallerim bir anda tuzla buz
-
4-5 sayfa önce yazdım ama araba sohbeti mevzusunda araya kaynadı.
“7 Mayıs Salı akşamki Mega Millions çekilişinde büyük ikramiye 273 milyon dolar.
Kalbi temiz arkadaşlardan 1-70 arası 5 adet, 1-25 arası 1 adet sayı rica ediyorum.”Şöyle güzelinden 6 adet sayı
-
@c172 (3-7-19-33-40) - 12

-
@c172 1-70 arasına 3-21-22-37-54
1-25 için de 23
iletinizi okumuştum da kalbimin güzelliğinde karamsar davrandım
-
@olcayist Has not been nedir?
Düşünmeyin böyle şeyler. Ben kazandım da Case no 1 olmazsa diye dertleniyorum 
-
@oradaki senin derdin daha büyükmüş ne diyim
umarim muaffak olursun
bol şans -
........
-
case numarası hakikaten kaçtan başliyor tek ve çift sayılı numara varmı? Üçlüyü gördümde
-
@olcayist Teşekkür ederim
@Calibraturbo 1 den başlayacağı kesin de kaç bin kişi seçiliyor EU için bilmiyorum ama 40binler olduğunu daha önceki çekilişlerde gördüm
tamini tabiki kesinlik yok -
Bu akşam hıdırrellez inanan arkadaşlar dileklerinizi bir kez daha dileyin neden olmasın belki buda bir totem olabilir

-
Bak benim adım Olcay anlamı da şanslı talihli bahtlı mis
alakası yok
Hayatım boyunca hiç şansım olmadı hiçbir konuda
bir umut iste bir kırılma noktası bekliyoruz hayatta. Ufacık! -
@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan Yani dusun Trump gitti onumuzdeki sene sistemi degistirdi puanlamaya gore alacam dedi. O zaman ne olacak senin hayaller? Eger cok cok niyetliysen ingilizceye hemen baslamalisin. Bu sadece US icin gecerli degil. Bu dili biliyorsan dunyanin her yerinde is buluyorsun malasef. O yuzden 7 mayisda sonuc her ne cikarsa ciksin, otur su ingilizceyi hallet derim.
Çok doğru. Dil olmadan kazanç olmaz. Bir an önce başlamak lazım. Çıktığında hazır olmalı insan. Dil olduktan sonra çok daha fazla kapının açılma şansı var.
-
@oradaki rica ederim:) umudu kaybetmiyorum yinede
ya çıkarsa hesabi
-
Son 51 saat 22 dakika.
-
@bahadır17 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@c172 (3-7-19-33-40) - 12

@oradaki DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@c172 1-70 arasına 3-21-22-37-54
1-25 için de 23
iletinizi okumuştum da kalbimin güzelliğinde karamsar davrandım
Teşekkür ederim Çarşamba sabahı sonuçlarla geliyorum

@gokcell DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@c172 Ticketi nerden aliyorsun?
Benzinlikten oynuyorum hocam.
-
Artık günleri değil saatleri saymaya başlasak mı. Şafak 51 saat 17 dakika.
-
@c172 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
4-5 sayfa önce yazdım ama araba sohbeti mevzusunda araya kaynadı.
“7 Mayıs Salı akşamki Mega Millions çekilişinde büyük ikramiye 273 milyon dolar.
Kalbi temiz arkadaşlardan 1-70 arası 5 adet, 1-25 arası 1 adet sayı rica ediyorum.”Şöyle güzelinden 6 adet sayı
5-9-33-42-58 _- 25
Benzer Başlıklar
140
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k