Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @captainblue DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Artık günleri değil saatleri saymaya başlasak mı. Şafak 51 saat 17 dakika.

    Utanmasam dakikaları sayacağım psikolojim öyle bir durumda... Bu kadar beklemenin ardından bir de çıkmazsa nasıl yıkılacağım belli değil.


  • @chromium saymaya devam son 50 saat 55 dakika kaldı.( 19:00 u baz alıyorum)


  • Çıkarsada cikmazsada😀 ne diyelim kader utansin😃


  • Merhaba, benim bir sorum olacaktı, greencard çekiliş falan tüm işlemler tamam, uçaktan indik, ilk olarak yapacaklar arasında önceden rezerve edilmiş bir otel ya da oda ya ulaşım olacaktır. Bunun dışında

    Hemen araba kiralayabiliyormuyuz?
    Bazı yorumlarda araba nakit olarak kiralanmiyor, banka kartı gerekiyor diyorlar, hemen kart ise cikarilamiyor bildiğim kadarıyla ?
    Konuya açıklık getirecek olan var mı acaba ?


  • @oz-engineer 15 dolara araba kiralayio direk lfyt mi yapacan 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @muhammed01 tesekkurler 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @sadikcagan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    @labrador DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    GC çekilişine Türkiye'nin 4 bir yanından o kadar çok başvuran var ki,her lanet yıl daha da artıyor bu başvurular,Ben Amerika'nın da sisteminin de ne yaptığını,ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum,emin olduğum tek şey ise şu ana kadar GC kazanmış olanların %80-85 inin 'vasıfsız' olduğu,benim gibi bekar olup başvuranların ise karşısında 7 kişilik aile olarak başvuranların kazanıp sırıttığı,şans denilen olayın ise PASİF kişilikli arkadaşları bulması...Bu dediklerime alınan arkadaşlar varsa,emin olun alınıp alınmamanız,laf edip etmeyeceğiniz zerre umrumda değil.Sizin de gittiğiniz de nasıl yaşadığınızı biliyoruz..Kendiniz bile itraf ediyorsunuz ki bütün gün evde oturan,çevre yapmak istiyorum diyen ancak adam akıllı insan içine çıkmayan,iş arayan ama ne işi yapabileceğini bile hala çözemeyen,foruma girip hala 'Ben memleketimi özledim' diye boş boş lak lak yapan...En azından evin terasında oturup sokağı izleyeceğinize gidip sevdiğiniz bi aktivitenin ve ya hobinizin kursunu alın,orada çevre edinin sizinle ortak ilgilere sahip insanlarla,Avcılık yaygın orada gidin doğaya çıkın,silahlara ilginiz varsa nişan kurslarına gidin ne biliyim ya elinize hayatınızı değiştirebilecek bi fırsat geçiyor,niye yani niye ? Değerini bilin şunun artık ! Oraya PASİF olmaya değil AKTİF olmaya gittiniz ! Elinize yüzünüze bulaştırmayın ve hayatın tadını çıkarın !

    Daha 18 yaşındasın.bence burada abilerinden ablalarından birşeyler öğrenmeye bak.insanlara akıl verir gibi nasihat eder gibi davranma.sen daha hayatı öğrenmiş durumda değilsin.iş hayatının içinde bile değilsin.daha kendi hayatını idame ettirecek kadar gelire bile sahip olamayan kişişerin burdan klavye delikanlılığı yapması çok acı.daha ayakta duracak yetkinliğe ulaşamamış biri neden kendini burada ip cambazı gibi göstermeye çalışır anlamıyorum.

    Forumda yas ayrimciligi yapmak yasaktir. Burada herkes birbirine insan oldugu icin saygi gostermeli, daha yasli ya da daha genc oldugu icin degil.

    Peki büyük olduğumuz için onlarında bize saygı göstermesi gerekmezmi

    Hayir, yasinizdan bagimsiz olarak saygi gostermeli. Buyuk ya da kucuk olmaniz bir seyi degistirmez 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @c172 7-27-31-44-66+13 para burda bak 😃


  • Katıldığım fotoya baktım da şimdi benim hiç şansım yok. Çekilişe bile almamışlardır beni, göz çeçevremde gölge var saçlar kulakları kapatmış fln...yok ben kesinlikle kuraya bile alınmamışımdır...😢 sırf sizin için takip ediyorum inşallah birinize çıkar arkadaşlar....😬

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Arkadaslar lutfen birbirimize karsi anlayisli ve saygili olalim. Olaylar kapandigi icin bir daha acmak istemiyorum.
    Ilginize tesekkurler.



  • Arkadaşlar herkesin kalbine göre versin Allah siz hayırlısı ile diye başlayın hayırlısı değilse zaten çıkmaz o green card ben greencarda inanmıyordum(daha doğrusu çıkabileceğine %1 ne ya diyordum) 500 kişilik canlı yayında çekiliş vardı 10 kişi arasında bende 3'üncü olarak girince dedim hakikatten şans faktörü diye birşey varmış 🙂 (anlamayan arkadaşlar için 50 kişide 1 kişiye tekabul ediyor green card'da 100 kişide 1 kişi civarında bir şans faktörümü diyelim artık 😃 ) o yüzden moral bozmayın bu sene çıkmaz başka bir sene çıkar 🙂


  • @oradaki ilgilendiğiniz için teşekkür ederim 😉


  • @crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

    Hayir, yasinizdan bagimsiz olarak saygi gostermeli. Buyuk ya da kucuk olmaniz bir seyi degistirmez

    🙂 🙂 🙂 peki öyle olsun 🙂 🙂 🙂


  • 0_1557063760743_023679CE-F60B-4B33-8C55-019EB84ECFD6.jpeg

    Son 50 saat. Herkesin şansı açık olsun


  • Bu sene de cikmayacak diye dusunuyorum 11-12 yildir cikmadigina gore bunda bir is var ve bundan sonrada cikmaz diye dusunuyorum fakat bir yandan da basvuruyorum icimde bir umit kalmasada. Ilk basvurdugumda 2008 senesiydi sanirim ozamanlar posta ile bildiriyorlardi hergun posta kutusunu takip ediyordum geldi mi zarf diye ikinci sene de bu sekilde oldu 3. sene artik siteden ogrenilmeye baslandi o sene de cok az heyacan kalmisti ondan sonra heyecan kayboldu artik ve suan ise yok oldu...


  • Geçen haftasonu arkadaşlarla kafa dinlemek için kamp yapmaya gittik, gecenin bir saatinden sonra yıldızlara bakıp iç geçirirken aklıma, çekilişle ilgilenen ancak kazanamamış herkesin bu çekilişin paralı olmasını istemesi geldi. Daha önce de belirtmiştim, bence paralı olması çekilişin özünde savunduğu şeye aykırı..

    Bu esnada aklıma bir fikir geldi, bu çekilişe katılım sayınıza göre çekiliş hakkı verseler (2nci başvuruda 2hak, 3üncü başvuruda 3hak gibi) çok efsane olmaz mıydı?
    İstatistik olarak 10uncu başvurunuzda 10 çekiliş hakkınız olup halen kazanamama ihtimaliniz de var (bugünkü rakamlar la %90)
    Ancak kazanma ihtimalinizi de katlayarak gidiyorsunuz.
    Bu sayede gerçekten gelmek isteyenlere, bir kere başvurup unutanlara değil de bu işi başarmaya hem mental hem de ekonomik olarak en yakın kitleye ek bir avantaj sunulmuş olurdu.. Kazan-kazan durumu olur gibi geliyor bana..

    Neyse sadece bir hayaldi, burada paylaşmayı düşündüm ama unutmuşum şimdi aklıma geldi..
    Gerçekten isteyen herkese çıkması dileklerimle..


  • 2018 yılında 4200 kişi kazanmış fakat bunlardan 1300 ü gitmiş bazı arkadaşlar diyorki yedekler gidiyor öyle bişey yok bu bütün eu bölgesini kapsıyor yani siz kazanıp gitmedinizmi yerinize bir polonyalı bir macarda gidebilir. Ülkemiz lottery de kazanıpta gitmeyende birinci malesef.


  • @vermaynen 10 senede birşey mi benim durumumda olman için 7 sene daha basvurman lazım 🙂


  • Aklıma ABD filmleri geldi "" Sadece 48 saatin var . Yoksa bu işi kendimiz hallederiz . "" Tabiki bu bir tehdit değil Sn. ABD yetkilileri 😃 Yani çekilişte kazansak olmaz mı 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

59
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum