Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Change of Status (I-539 Gocmen Olmayan vizeyi uzatma ya da degistirme)

Benzer Başlıklar

• Arkadasim icin I-134 Formu doldurmak Ailemi getirmeme engel olur mu?

Amerikan Vizeleri
    2
    0 Oy
    2 İleti
    139 Bakış
    crazycellsC
    @b-ozgurgumus, içinde söyledi: Arkadasim icin I-134 Formu doldurmak Ailemi getirmeme engel olur mu? Merhaba Arkadaslar. Arkadasim Amerikaya AUPAIR ile geldi ve simdi vizesini ogrenciye gecirmek istiyor. bu islem Greencard'im ve duzenli gelirim oldugu icin I-134 Formunu doldurmami ve 3 aylik banka dokumani goturmemi istedi. Ocak-Subat gibi anne ve babami turist vizesi ile yanima getirtmek istiyorum. avukatla vs daha once hicbir iletisimim olmadi ve soracagim kimse olmadi icin sizlere danismak istedim. Bu I-134 Formunu doldurmam ailemi getirmem konusunda bir sorun yaratir mi? Hayir, sorun yaratmaz. Hala banka hesap bilgilerinizle turist vizesi sponsorlugu yapabilirsiniz.
  • Geçen sene yaptıgım uzatma bugun reddedildi ama ben Türkiye'deyim

Amerikan Vizeleri
    8
    0 Oy
    8 İleti
    497 Bakış
    R
    @mybz35, içinde söyledi: Geçen sene yaptıgım uzatma bugun reddedildi ama ben Türkiye'deyim @mexido turist vizesini uzatmak istedim ve uzattım(basvursunu yaptım). Neden f-1 vizesi alayım almak isteseydim alırdım, kendim yaptım prosedürü biliyordum. Zaten kalis surenizi gecmediginiz icin, sonraki giriste bir sorun yasayacaginizi dusunmuyorum.
  • Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi

Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    375 Bakış
    deebeeD
    @erenist, içinde söyledi: Göçmen vize ve I-94 Güncellenmesi Bu ı-94 belgesi acil lazım ev tutmak için bunu öğrenirken document number isteniyor bu nedir bilgisi olan var mı ? Sizin I94 kaydınız olmaz, göçmen olarak giriş yaptığınız için, pasaportunuzda giriş damgası yani I551 var sadece. Bu damgayı ve bu damganın ne olduğunu açıklayan USCIS yazısı paylaşabilirsiniz. https://www.uscis.gov/i-9-central/temporary-i-551-stamps-and-mrivs
  • USCIS, Dijital Göç İşleme İşlemine Geçişi Hızlandırıyor (I-539 güncellemesi)

Taşındı Amerikan Vizeleri
    10
    2 Oy
    10 İleti
    617 Bakış
    crazycellsC
    ilgili basvuru konusunun linkini de eklemis olalim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/247/change-of-status-i-539-gocmen-olmayan-vizeyi-uzatma-ya-da-degistirme
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k