Amerika'ya gitme sebepleriniz ?
-
Çocuklarımı birbirine saygı gösterebilen bir toplum içinde yetiştirmek istiyorum,burada maddiyat bir yere kadar ,isterseniz Saray kurun çocuklarınıza kapıdan adımını attığında o ruhsal fakirliğin içinde yürüyor olacak...
-
Mehmet A.Katılıyorum. Apartman bozması universitelerde yalandan 4-5 sene gecirecegime 1930 lerin cocugu olmak köy enstitüsünde okumak sonra köyüme dönmek isvicre köylüsü gibi yaşamak isterdim.Yabanciların benim kültürüme degerlerime biat ettigi turist olarak geldigi bir ülkede yasamak isterdim. Şimdiki ortasınıf insanların cocukları bile militan olmanin azcik eşiginde.
-
@Calibraturbo maalesef bana gore bazi okullar şimdi militan yetiştiriyor. Özellikle imamhatip denen saçmalık okul bozmalari. 2002 senesinden bu yana ülke olarak sürekli geriye gidiyoruz, hem ekonomik hem eğitim ve en önemlisi ahlak olarak sürekli geriliyor ve değişen dünyadan uzaklaşıyor. Bildiğin 3. Sınıf insan konumuna getirdiler bizi dünyanın gozunde
-
@crazycells eğer sakıncası görürse facebook linkini sileriz
https://www.facebook.com/BerkerBostanciOfficial/videos/2073738226072872/
sesini açarak seyrediniz.
https://drive.google.com/file/d/130akn8gt-HaTTiiX05y6g819DaIHkisd/view?usp=sharing -
Google'a Dolar Kuru Yazmak Yeterli Gitmek istememiz İçin.
-
Hak,hukuk,adalet,demokrasi.Sadece 1 tanesi olsa kalmaya değer lakin hepsi bitmiş durumda güzel ülkemde.
-
4 yol kavşakta trafik ışıkları yanmıyor peki trafik nasıl akıyor buyrun cevabı Türkiye de aynısı oluyor dimi :)
https://www.youtube.com/watch?v=Yvi3OReIPvc -
@ayvalik10 Aynı bu şekilde Türkiye de ışıklar çalışmadığı zaman insanlar birbirlerine saygı ile yol verip sıra ile geçiyorlar :) Demeyi çoooook isterdim fakat durumu anlatmama gerek yok galiba hepimiz her ilimizde durumu gayet iyi biliyoruz :)
-
@mbasoguz bizim burada seisni duyurmak için kornanın havalı ayarını açıyor ki yüksek ses çıkararak yol versinler diye orada düüüüüüüüüüt demeyi bırak düt bile diyemem utanır insan
-
@ayvalik10 İnsana saygı, eğitim, kanun ne derseniz diyin Avrupa da da aynı şekilde bir çok yerde korna sesi duymadım :) Pardon bir tane duymuştum. Ben çaldım :) İnsanın el alışkanlığı oluyor. Sanıyorsun ki orada yaşayanlarda bizimkiler gibi yapacak :) Utandım tabi
-
Geçen gün DC de bir yaya ışıklara uymadan karşıdan karşıya geçmeye çalıştı, bayağı bir korna ve laf yedi araçlardan. Büyük şehirlerde merkezlerde korna hiç yok değil.
-
amerikaya gelme nedenimiz türkiyedeki kardeşlik hoşgörü insanlık adalet ve bunlar gibi bir çok önemli kavramlarımızı kaybetmemiz. dahası okulların eğitimcilerin kalitesizleşmesi çocuklara gelecek hazırlamanın çok zorlaşması çocuklara karşı olan istismarlar suçlar. para kazanmadaki zorluklar adamcılığın artması anladımki türkiyenin kaymağını gurbetçiler tatilciler yiyor bu ve bunlar gibi sebeplerden çıktık gittik.
-
@arnblt Amerika'ya gitme sebepleriniz ? içinde söyledi:
Geçen gün DC de bir yaya ışıklara uymadan karşıdan karşıya geçmeye çalıştı, bayağı bir korna ve laf yedi araçlardan. Büyük şehirlerde merkezlerde korna hiç yok değil.
Kurala uymadığınızda, trafiği tehlikeye soktuğunuzda uyarı amaçlı korna çalınabiliyor. Bence amacına uygun bir kullanım.
-
@saulgoodman Amerika'ya gitme sebepleriniz ? içinde söyledi:
Kurala uymadığınızda, trafiği tehlikeye soktuğunuzda uyarı amaçlı korna çalınabiliyor. Bence amacına uygun bir kullanım.
Şehir merkezlerine girince korna bir hayli duyuluyor.
Ek olarak yol üzerindeki hayvanları korkutup kaçırmak, dolayısı ile onları korumak için korna çalındığınada çok defa şahit oldum. Ben bile bir kaç defa denk geldim. Geçenlerde yolda ölen bir hayvanın başına üşüşmüş 4-5 (sanırım) akbaba inatla yoldan çekilmiyordu, korna ile halletmiş olduk :)
-
@freeworld Amerika'ya gitme sebepleriniz ? içinde söyledi:
@saulgoodman Amerika'ya gitme sebepleriniz ? içinde söyledi:
Şehir merkezlerine girince korna bir hayli duyuluyor.
Ek olarak yol üzerindeki hayvanları korkutup kaçırmak, dolayısı ile onları korumak için korna çalındığınada çok defa şahit oldum. Ben bile bir kaç defa denk geldim. Geçenlerde yolda ölen bir hayvanın başına üşüşmüş 4-5 (sanırım) akbaba inatla yoldan çekilmiyordu, korna ile halletmiş olduk :)
Akbaba mı? Şehir merkezinde? :astonished:
At üstünde, kafası tüylü, eli baltalı, hulelelele diye bağırarak üzerimize gelen kızılderililere denk gelirsek şaşırmamak lazım öyleyse :blush: -
@dreams_usa Bir alisveris merkezinin girisindeydi. Akbabalar pek umursamıyor sanırım iş yemeye gelince :)
-
bir şey yazdık bir anda korna basmayı sevenler derneği üyeleri hep birlikte yazı yazdılar kullanılacak tabiki de sadece o video da o kadar düzen saygı var ki çalsan göze batacaktı ondan dedik yoksa new york videoları olsun chicago diğer yol paylaşımları yapanların videolarında hiç eksik olmuyor ki
-
@ayvalik10 Size karşı yazmadım sn @ayvalik10 yanlış anlaşıldıysa kusuruma bakmayın.
Ben sadece korna çalmaya ilginç bir örnek olarak ekleme yaptım, sizin belirttiğinize ters bir durum ifade etmek gibi bir niyetim yoktu 👍 -
@FreeWoRLD Kusura bakılır mı hiç aile içinde ALLAH aşkına biz aileyiz burada art niyet taşımayız sakin kendini üzme lütfen
-
Herkese merhaba; benim gitmek istememin en önemli sebebi; bir çok arkadaşımızın da belirttiği gibi çocuklarım için. Onların daha iyi şartlarda eğitim alması, farklı milletlerden insanlarla birlikte okuyup arkadaşlık kurmaları ve dünyaya bakış açılarının değişmesini istiyorum. Onun dışında ev-araba vs. bunlara bir şekilde Türkiye'de de sahip olunabiliyor. Tamam belki ABD'deki kadar uygun değil veya oradaki gibi belli süre çalışarak sıfır araba alamayabiliriz ama iyi kötü idare edecek araba alıyoruz.
Bunun dışında her yer de her milletin iyisi ve kötüsü var. Mutlaka orada da anlayışsız, hoşgörüsüz, dolandırıcı, kötü niyetli insanlar vardır. Kendimi ve ailemi her anlamda geliştirebileceğime inandığım için gitmek istiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum