Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu?

Göçmenlik Sohbetleri
189 81 13.9k 46

Benzer Başlıklar

• Amerika'da dövme sanatçılığı yapan grup üyeleri var mı?

Göçmenlik Sohbetleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    78 Bakış
    mustafaavciM
    Herkese merhabalar, Forum üyelerimiz arasında Amerika'da yaşayıp dövme sanatçılığı yapan veya bu tarz Türk dövme sanatçılarını tanıyan arkadaşlarımız var mı?
  • Amerika'ya gittiğiniz zaman vs. 2021

Göçmenlik Sohbetleri
    7
    6 Oy
    7 İleti
    662 Bakış
    MySeaM
    @miako Obama donemleri gocmenler ve eyalet yardimlari alanlar acisindan en iyi donemlerdi. Gocmenlik yasasini degistiremedi ama fiili olarak cok fazla adimlar atti. Trump ise bunun tam tersi kisitlamalari getirmeye calisti.
  • Lise mezuniyetinden sonra Amerika'ya gitmek icin tavsiyeler

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    14
    0 Oy
    14 İleti
    5k Bakış
    yavuzustausaY
    Arkadaşlar, merhaba. Ben 1. sınıf teknik elektrik-elektronik öğrencisiyim. Amerika'ya gitmek istiyorum. Dil yok, para yok. Nasıl yapacağımı kafayı yiyeceğim. Meslek öğrenmeye İdris Usta sayesinde başladım. İngilizcemi nasıl geliştiririm? Bide para nasıl kazanacağım? Yazın inşaata girmek gibi bir düşüncem var? Nasıl gideceğim?
  • GC Kazandınız Forumdaki Haliniz Nasıl Olur ?

Göçmenlik Sohbetleri
    28
    1 Oy
    28 İleti
    2k Bakış
    mutlukurt0534M
    Kaybetsemde kazansamda buradayım ben. :) çünkü nezih bir forum. Kalitesiz insanlar yok daha ne olabilir bir forumda. Aradğım ve Okan serbes ile keşfettiğim güzel bir forum. :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k