Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu?

Göçmenlik Sohbetleri
189 81 13.9k 46

• Gerçekten rahatsız oldum yukarıda yazılanları okuyunca. Benim bir süredir göz işaretine basıp yazdıklarını okumadığım ama kendisine cevap vermeye çalışan arkadaşların yaptığı alıntılarla yazdıklarına maruz kaldığım kişi sonunda işi Fransız Ö. kadar getirmiş. Bu foruma hiç yakışmıyor, daha ne kadar dibi göreceğiz, çok yazık...

• Yasaklı

@crazycells Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu? içinde söyledi:

@sinem Amerika'da isminizi değiştirmek isteseydiniz ne olurdu? içinde söyledi:

@labrador teşekkürler. :)

@Sinem Hanim opucuk fantazilerinizi forum disinda tutarsaniz sevinirim.

Sayın @crazycells biraz haddinizi aşmıyor musunuz? Öpücük fantezim falan yok benim. Safça ve tatlı tatlı benimle dalga geçen biriyle kendi tarzımla dalga geçiyorum. Neden bu kadar rahatsız olunuyor onu da anlamış degilim. Tamam irrite oldunuz da artık bir son verseniz diyorum Kendinzden farklı düşünüp hareket edeni illa ki dışlamanız şart mı! Amerika özgürlükler ülkesi ya hani.. biri de orada sizinle bu tarz dalga geçerse ona da aynı tepkiyi mi vereceksiniz yoksa gülüp geçecek misiniz? Sanırım bu biraz da insanların olgunluk ve algılama seviyelerine baglı bir şey ve forumdaki bazı arkadaşlar-hepsi degil bazıları- o seviyeyi henüz yakalayamamışlarsa kusura bakmayın bu benim sorunum degil. Karşıt fikirdeki insana biri git kendini yak benzin parası benden der! Biri kalkar igreniyorum der! Biri kalkar güya espri yapacak bilinçaltından bahseder-kendi bilinçaltını hesaba katmaz tabii!... Ne tuhaf insanlar varmış ülkemizde! Bu insanlardan müteşekkil bir ülkeye enflasyon da hak her türlü bela da hak. .Çok kızdım size zira forum sahibi yöneticisisiniz en fazla esnek olması gereken siz bana "öpücük fantezisi " mi diyorsunuz!! Atılacak biri varsa ben degilim ama eminim ki forumdaki bazılarında mevcut bulunan bu egoizm çok bilmişlik ukalalık ve algı kıtlıgı varken atılacak kişi yine ben olurum. Ha şu var, bu forumda çok degerli efendi aklı başında terbiyeli edep uslub sahibi insanlar da var. Görüyorum ki azınlıktalar ve susmayı tercih ediyorlar zira ONLARI BİRİLERİ sindirmiş Buna ancak yazıklar olsun denir! Şurada açıklanmasına sekiz on gün kalmış. Bilgi edinmek ve beklerken muhabbet etmek için girdigim bu forumda fayda gördügüm/faydalı olabildigim sürece bulunacagım. Ta ki atılana kadar ya da artık bu forumla işim kalmayana kadar. Tekrar derin teessüflerimi siz @crazycells e bildiririm efendim! Efendi efendi yazışanlara selam haddini aşanlara da yazıklar olsun!

• @sinem Sinem Hanim, sizi uyardiktan sonra bile konuyu durup durup acan ve birilerini opmeye calisan ya da sakasini yapan sizsiniz, ben degil.
    https://yesilkartforum.com/forum/post/58021

Serbest Kursu bolumune hadi neyse desek bile (ki bundan da forum kullanicilari rahatsiz), diger bolumlerdeki ciddi konulari benzer konularla sulandiriyorsunuz.

Sizi suresiz olarak forumdan cikariyorum, hem forum duzenine uyamiyorsunuz, hem de ben dahil pek cok uyeye bos yere vakit harcatiyorsunuz.

Cevap hakki dogdugunu dusunuyorsaniz ve cevap vermek isterseniz bana mesajinizi gonderebilirsiniz. Iletinin altina eklerim.

• @crazycells Saygılar, sevgiler. Çok teşekkür ediyorum. Yeterince iyi bile dayandınız. Sabrınıza hayranım

• ⭐⭐

Erin Jarvis (jay) Ernhardt

• Benimki de herhalde ''Lily'' ya da Nily gibi bir şey olurdu ki asla rahatsız olmazdım :)

• Anıl ismine önerisi olan varmı ya 😝

• Benim ismi soyluyemiyorlar qshot dedim kolay oldu

• bende Ekrem ismine destek bekliyorum olmadı en son Eko derim :D

• John (Doe olan).

• Sanırım Michael

• Benim Amerikada olduğum zamanlar Yakup diyemedikleri için Jacob'un kısaltması Jake diyorlardı. İlk başta müthiş ayar oluyordum ama sonra alıştım. Yani geri dönebilirsem Amerikaya muhtemelen Yakup'u tekrar denerim olmadı Jake.

• wind :blush:

• @Rüzgar very easy oldu senin ki :D

• ben bulamadım :) Ömer zaten söyleyemezler ama Omar da bana kaba geliyor. Bakalım neler duyacağız? .)

• Benim adımı oyzgyor gibi söylüyorlar aslında kötü bir durum :/ Ben öyle bir şey yaparsam muhtemelen dini referansı olmayan bir şey seçerim. Aslında Can ismi çok yaygın bildiğim Amerikalı Türklerde.

• @anilcangokben Beraber WaT yaptığım bir arkadaşımın adıydı Anıl. Arnold'ı kullanıyordu.

• Cihan -------------- Johan

• Muhammed olan ismimi değiştirmeli miyim değiştirirsem ne gibi bir öneriniz var arkadaşlar? ism bakarak ırkçılık var mı? Değiştirisem Asil olarak düşünüyorum bana çok güzel geliyor hem de türkçe. ancak amerikalılar bunu nasıl söylerler bilemiyorum. esil mi derler? hani a , e diye okunuyor ya

• @omertug en azından nba oynayan oyuncumuz var ona maçta tezahürat nasıl yapıyorlar ona göre ismine alışırsın

Benzer Başlıklar

• Amerika'da dövme sanatçılığı yapan grup üyeleri var mı?

Göçmenlik Sohbetleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    78 Bakış
    mustafaavciM
    Herkese merhabalar, Forum üyelerimiz arasında Amerika'da yaşayıp dövme sanatçılığı yapan veya bu tarz Türk dövme sanatçılarını tanıyan arkadaşlarımız var mı?
  • Amerika'ya gittiğiniz zaman vs. 2021

Göçmenlik Sohbetleri
    7
    6 Oy
    7 İleti
    662 Bakış
    MySeaM
    @miako Obama donemleri gocmenler ve eyalet yardimlari alanlar acisindan en iyi donemlerdi. Gocmenlik yasasini degistiremedi ama fiili olarak cok fazla adimlar atti. Trump ise bunun tam tersi kisitlamalari getirmeye calisti.
  • Amerika vs. Avrupa

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
    10
    0 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    M
    Merhaba! Avrupa Artıları: Yüksek sosyal güvence seviyesi: Avrupa'da, özellikle Almanya ve Hollanda'da, sağlık hizmetlerinden emeklilik ve yardımlara kadar güçlü bir sosyal güvenlik sistemi var. Yaşam kalitesi: Avrupa şehirleri genellikle iyi organize edilmiştir; gelişmiş altyapıya, iyi bir ulaşım ağına ve kaliteli eğitim ve sağlık hizmetlerine erişim mevcuttur. Çalışma koşulları: Avrupa’da iş-yaşam dengesi daha çok önemsenir. Çalışma saatleri ABD'ye göre daha kısa ve tatiller daha uzun olabilir. Çevre standartları: Avrupa’da çevre korunmasına büyük önem verilir. Çevre temizliği, sürdürülebilir kalkınma ve yeşil teknolojiler aktif olarak uygulanmaktadır. İş imkanları: Almanya, mühendisler, IT uzmanları, doktorlar ve diğer nitelikli meslekler için yüksek talep görüyor. Hollanda’da teknoloji, uluslararası ticaret ve iş dünyasında uzmanlara ihtiyaç var. Eksileri: Vergiler: Avrupa'da ABD'ye kıyasla daha yüksek vergiler var, ancak bu vergiler pek çok sosyal güvenceler içerir. Dil engelleri: Almanya ve Hollanda’da birçok kişi İngilizce konuşsa da, yerel dili bilmek iş bulma ve topluma daha fazla entegre olma açısından önemli olabilir. Bürokratik zorluklar: Avrupa'da vize, çalışma izni ve vatandaşlık süreçleri daha uzun ve karmaşık olabilir. Amerika Artıları: Ekonomik fırsatlar: ABD geniş bir iş yelpazesi sunuyor, özellikle teknoloji, finans, tıp ve bilim alanlarında. Bazı sektörlerde maaşlar Avrupa'ya göre daha yüksek olabilir. Girişimcilik: ABD'de kendi işinizi kurmak daha kolaydır. Serbest piyasa ve daha az düzenleme, hızlı büyüme ve girişimlerin gelişimi için daha fazla fırsat yaratır. Dil: İngilizce biliyorsanız, ABD’de entegrasyon ve iletişim daha kolay olacaktır. Çeşitli kültürler: Amerika, dünyanın her köşesinden gelen birçok farklı kültürü barındıran bir yer olarak bilinir. Eksileri: Sağlık sistemi: ABD’de sağlık sistemi pahalıdır ve sigorta her zaman tüm ihtiyaçları karşılamaz. Bu en belirgin dezavantajlardan biridir. Tatiller ve çalışma koşulları: ABD’de çalışma haftası daha uzun olabilir ve tatiller daha kısa olabilir. Çoğu şirkette tatil süresi sadece 10-14 gündür. Yaşam tarzı: ABD’de hızlı ve rekabetçi ortam, özellikle büyük şehirlerde, stresli olabilir. İş Bulma: Avrupa: Almanya ve Hollanda, mühendislik, IT, tıp ve bilim gibi alanlarda nitelikli uzmanlar için birçok fırsat sunuyor. Ancak, katı vize ve bürokratik süreçler nedeniyle işe alım süreci daha uzun sürebilir. Amerika: ABD’de büyük şehirlerde birçok iş imkanı mevcut. Ancak iş piyasası rekabetçidir ve pozisyonunuzu sağlamlaştırmak için daha fazla çaba gerekebilir. Güçlü bir CV'ye ve profesyonel becerilere sahip olmak önemlidir.
  • Memurluk mu Amerika mı?

Göçmenlik Sohbetleri
    490
    0 Oy
    490 İleti
    36k Bakış
    Mirage 0M
    @Ercan-Tekoglan branşı neydi arkadaşınızın merak ettim🤔
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k