Amerika'da işten kovulmak / çıkartılmak
-
Merhaba.
Bu konu hakkında deneymleriniz veya bilgileriniz var mı? Yasal ve kontratlı bir şekilde çalışırken kovulan kimselerin hakları nelerdir?
-
Sanirim bu konu hakkinda en detayli yazi WIkipedia'a "At Will Employement" altinda;
(Ben suan bu kural ile sozlesmeliyim calistigim isyerine) -
@freeworld Amerika'da işten kovulmak / çıkartılmak içinde söyledi:
Sanirim bu konu hakkinda en detayli yazi WIkipedia'a "At Will Employement" altinda;
(Ben suan bu kural ile sozlesmeliyim calistigim isyerine)Sn. @FreeWoRLD Müsaadenle ufak bir linkte düzeltme yapıyım malüm ülkemizde wikipedia açılmıyor :)
https://en.1wikipedia.org/wiki/At-will_employment
http://www.wikizero.biz/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvQXQtd2lsbF9lbXBsb3ltZW50 -
@rüzgar Unutmuşum kusura bakmayın :)
-
@strangereister Amerika'da işten kovulmak / çıkartılmak içinde söyledi:
Merhaba.
Bu konu hakkında deneymleriniz veya bilgileriniz var mı? Yasal ve kontratlı bir şekilde çalışırken kovulan kimselerin hakları nelerdir?
Ben ilk işyerimden kovuldum. İlginç bir deneyimdi. Beni kovan yöneticiyi benden 2 ay sonra kovdular :)
Haklar derken neyi kast ediyorsunuz bilmiyorum ama fazla bir hakkınız yok. Eğer haksız yere kovulduğunuzu düşünüyorsanız dava açabilirsiniz.
İşyerinin size yaptırdığı sağlık sigortasını COBRA gereği devam ettirebiliyorsunuz ama primler inanılmaz yüksek olduğu için hiç mantıklı olmuyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum