[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@coder gerçekten sistemi anlamak çok zor. forumdaki hemen hemen her yazıyı okuyorum ama işin içinden çıkamıyorum.yine bir arkadaş yazmış numaram 30xxx ds260 resubmit talebinde bulundum KCC ye 5dkka sonrada evrak maili aldım KCC den demiş.kıstas ne: ds260 gönderme zamanımı,case no mu,yoksa KCC ye mail atıp kendimizi hatırlatmak mı?
-
@coder teşekkür ederim evet 19'unda mülakat işi halloldu. Çok rahat ve sıkıntısız geçti. Umarım herkesinde aynı şekilde olur. @nwtzki benim de evrak mailim benzer bir durumdan sonra geldi. Bende pasaport numaralarını girmek için mail atmıştım. DS-260'ı güncelleyebilirsiniz maili geldi, bir gün sonra da evrak maili geldi.
-
@coder DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells benden sonra gönderip, benden büyük case numarasına sahip olup geçen aydan beri evrak maili alanlar var maalesef :/
O durumda KCC'ye en azindan bir email gondermelisiniz her seyin yolunda olup olmadigini sormak icin, sanirim siz de oyle yaptiniz zaten?
-
@crazycells evet yaptım, formunuz inceleniyor bekleyin, tamamlandığında mail alacaksınız dediler. sabırla bekliyoruz.
-
@yalta biraz daha sabredip sonra bi bahane bulup bizde mail atacağız artık KCC ye. :D
-
@yalta DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@coder teşekkür ederim evet 19'unda mülakat işi halloldu. Çok rahat ve sıkıntısız geçti. Umarım herkesinde aynı şekilde olur. @nwtzki benim de evrak mailim benzer bir durumdan sonra geldi. Bende pasaport numaralarını girmek için mail atmıştım. DS-260'ı güncelleyebilirsiniz maili geldi, bir gün sonra da evrak maili geldi.
daha once eski pasaport numarasi mi vardi? Yoksa bos muydu?
-
@crazycells Boştu, öncesinde pasaport sahibi değildim.
-
@yalta DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells Boştu, öncesinde pasaport sahibi değildim.
Bu, surec icin onemli olabilir. Bunu bir eksiklik ya da ciddiyetsizlik olarak goruyor olabilirler. Genele sormamiz lazim...
-
Acaba randevu tarihlerinin ya da belge emailinin geciktigini dusunen arkadaslar DS260 formuna bir pasaport numarasi yazmislar miydi yoksa 'other travel documents' mi isaretliydi?
-
@crazycells ben son bültende current oldum istemeleri gereken belgeler geciktimi bilmiyorum ama ben pasaport numarası yazmıştım.
-
@crazycells bende bir şey sorabilirmiyim size. Ds260 formunda otel motel vb adresini göstermek te acaba ciddiyetsizlik olarak algılanabilir mi acaba
-
@crazycells bnm de şöyle bir sorum var: Ola ki çıkarsa verecegimiz adresi acaba yerleşmeyi düşündügümüz yerde bir adres olarak vermemiz mümkün mü mesela Amarillo health department , TX gibi... merkez bir yerin adresini versek? Veya 4009 Bellaire Blvd # K, Houston, TX 77025, Amerika Birleşik Devletleri
Nowzaradan Younan MD, FACS, Adres gibi. :D -
@sinem Çıkarsa demenizden başvurunuzun DV-2020 için olduğunu anlıyorum. Bu durumda forumdaki bütünlüğün korunması için sorunuzu doğru başlık altında sormanızı tavsiye ederim.
Cevap ile ilgili; belirttiğiniz adrese Greencard gönderileceğinden, kesinleşmeden adres beyanı yapmamanız sürecinizin işlemesi açısından daha doğru olacaktır.
-
@mindi dogrudur. Zaten kesinleşmeden adres beyanı yapmayacagım. Ama bilinen bilindik bir adres verilirse-kamu kurumu gibi- daha mı saglam saglıklı olur fikri geldi aklıma onu danışayım dedim
-
@sinem kamu kurumu ile bağlantınız bulunmadığında kartınızın geri gönderilme ihtimali de var. Ilk başta adres bildirmek zorunda da değilsiniz, mulakata kadar belirlemeniz yeterli. Bol şans dilerim
-
@mindi çok teşekkür ederim. :)
-
@nilfersev DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells bende bir şey sorabilirmiyim size. Ds260 formunda otel motel vb adresini göstermek te acaba ciddiyetsizlik olarak algılanabilir mi acaba
sanmam. Fakat otel, motel adreslerini gostermenizi tavsiye etmem kesinlikle.
-
@sinem DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@crazycells bnm de şöyle bir sorum var: Ola ki çıkarsa verecegimiz adresi acaba yerleşmeyi düşündügümüz yerde bir adres olarak vermemiz mümkün mü mesela Amarillo health department , TX gibi... merkez bir yerin adresini versek? Veya 4009 Bellaire Blvd # K, Houston, TX 77025, Amerika Birleşik Devletleri
Nowzaradan Younan MD, FACS, Adres gibi. :DHayir, bir devlet kurumunun adresini veremezsiniz. Postalari alabileceginiz bir adres vermelisiniz.
-
@crazycells DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@sinem DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Nowzaradan Younan MD, FACS, Adres gibi. :DHayir, bir devlet kurumunun adresini veremezsiniz. Postalari alabileceginiz bir adres vermelisiniz.
peki. Tr de iken ABD den bir posta kutusu kiralanabiliyor mu?
-
@ayvalik10 Merhabalar kontrol ettim ancak gelen bişey yok. Ne yapmam gerekir acıkcası bir yardım alamadan süreci kendim takip ediyorum. Danısmanlık destegi alsamıydım diye düsünmeye basladım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum