Merhabalar
Yaklaşık 1.5 senedir kaçak olarak Amerikada kalıyordum ve 3 ay önce amerikalı kız arkadaşım ile evlendim ailemdeki acil sağlık sorunundan dolayı acil sağlık iznine başvurmak istiyorum.Amerikaya geri geldiğimde sınırda sorun yaşarmıyım?Yaşayacak olursam gitmeden bunun önlemini nasıl alabilirim?Bu konuda yardıma ihtiyacım var..
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@mrrobot Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
arkadaşlar ben 8. ayda dogdum 08 mi yazacam yoksa 8 mi bir de diyarbakır da dogdum diyarbakir diye mi yazmalıyım
8/08 farketmez.
evet, o sekilde yazin. -
Geçen senelerde fotoğraf için en az 600 en çok 1200 piksel şartı vardı. Bu sene tam 600 olmalı ibaresi koymuşlar sonradan farkettim. Fotoğraflarım 1024 piksel oldu ve muhtemelen direk elenecem. Sizin görüşünüz nedir bu konuda?
-
@guler_zeki Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Geçen senelerde fotoğraf için en az 600 en çok 1200 piksel şartı vardı. Bu sene tam 600 olmalı ibaresi koymuşlar sonradan farkettim. Fotoğraflarım 1024 piksel oldu ve muhtemelen direk elenecem. Sizin görüşünüz nedir bu konuda?
hayir, oyle yaziyor yonergede ama 1200'e kadar butun kare boyutlari kabul ediyor.
-
Merhaba. Başvuru yaparken
Number of children (çocuk sayısı) Kısmına
0 yazdım. Boş mu bırakacaktık ? Sorun olur mu -
@furkan-erdem Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
Merhaba. Başvuru yaparken
Number of children (çocuk sayısı) Kısmına
0 yazdım. Boş mu bırakacaktık ? Sorun olur muikisi ayni sey zaten , bir problem olmaz.
-
Merhabalar,
2018 Ekim ayında başvurumu yaptım.
Yalnız başvuru ile ilgili kontrollerimi ne zaman yapabilirim bilmiyorum.
2019 Mayısta mı açıklanıyordu çünkü bana verilen numarayı da kaybettim şu an açık olan sorgulama da çıkmıyor başvurum. Ya da şifremi unuttum dediğimde istediği bilgileri giriyorum fakat böyle bir başvuru yok diyor. -
@labris Merhaba,
Dvlottery sitesine gir dv2020 kısmına tıkla, başvuru sonrasında verilen numarayı unutsan bile forgot number yazısına tıklayıp ordan bilgileri girip numaranı alabilirsin. Yanlışlıkla dv2019'e tıklıyor olabilirsin dikkat et. 2018 Ekim ayındaki başvuru dv2020 içindi
-
@labris DV2020 için şuan aktif değil sistem. Mayıs ayından sonra kontrol edebilirsiniz, unuttuğunuz numarayı bu tarihten sonra öğrenebilirsiniz ancak..
-
DV2020 için başvuru yapmıştım ama; bachelor seçtim diye hatırlıyorum ama yerine postgraduate de seçmiş olabilirim yanlışlıkla tam hatırlamıyorum. Bunu kontrol edebileceğim bir yer var mı? Eğer yok ise; olur da seçilirsek elenme sebebi midir?
Teşekkürler.
-
@hüseyin-coskun Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
DV2020 için başvuru yapmıştım ama; bachelor seçtim diye hatırlıyorum ama yerine postgraduate de seçmiş olabilirim yanlışlıkla tam hatırlamıyorum. Bunu kontrol edebileceğim bir yer var mı? Eğer yok ise; olur da seçilirsek elenme sebebi midir?
Teşekkürler.
basvuru sayfasinda ne bachelor ne de postgraduate diye secenekler yok, bilginize.
Basvuruda verdiginiz bilgileri daha sonra kontrol edemezsiniz.
Neden eleneceginizi dusunuyorsunuz? Yalan veya yanlis bilgi mi verdiniz?
-
@crazycells merhaba üyeliğime giriş sağlayamadım. Hiç bir bilgimi hatırlayamadım yeni üyelik açtım
kurallara aykırı mı bilmiyorum açıkçası.Sorunuzun cevabına gelirsem; başvuru sürecinde bir kaç farklı kaynaktan yararlanmıştım eğitim kısmında iki farklı seçenek arasında kaldığımı hatırlıyorum fakat ne yaptığımı hatırlayamıyorum.
Bu kısımda eleme çok oluyor mu acaba diye içim içimi yiyor belki de seçilmeyiz bile gerçi. Benim hatırladığım kadarıyla sizin sitenizden baktığım videodan farklıydı diye hatırlıyorum formdaki seçenekleri.
-
@jeito Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır? içinde söyledi:
@crazycells merhaba üyeliğime giriş sağlayamadım. Hiç bir bilgimi hatırlayamadım yeni üyelik açtım
kurallara aykırı mı bilmiyorum açıkçası.Sorunuzun cevabına gelirsem; başvuru sürecinde bir kaç farklı kaynaktan yararlanmıştım eğitim kısmında iki farklı seçenek arasında kaldığımı hatırlıyorum fakat ne yaptığımı hatırlayamıyorum.
Bu kısımda eleme çok oluyor mu acaba diye içim içimi yiyor belki de seçilmeyiz bile gerçi. Benim hatırladığım kadarıyla sizin sitenizden baktığım videodan farklıydı diye hatırlıyorum formdaki seçenekleri.
Problem degil, ama eski uyelik bilgilerinizi (kullanici adi ve email adresi) [email protected] adresine gonderirseniz size yardimci olabilirim.
Eger yanlis bilgi vermediyseniz ve egitim sartlarini sagliyorsaniz o durumda bir sorun yasamamaniz lazim. Ankara'daki ABD konsoloslugu bu konuda anlayisli.
-
@crazycells yanlış bilgi de olabilir aslında ama; o anki heyecan ile atıyorum college vs girmiş olabilirim diye hatırlıyorum. ankara'da özel bir üniversiteden yaklaşık 2 sene önce işletme lisansından mezun oldum. umarım sorun olmaz hayırlısı
bu arada ilk kez başvuruyorum ama sitenizi iki senedir takip ediyorum. Gerçekten çok güzel bir kitle mevcut. Eski üyelik bilgilerime gelince FB ile giriş yaptım diye hatırlıyorum fakat şuanda girilemiyor teknik bir sorun dolayısıyla; buradan devam etsem sorun olur mu?Çok teşekkürler şimdiden.
-
@crazycells yanlış bilgi de olabilir aslında ama; o anki heyecan ile atıyorum college vs girmiş olabilirim diye hatırlıyorum. ankara'da özel bir üniversiteden yaklaşık 2 sene önce işletme lisansından mezun oldum. umarım sorun olmaz hayırlısı
bu arada ilk kez başvuruyorum ama sitenizi iki senedir takip ediyorum. Gerçekten çok güzel bir kitle mevcut. Eski üyelik bilgilerime gelince FB ile giriş yaptım diye hatırlıyorum fakat şuanda girilemiyor teknik bir sorun dolayısıyla; buradan devam etsem sorun olur mu?Çok teşekkürler şimdiden.
Ok, o durumda bir sorun yok. Eger lise mezunu olmadiginiz halde o sekilde bir isaretleme yapmis olsaydiniz sorun olurdu, ama bu dediginiz sekilde bir sorun yasamazsiniz.
Kullanici hesabi ile ilgili...Eger sizin icin sorun degilse bizim icin de sorun degil

-
@crazycells bu sitede bazı insanları gerçekten kendime çok yakın ve samimi hissediyorum. Sağolun varolun

-
@crazycells bu sitede bazı insanları gerçekten kendime çok yakın ve samimi hissediyorum. Sağolun varolun

Cekiliste bol sanslar

-
meraba beyfendi ben başvuru yapmıştım ama bir harfi yanlışlıkla g yerine ğ girdim sıkıntı olurmu
-
Beyefendi olmadığım için cevap veremiyorum ama illaki beyefendi bir arkadaşımız yanıtlar sorunuzu

-
@aysegul yeni olduğum için bilmiyorum eğer bilgi sahibi iseniz yardımcı olurmusunuz sorduğum soruya
-
@aysegul bi bilginiz varmı hanımefendi yardımcı olurmusunuz lütfen
Benzer Başlıklar
150
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k