[Arşiv] DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@brnbrn hayir, formda eksik bilgi vermediginiz surece guncelleme yapmaniza gerek yok.
Mulakat yeri olarak Ankara'yi mi secmistiniz?
-
@crazycells evet Ankara olarak belirttim.Turkiye'de mulakata girmeyi planliyordum sadece donus tarihim belli degildi.Kafama takilan tek sorun "Present Address" kismi yurtdisi adresim kaldi.
-
@brnbrn sorun degil. formdaki bilgilerin formu doldurdugunuz gune gore dogru ve tam olmalari yeterli.
-
@crazycells tamamdir cok tesekkurler.
-
@arnblt 9 Ocakta mülakata girdik. Vizemiz onaylandı. Talihli olan eşim Halen Ap de beklemede. Herhangi bir Mail yada pasaport iadesi almadık. Umarım normal bir süreçtir ve bir an önce pasaportlarımızı vize basılı olarak geri alırız.
-
Evet yeni sayımız 13800.
Hayırlı olsun.

-
Mart ayında önceki aylara göre artış gözleniyor. (bir önceki aya göre 3100 artış var) Umarım tahmin edildiği gibi Mayıs yada Hazirandan sonra aylık çok daha yüksek artarak devam eder ve hepimiz mutlu olabiliriz

-
Bu ileti silindi! -
Sn @yuCELL son sayfada Submit butonu var. Ona basmanız gerekiyor. Hatta en son soru formu doldururken kimden yardım aldın gibi bir soru idi.
-
@yucell DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:
Merhaba, eş ve çocuklar dahil tüm ailecek ds 260 larıdoldurduk. Ancak Sayfaya girince isimlerimizin yanında "incomplete" yazısı çıkıyor. Bundan sonra ne yapmamız gerekiyor. Bulamadım forumda. Submit etmekten veya harç yatırmaktan bahsediliyor. Nerden ve nasıl yapacağız.
sayfanin tepesinde sign&submit / review gibi tabler olmasi gerekiyor. sign/submit'e tiklayarak formlari gonderebilirsiniz.
-
19 una kadar göçmen yasasının akibeti belli olacak mı arkadaşlar sizce ?
-
arkadaşlar,
Arşivli adli sicil kaydı edevletten forumda okuduğum kadarıyla" resmi" seçilip belgenin veriliş nedeni kısmına" diğer" yazıp boşluğada abd konsolosluğu yazin deniyor.ama diğer seçenek te ise kurum kısmına "yabancı ülke" deyip belgenin neden verileceği kısmında ancak ozaman "arşiv kaydı içeren" başlığı çıkıyor,ozaman bu kısımdan mı çıktı almak gerekiyor? -
Merhaba arkadaslar, bir süredir giremiyorum yoğunluktan. Sonunda benim numara sıram geldi ve randevu mailini bekliyorum.
-
@hakisalapaki DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:
arkadaşlar,
Arşivli adli sicil kaydı edevletten forumda okuduğum kadarıyla" resmi" seçilip belgenin veriliş nedeni kısmına" diğer" yazıp boşluğada abd konsolosluğu yazin deniyor.ama diğer seçenek te ise kurum kısmına "yabancı ülke" deyip belgenin neden verileceği kısmında ancak ozaman "arşiv kaydı içeren" başlığı çıkıyor,ozaman bu kısımdan mı çıktı almak gerekiyor?Alacaginiz form arsiv kaydiyla ilgili bilgi verdigi surece bir sorun olmaz, degisik sekillerde alabilirsiniz.
-
Merhabalar benim normalde green card mülakat tarihim 4 Ocak'tı.Mülakata gitmeyerek 7 ocak randevumu kaçırdım bölümüne girip yeni randevu istedim 26 Ocak'ta tarih verildi.Ayrıca konsolosluğun attığı maile göre randevumu ileriki bi tarihe erteleyebiliyorum.Şimdi ben randevumu şubatı sonlarına ertelemek istiyorum. https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv sitesine girdiğimde randevunu yeniden zamanla bölümü var oraya girince kapalı gözüküyor.Bide randevuyu iptal et bölümü var.Eğer randevumu iptal edersem müsait olduğumda yeni bir randevu talep etme hakkım varmıdır?Bi türlü erteleyemedim yardımcı olursanız sevinirim.İyi günler dilerim @crazycells
-
@nurullah aslinda teknik olarak randevunuzu erteleyemezsiniz. Sadece iptal edip bir daha alabilirsiniz. Eger su an randevuya gitmeyecekseniz bir sey yapmaniza gerek yok, randevu tarihi gectikten sonra bir daha iletisime gecebilirsiniz.
Dilerseniz su email adresine email gonderip: [email protected]
yeni bir mulakat tarihi de isteyebilirsiniz. Maalesef direkt olarak sizin tarihi secmeniz mumkun degil. Eger randevuya hazir degilseniz yeni bir mulakat tarihi istemeyin, sadece hazir oldugunuzda bir mulakat tarihi isteyin.Eger mulakata girmemenizi gerektirecek bir durum yoksa, sadece vizeniz gec basilsin diye mulakati ertelemeye calisiyorsaniz eksik belgeyle gidip, daha sonra da eksik belgenizi tamamlayabilirsiniz.
-
@greenleo bu tarih ne alaka ? nerden böyle bir sey duydunuZ
-
@crazycells teşekkürler daha önceki randevuma gitmemiştim.Şimdikenede gitmeyip yeni randevu tarihi istesem sorun olmaz anladığım kadarıyla.Hocam eksik belgeden kastınız mesela sağlık raporu olmadan görüşmeye gitmek herhalde.Öyleyse iptal etmek yerine tarihin geçmesini bekleyeceğim müsait olunca yeni randevu tarihi isteyeceğim.Teşekkürler yanlışım varsa düzeltirsiniz inş @crazycells

-
bu aksam abd de hukumetin kapanmamasi icin anlasirlarsa, green card bu anlasma icin de nasil yer aliyor.. arastiran bilem biri var mi ? yani direk trumpin kaldirma teklifi mi gecerli oluyor
-
@nurullah DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:
@crazycells teşekkürler daha önceki randevuma gitmemiştim.Şimdikenede gitmeyip yeni randevu tarihi istesem sorun olmaz anladığım kadarıyla.Hocam eksik belgeden kastınız mesela sağlık raporu olmadan görüşmeye gitmek herhalde.Öyleyse iptal etmek yerine tarihin geçmesini bekleyeceğim müsait olunca yeni randevu tarihi isteyeceğim.Teşekkürler yanlışım varsa düzeltirsiniz inş @crazycells

yani, yaptiginiz sey ideal degil tabii
konsoloslari sinirlendirebilir ama su an yapacak baska bir sey yok
dilerseniz suradan konsolosluga acil nedenlerden dolayi mulakata katilamayacaginizi yazabilirsiniz:
https://tr.usembassy.gov/visas/contact-immigrant-visa-section/
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.