Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @aykman tebrikler darısı başımıza

  • ⭐⭐⭐⭐

    Mülakat deneyimleri sayfasını meşgul etmemek için burada sorayım dedim, bu case number ın son 2-3 hanesini gizlemenin amacı nedir? Yani bu numaranın, x kişisinin eline geçmesinde nasıl bir beis var? Çok cahilane bir soru da olabilir valla kusura bakmayın, çok merak ediyordum da sormak anca nasip oldu :)


  • @aysegul vallah ben de bilmiyorum. Forumda öle gördüm öle yapıyorum. Biz dedelerimizden böle gördük gibi oldu ama hakkaten öle yav 😂


  • 26,800 açıklandı. Umarım bu sene current olur ve gitmek isteyen herkes şans bulur. Hepimiz için hayırlısı.


  • 26800 en sonunda current olduk. Cidden güzel duyguymuş. Darısı isteyen ve bekleyenlerin başına. Yeniden forumu okuma zamanı geldi mülakat süreci için 😁

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Çok iyi rakam...

    Uzmanlar 18 diyordu en çok.. ben şok... :)


  • @oradaki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Bence 26 binleri görür bu sene current olur heralde 😊

    Bu hislerim DV-2020 Talihlisi olmam konusunda da devam etmesini temenni ediyorum. Current olan arkadaşları tebrik ederim 😊 Darısı başımıza..


  • @semavi 🤣


  • @aysegul DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Mülakat deneyimleri sayfasını meşgul etmemek için burada sorayım dedim, bu case number ın son 2-3 hanesini gizlemenin amacı nedir? Yani bu numaranın, x kişisinin eline geçmesinde nasıl bir beis var? Çok cahilane bir soru da olabilir valla kusura bakmayın, çok merak ediyordum da sormak anca nasip oldu :)

    Anonim kalmak istedikleri icin :slight_smile:
    Dosya numaranizi tam yazmanizin direkt bir zarari yok; ama kendi isim, soyisim ve dogum tarihi gibi bilgilerinizi neden acikca vermiyorsaniz ayni nedenden dolayi dosya numaranizi da vermeyin.
    Sizin buradaki tum bilgilerinizi bilen biri DS260 formununuza da, dolayisiyla diger kisisel bilgilerinize de erisebilir.


  • @the-black-eagle DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @aysegul vallah ben de bilmiyorum. Forumda öle gördüm öle yapıyorum. Biz dedelerimizden böle gördük gibi oldu ama hakkaten öle yav 😂

    Hahhaha en güzeli :)


  • @crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @aysegul DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Mülakat deneyimleri sayfasını meşgul etmemek için burada sorayım dedim, bu case number ın son 2-3 hanesini gizlemenin amacı nedir? Yani bu numaranın, x kişisinin eline geçmesinde nasıl bir beis var? Çok cahilane bir soru da olabilir valla kusura bakmayın, çok merak ediyordum da sormak anca nasip oldu :)

    Anonim kalmak istedikleri icin :slight_smile:
    Dosya numaranizi tam yazmanizin direkt bir zarari yok; ama kendi isim, soyisim ve dogum tarihi gibi bilgilerinizi neden acikca vermiyorsaniz ayni nedenden dolayi dosya numaranizi da vermeyin.
    Sizin buradaki tum bilgilerinizi bilen biri DS260 formununuza da, dolayisiyla diger kisisel bilgilerinize de erisebilir.

    Hımm anladım biraz da tedbiren yani, teşekkürler.


  • Selamlar.eu currenta dogru gidiyor.brit simon current olsun olmasin evrakinizi gonderin diyor.degerli crazycell abinin değerlendirmesini merak ediyoruz.herkese iyi hafta sonlari.hakkimizda hayirlisi olsun.

  • ⭐⭐

    @aysegul @crazycells bende bütün kullanıcıların yanında göz üzeri çizgi görüyorum. Sizde de oyle mi? 😊 S


  • @crazycells haziran için mülakat hangi gün verilmeye başlicak acaba

  • ⭐⭐

    Birileri 18 bin de kapanmasını arzulariken 26 bin mi açıklanmış o-O muazzam.. bu açıklanan son rakam mi oluyor şimdi?


  • herkese günaydın,sadece heyecandan emin olmak için sormak istiyorum :) 19Jan06 ydık haziran bülteni için 15Feb06 olmuş current olduk dimi ve haziran ayına mülakat vericekler? teşekkür ederim.Herkese hayırlı olsun :)


  • Bu uzun bekleme takip etme öğrenme sürecinde 26800 gibi güzel bir rakamın açıklanması insanı gerçekten mutlu ediyor.
    Current olan arkadaşları tbrik ediyorum umarım kalan süreçleri istedikleri gibi geçer, darısı önümüzdeki aylarda bizim başımıza artık :)


  • Ben inanıyorum bu sene herkes current olucak.. Geriye 3 bülten kaldı Di mi?


  • Gece 3:30 gibi uyudum zalımlar 4 gibi açıklamış nerdeyse yarım saatte bir bakar olmuştum psikopata baglamistim ama nedense cuma günü açıklanması gerekiyor haftasonundan önce diye şartlamıştım kendimi demek benim uyumamı beklemişler yankeeler :) Şakası bi tarafa müthiş rakam 4900 artış beklemiyordum tahminim 3500 civarıydı neyse numarası aktif olan heyecandan nabzı yükselen gözleri dolan tüm forumdaş arkadaslarimi tebrik ediyorum ve darısı benimde icinde oldugum geri kalan arkadaşlarımızın başına.


  • @engineer toplam verilen rakamın 30.000 civarlarında olduğunu ve önümüzdeki ay büyük ihtimalle current olacağını düşünürsek KCC 'e mail istedeği gelmeden bizler dökümanları göndermeli miyiz ?
    Yoksa heyecan mı yapıyoruz sizce :)


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    210k Bakış
    Emre KurtulmuşE
    @asencan önceki sene başvurularında kullandığı fotoğrafla başvurup kazanmış amerikada olan bir çok kişi var otomatik eleme yaşanmadı diyebiliriz yani. Ancak yinede bir engeliniz yoksa 2 saniye yeni bir fotoğrafınızı çekip yenisini kullanmayı tercih etmek en iyisi olacaktır. Bunun için fotoğrafçıya gitmenizede gerek yok evde kendiniz bile çekebilirsiniz
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var.

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    13
    0 Oy
    13 İleti
    6k Bakış
    crazycellsC
    @dearosemary DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var. içinde söyledi: Merhaba, babam dv2019 talihlisi, emekli ama oraya gidince yine kendi mesleğini yapmak istiyor. Ben de üniversitede İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum. Mülakat sırasında babama ne iş yapacağı sorulunca sadece emekli olduğunu belirtmesini ve benim eğitimim için gideceğimizi söylemeyi düşünüyoruz. Sizce nasıl söylersek vizeyi alma ihtimalimiz daha yüksek olur? Eğitim için mi iş için mi? Yani babam emekliyim derse orada bir işte çalışması beklenir mi? Cevaplarsanız memnun olurum. Vize alip almamanizi sorulara vereceginiz cevaplar degil, sartlari saglayip saglamamaniz belirliyor. Gocmen vize basvurulari, diger vize basvurularina benzemiyor. Calismayi dusundugunu ama ne yapacagina henuz karar vermedigini soyleyebilir, bir sorun olmaz illaki gocmek icin bir neden belirtmenize gerek yok. Boyle bir soru da sorulmuyor zaten. @dearosemary DV2019 Kazandım yardıma ihtiyacım var. içinde söyledi: @başkan Cevap için teşekkürler. Yaşım 21 altında olacak eğer vizeyi doğum günümden önce alabilirsek, bunun bi önemi olur mu vizeyi aldıktan sonra? Ayrıca Amerika’da gideceğimiz yerde iki tane tanıdığımız var onlar bize sponsor olmayı kabul ettiler, onları mülakatta belirtsek bir faydası olur mu? Evet, vizeyi alabilmek icin maddi yeterlilik sartini da saglamaniz lazim, eger kendi maddi kaynaklariniz yeterli degilse sponsorun faydasi olur. Tek bir kisinin sponsor olmasi yeterlidir, bu konuyla ilgili olarak surayi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/255/sponsorluk-islemleri-ve-yapilmasi-gerekenler-i-134-ve-i-864
  • DV2019 Greencard başvuruları tekrar edilecek

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    4 Oy
    1 İleti
    841 Bakış
    canerbC
    https://ec.usembassy.gov/new-entry-period-diversity-visa-program-dv-2019/ detaylar yukarıdaki linkte mevcut 3 ekimden sonra başvuru yapanlar tekrar yeniden başvuru yapabilecekler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum