Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.7k 788 532.8k 772

  • @tugcebkdgl Merhaba, siz dosyanızı Bangkok'tan mülakat tarihi aldıktan sonra mı Ankara'ya taşıdınız?


  • @jcmaxwell , sağolun. yok ben istemiyorum. sadece sorduğum kişini form teslim tarihi case numberı benden önce olduğu halde nasıl olur da benden sonraki tarihe randevu verildi onu anlamaya çalışıyorum.


  • @Gökçe-Çetin said:

    Merhabalar, ustraveldocs de Ank2 yerine ANK1 seçtim, sorun olur mu? Bugün Ankaradaki gerekli evraklarla ilgili mail aldım ve özellikle belirtmişler ANK2 seçin diye, beklemeden yaptım maalesef.

    Merhaba, nerede mülakata gireceksiniz? Ankara'da mı?


  • Ankarada mülakata girmiş TC vatandaşı üyelerden cevap rica ediyorum sadece. Askerlik belgesinin "certified translation" isteniyor Ankara konsolosluğu evrak listesi pdf inde. "Applicants need to provide original, copy and certified English translation of military card." Noter onayı isteniyor mu yoksa sadece yeminli tercüme yeterli mi?


  • @beratyalcinkaya said:

    Arkadaşlar merhaba. Mülakat tarihi bugün tarafıma bildirildi 02 Eylül olarak. Benim bu sene çocuğum oldu şuan 6 aylık yaklaşık 1 ay önce kcc ye çocuğumu ekletmek için mail attım onlarda numaramın current olduğunu ve ankara'ya mail atmamı söylediler. Ankara'ya mail attım ama geri dönüş yapmadılar. Şimdi ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz? Çocuğumu nasıl eklettirebilirim?

    Merhaba,
    Ankara'ya navigator üzerinden mi mail attınız? Ankara'ya 2 Eylülde mülakat aldığınızı (mülakatı ankara size maillle bildirdi olarak varsayıyorum) ve çocuğunuzun olduğunu belirten ds260 formunuzu güncellemeniz için açılmasını istediğiniz yeni bir mail atın (navigatör üzerinden ve istenilen başlık formatında).

    DS260 formunuz açıldıktan sonra (size mail gelir) çocuğunuzu ekleyin, kendi form bilgilerinizde de düzenleme yaptıktan sonra formu kapatın.


  • @farukozt16 said:

    2 eylüle Amerika’dan mülakat maili aldımm

    Merhaba, siz dosyanızı Hongkong'tan Ankara'ya mı taşımıştınız?


  • @Nurcihan-Yücel said:

    Herkese merhabalar, bizim de mülakat tarihimiz 23 Eylül. Şimdi sırasıyla neler yapmamız gerekiyor. Unganlar dan randevuyu almak için hangi tarih aralığını almalıyız? Sağlık raporumuz ne kadar süreyle geçerli oluyor? Bilgilendirirseniz çok seviniriz. Ayrıca North Carolina Cary de adres için yardımcı olabilecek kimse var ise çok sevinirim. Şimdiden herkes için hayırlısı olsun.

    Merhaba, bilgilerinizi DV 2026 Excel Takip Formuna (burayı tıklayın) eklermisiniz (en altta beyaz alana).


  • @Semra-Inan said:

    @sbkandemir Bu sorunuzla ilgili bi bilgi edinebildiniz mi? Tesekkurler

    Merhaba, forum kuralları gereği lütfen bu başlıkta ilk mesajda anlatıldığı gibi profilinize girip "imza" bölümünü düzenleyiniz.

    https://yesilkartforum.com/forum/post/530405


  • @Fatih-Yalçın-0 said:

    Mülakat alan arkadaşlara hayırlı olsun.

    Bana Viyana'dan hala 2NL gelmedi. O geldikten sonra Ankara'ya taşıma talebi gönderecektim son gelişmelerden dolayı. Fakat Viyana randevu mailini beklemeden şimdiden Ankara'ya taşıma talep etsem mi acaba diye düşünmeye başladım?

    Merhaba, mülakat maili almadan taşımayın, alsanız bile Ankara'nın Eylül ayı için size mülakat vermesi zor olabilir (bu konuda @aerials 'in son mesajlarını okuyunuz). Ankara'ya taşıma yaptıktan sonra tekrar geri taşıyamayacağınızı biliyorsunuz. Bu konuyu iyi değerlendirmenizi öneririm.


  • @emircanmeteemiroglu said:

    merhabalar, bizim mülakat 2 Eylül planlanmış

    Merhaba, bilgilerinizi DV 2026 Excel Takip Formuna (burayı tıklayın) eklermisiniz (en altta beyaz alana).


  • @seraponen said:

    Merhaba, lise diplomamı bulamıyorum. Lisans & yüksek lisans diplomaları yeterli olmaz mı? Mutlaka lise diplomasını isterler mi?

    Merhaba, Viyana'dan mülakat tarihi aldınız mı?


  • @onursvr bildiğim kadarıyla Ankara E-devletten alınan barkodlu Türkçe belgeleri kabul ediyor.


  • Viyana için 9 Eylül olarak randevu maili geldi az önce.
    KCC'den Ankara'ya taşıma talep edeceğim galiba risklerine rağmen.


  • @ömer28k said:

    mülakat alan arkadaşları tebrik ediyorum en son 27 binleremi verdi acaba ben öyle gördüm benim 28 binin başlarında bana gelmedi veya bu saaten sonra gelme ihtimali varmıdır

    Merhaba, mülakatınız Tiran'da mı Ankara'da mı? Excel dosyasında Tiran'da görünüyor.


  • @onursvr selamlar, gecen hafta girdim Ankara da mulakata ve edevletten aldigim askerlik belgesini istediler. Siz AnkaraIV state den gelen emaile bakin gerekli evraklar icin. Bu mail herkese geliyor mu bilmiyorum ama Ankara askerlik veya formul A/B, vukuatli nufus kayit ornegi, adli sicil gibi belgeler icin translation istemiyor.


  • @mehmet-yücel-söğüt said:

    Bana gelen mailde tarih yok siz girip alın gibi bişey diyor. Anlamadım açıkcası
    "We are pleased to inform you that we have received your case.
    To schedule your appointment, please visit ustraveldocs.com/tr/en to create an account and follow the steps below:
    Visit ustraveldocs.com/tr/en and log in to your account.
    Click "Start Application" on the left-side menu and complete the requested information.
    If you have a previous application, click "Close Application and Start New Application" and select "Yes" in the pop-up prompt to confirm.
    On the Visa Options page, select the Post Visa Category: "ANK 5. Follow-Up Transfer and Local Appointments" and proceed (We have open slots for 3 and 14 September).
    Specify and submit your document delivery option.
    You will be redirected to the "Visa Application Home" page.
    Click "Continue Application" and enter your case number.
    On the "Pre-Approval Request" page, enter your full name, case number, and the reason for requesting an appointment (e.g., my case was transferred to Ankara), then submit your request.
    Your request will be reviewed by the consular section within a few business days. Once approved, you will be able to select an appointment date directly on the website."

    Merhaba, bilgilerinizi DV 2026 Excel Takip Formuna (burayı tıklayın) eklermisiniz (en altta beyaz alana).


  • @aysegul teşekkür ederim


  • @bravist evet bugün mail aldım. Viyana randevumuz 2 Eylül. Şu an acil ne yapmalıyım. Açıkçası ümidi kesmiştik sürpriz oldu. Viyana konusunda tecrübeli arkadaşlardan destek rica ediyorum.


  • Merhabalar, DV 2026 surcinde numarası current olmus ve Amerika içerisinden başvurusunu yapıp green kartını almış birileri var mıdır? surece dair bilgilerinizi rica ederim. Mulakat yapıldı mı yine de? iyi günler.


  • Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

  • 43 Oy
    7k İleti
    563k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 6 Oy
    316 İleti
    21k Bakış
    S
    Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
  • 17 Oy
    8k İleti
    924k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum