Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

World Cup 2026 - FIFA Dünya kupası

Gündem
64 13 2.0k 14
  • ⭐⭐

Beklenen final senaryosu gerçekleşti ispanya-arjantin finali izleyeceğiz.
    İngiltere her alanda olduğu gibi futbolda da çöküş sürecinde son 30 dakika sahada yoklardı resmen… Neyse pazar günü sarı-kırmızıyız 😊

• ....Benim favorim fransa ve arjantindi,nitekim arjantin finale kaldi,ingilterenin pek basarili olacagini tahmin etmiyordum sonraki maclarda hocalari iyi kadro cikardi ama yetmedi,heyecanimizi iki yil sonra olacak avrupa kupasina sakliyalim.kendim ingiliz premier ligini devamli izlerim liverpool hastasiydim ama son bir iki yildir liverpool cokuse gecti, yeni hoca getirdiler,insallah bu sezon iyi giderler,avrupada takim yurutmek cok masrafli , transfer ucretleri cok, futbolcularin maaslari cok,kulupler nasil altindan kalkiyorlar anliyamiyorum

• ⭐⭐⭐⭐

Son 3 maçın aksine arjantin bugün iyi oynadı. İngiltere özellikle ilinci yarı hatta son 30 dakika defansa çekilerek arjantine gelin bize atın dediler. Messi bu maçta neden en iyisi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu, son 3 maçta ne kadar arjantini beğenmesem ve hatta kazanmasını istemesemde bu maçta tam tersini gösterdi

• @Emre-Kurtulmuş Ingiltere attiklari golden sonra defans yaparak geri cekildi ve Arjantin'e firsat ustune firsat verdi. Taktik bir hataydi. Saka, Eze, Rashford gibi oyuncular yerine defansif olanlari oyuna aldilar ve oyunun kontrolunu tamamen Arjantin'e verdiler. Misir da gollerden sonra boyle yapmisti ve yenilmisti. Demekki Ingilizler o maci iyi analiz yapmamislar.

Ispanya cok hizli oynayan ve hizli atak yapan bir takim. Defansif oynayacaklarini hic sanmiyorum. O yuzden, guzel ve hizli bir final seyredecegimizi dusunuyorum.

Benzer Başlıklar

• Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Gündem
    578
    22 Oy
    578 İleti
    40k Bakış
    A
    @mutlu234 Amerika da kullandığın mastercard ta olabilir ama başka seçenek yok. Bankaya gitsen de ödemede sorun çıkıyor ödeyemiyorsun.
  • World Cup 2022 - Dunya Kupasi

Gündem
    66
    2 Oy
    66 İleti
    1k Bakış
    ayvalik10A
    @bhtx https://iznikdefteri.com/inegolde-lionel-messi-hayrina-lokma-dagitildi/
  • Green Card Başvurusunda Pasaport Şartının Kaldırılması Kararı (Şubat 2022)

Gündem
    158
    25 Oy
    158 İleti
    11k Bakış
    caner92C
    @Hasan-Sevinç teşekkürler. benim 10 yıllık pasaportun süresi doldu bir kaç ay önce. Böyle bir paylaşım görünce yeni yıl zammı gelmeden başvurayım dedim 😅
  • ABD'den Haberler

Gündem
    451
    1
    2 Oy
    451 İleti
    34k Bakış
    ATS16A
    @MySea Bu salginin sebebi cyclosporiasis isimli bir parazit. Bir süre için hazır paketlenmiş marul, fesleğen, kişniş ve bezelye gibi uzak durulması faydalı olacağına inanıyor CDC. Tuzda bekleterek yıkama veya sirkeli su ile yıkamanın fayda etmediği, tüketilmesi zorunlu ise ovuşturarak yıkamanın riski azaltabileceğini söylüyor uzmanlar. https://www.cdc.gov/cyclosporiasis/index.html
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k