Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
16.7k 789 535.4k 774

• @Serapp merhaba yeniden siteden bir kaç arkadaşla yazıştık numarası 20bin olanlar....hay aAllah nasıl bir sakıncası olur bilmeden paylaştım. Onlar da benimle paylaştılar....

• ⭐⭐⭐⭐

@goe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhaba yeniden siteden bir kaç arkadaşla yazıştık numarası 20bin olanlar....hay aAllah nasıl bir sakıncası olur bilmeden paylaştım. Onlar da benimle paylaştılar....

Bu siteden benzer sırada olan kişilerle özelden paylaşmanız onların da sizinle paylaşması sorun olmaz (aslında son iki haneye X koymak en doğrusudur) da başka yerlerde paylaşmayın.

• @Serapp evet olabilir benden daha yüksek CNlar da mülakat aldı tasiyarak gerçi bir önceki hafta ama first come first served olduğundan Agustos için slotlar dolmuş olabilir. Ya da gerçekten bu hafta taleplere bakan görevli geçen haftakinden farklı olarak Temmuz için slot istedigimizi düşünüp yanlislik yapmış olabilir. Öyle ya da böyle artık bekleyip gorecegiz.

• @aerials evet.hk dan davet almadan taşıdım dosyamı.yanlış yaptım aslında.bekleseydim ve sonra taşısaydım daha iyi olurdu benim için.umarım...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@elliot formda sorulan soruları doğru cevaplamanız/guncellemeniz yeterli, kolaylıklar.

• Merhabalar, bize de 26 Ağustos Viyana mülakatı için 2NL maili geldi ardından konsolosluktan da onay maili gönderildi. Belgelerin fotokopilerini notere onaylatmak gerekir mi acaba?

• @turtleman1821 Acaba bunun kontrolünü nereden sağlayacağım bana yardımcı olabilir misiniz, herhangi bir forum adı yada link var mı acaba

• Arkadaşlar, Ankara özelinde hemen olumsuzluğa kapılmayın lütfen. Bu NATO toplantısı için ülkeler aylardır hazırlık yapılıyor. Ankara’da 32 ülkenin devlet Başkanı geleceği için olağanüstü bir tempo ve gayret var. ABD elçiliğinde de çok yoğun bir çalışma ve hazırlık var, çünkü kendi devlet başkanları gelecek. Dolayısıyla vize mülakatları vs herşey ikinci planda. Ayın 10 undan sonrası için işlemler daha seri olacaktır mutlaka. Hemen ümitsizliğe kapılmayın

• @fuzuli35 hayır gerekmiyor yeminli tercümesini götürmeniz yeterli olacaktır.

• @BANUVESELCUK @gucarslan
    CASE NO: 2026EU32XX
    ANKARA GORUSME : 13.KASIM.2025 VE BENIM PASAPORTUMA VIZE BASILDI. ESIME BASILMADI.DR RAPORU BEKLENDI. RAPOR OCAKDA CIKTI PASPORTU YOLLADIK AMA SARI SAYFAYLA GERI DONDU SONRA
    26.OCAK.2026 DA SARISAYFADAKI FORMU DOLDURDUK TEKRAR PASAPORTLA GERI YOLLADIK AMA ONLARDA AYNEN GERI YOLLADILAR HICBIR BILGI EMAIL YAZI YOKTU.
    05.MAYIS.2026 DA BEN USA E GIRIS YAPTIM.ESIM HALA TR DE VE NE YAPACAGIMIZI BILMEDEN BEKLIYORUZ.

• @fuzuli35 belgeler E devletten çıkartıldığında barkodlu oluyor onları o şekilde kabul ediyorlar ben ikişer nüsha çıkarttım işimi gördü. Ama diploma için tercüme ve fotokopi yaptırdım barkodlu olmadığı için

• merhaba, ustraveldocs sitesinde kayıt sırasında konsolosluk eşleşmiyor hatası alıyorum. dosyam hong kongtaydı ankaraya taşıdım tekrar. hata görselini ekledim aa numberı kesinlikle kabul etmiyor, kaydı tamamlayamıyorum. bu hatayı alan başka birileri var mı yardımcı olabilir misiniz

Adsız.png

• Selamlar arkadaşlar. Ankarada mülakata gireceğim ve hesapta 15000 dolar civarında para göstermeyi düşünüyorum. Fakat elimde bir kısmı altın büyük bir kısmı ise euro olarak para var ve bozmak istemiyorum. Bozmadan halledebileceğim bir yöntem var mıdır?

• Merhaba,
    Ustraveldocs’ta kayıt açarken case number kısmında “ başvurunuz için seçilen konsolosluk/elçilik dava numaranızla eşleşmiyor “ hatası alıyorum. Numaraları doğru giriyorum ancak dosyamo hong kongtan ankaraya taşıdım bu yüzden bir sorun çıkıyor olabilir mi? Bu hatayla karşılaşan oldu mu? Yardımcı olabilirseniz sevinirim

• @bahadir90s biz direkt altın olarak gösterdik, altın düştüğü için bozamadık. Herhangi bir sorun çıkarmadı Ankara

• ⭐⭐⭐⭐

@bahadir90s Altın ve euro bankada ise onların da dökümünü alabilirsiniz ama fiziki olarak elinizde ise o zaman onları gösteremezsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@asrin Bu başlıkta benzer durumda çokça mesaj var. Başlık içinde arama yapmak için ctrl+F tuşuna basarak ilgili kelimeleri yazıp arayabilirsiniz.

• @aerials Aynısını Varşova yaptı. Mayıs ayında mülakatını yeniden planlamaya çalışan birine "Haziran'dan sonra yeterli kapasite yok" dedi ve o günden beri kimseye mülakat vermedi.

Ben mail attığımda ise sizin aldığınız cevabın aynısını aldım. Current olmama rağmen "Numaranız current değil" diyerek Haziran VB'sini gönderdiler. Current olduğumu belirtince de yine aynı otomatik maille cevap verdiler. Farklı şekillerde toplam 4 kez denedim, sonuç hiç değişmedi.

Varşova, her yıl yüksek sayıda mülakat dağıtan yoğun bir elçilik. 2021'den bu yana istisnasız her yıl kapasitesini neredeyse tamamen kullanarak vize veren bir elçilikti. Ben de bu yüzden dosyamı taşımadım. Ancak ne hikmetse bu yıl Temmuz ve sonrası için vize vermeyi durdurma kararı almış gibi görünüyor.

Bence bunun nedeni, çok fazla kişinin mülakata girip vize alamaması ve bunun yaratacağı hasarı azaltmaya çalışmaları olabilir.

Tek şansınız, eğer davalardan birine katıldıysanız, KCC'nin size mülakat verebilme ihtimali olabilir. Ama tabii ki loto usulü yapılan bir çekilişte, çekilişin kendisi gibi hiçbir şey garanti değil.

• @asrin, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba, ustraveldocs sitesinde kayıt sırasında konsolosluk eşleşmiyor hatası alıyorum. dosyam hong kongtaydı ankaraya taşıdım tekrar. hata görselini ekledim aa numberı kesinlikle kabul etmiyor, kaydı tamamlayamıyorum. bu hatayı alan başka birileri var mı yardımcı olabilir misiniz

Adsız.png

Merhaba, aynı hatayı bende aldım, site üzerinden kayıt açtım bakalım ne cevap yazacaklar.

• 18 şubatta mülakatı başarıyla geçtik fakat ustraveldocs sorununu bir türlü aşamadım. Bilginize ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Sorun şu ki ds260 formunu doldururken bebeğimiz henüz doğmamıştı doğduktan sonra dosyayı açtırıp onu ekledik ve mülakatı 3 kişi olarak girip geçtik. Şimdi ustraveldocs sitesinde kendimi eşimi ve bebeğimizi ekleyip devam ettiğimde ds260 dosyasındaki kişi sayısı ile eşleşmiyor hatası alıyorum. Onlarca ticket destek talebi açtım sorun üst birime yönlendirildi teknik ekip bakacak dendi ama 3 aydır cevap gelmiyor. Sürekli yazıyorum hala teknik ekip bakıyor diye geçiştiriyorlar. Olurda bgün yarın pasaportlar istenirse sırf bu site yüzünden pasaport gönderimi yapamazsam diye endişeleniyorum. Buna nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k