Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aerials Eylül ayı açıklandığında belki sizi önceliklendirip mülakat atamanızı yapabilirler. Dediğim gibi sonuçta siz Bangkok'dan mülakat almışsınız. Bunu negatif değerlendirmezler diye düşünüyorum.

• @mertcank34 Umarım tahmininiz gibi olur.

• @Serapp Serap Hanım sizce ankara'da olup hiç taşımayanlara sıra gelir mi? 20binlerdeyim numara mı da yazabilirim sakıncası var mı bilmiyorum...

• @aerials, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Peyk74 ofansif bir yerden yazmamistim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Bir önceki postta belirtildiği gibi bir tek bu formatta bilgilendirmeyi ben almış olsaydım bir yanlışlık olabileceğini düşünürdüm ancak birden çok kişiye aynı formatta bilgilendirmenin yanlışlıkla gönderilmiş olma ihtimalinin düşük olduğunu düşündüğümü belirtmeye çalışmıştım.

Estağfrullah ben anlayamadım demek istediğinizi. Evet birini daha okudum ama o mülakat almadan taşımış sanırım değil mi yanlış bilmiyorum. Ben onu bilerek yorum yazdım. onun bir mülakatı yok sizin var onunla aynı pozisyonda değilsiniz ondan.

• @Peyk74 hakli olabilirsiniz ben mulakat tarihi alarak taşıdığını düşünmüştüm ya da direkt öyle varsaydım.

Edit: Geriye dönüp teyit ettim mülakat tarihi alinmis ve sonrasında Ankara‘ya tasininca aynı formatta mail gönderilmiş en azından şu an için başka lokasyonda mulakat tarihi alan ve Ankara’ya taşıyan sonrasında da bu maili alan min 2 kişiyiz.

• ⭐⭐⭐⭐

@aerials Sanırım şöyle oldu:
    Ankara yoğunluktan dolayı sadece daha alt sıralarda yer alan EU dosyalarına randevu verebildiğini bu yanlış şablonla anlatmaya çalışmış olabilir. Dediğim gibi boş yer açılırsa randevu alabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@goe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Serap Hanım sizce ankara'da olup hiç taşımayanlara sıra gelir mi? 20binlerdeyim numara mı da yazabilirim sakıncası var mı bilmiyorum...

Normalde size sıra gelmesi lazım, Ağustos için bir dağıtım olmazsa, belki bu ayki bültenden sonra son dağıtımlar yapılacak Eylül'e gelebilir. Numaranızı hiç bir zaman açık açık yazmayın.

• @Serapp merhaba yeniden siteden bir kaç arkadaşla yazıştık numarası 20bin olanlar....hay aAllah nasıl bir sakıncası olur bilmeden paylaştım. Onlar da benimle paylaştılar....

• ⭐⭐⭐⭐

@goe, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhaba yeniden siteden bir kaç arkadaşla yazıştık numarası 20bin olanlar....hay aAllah nasıl bir sakıncası olur bilmeden paylaştım. Onlar da benimle paylaştılar....

Bu siteden benzer sırada olan kişilerle özelden paylaşmanız onların da sizinle paylaşması sorun olmaz (aslında son iki haneye X koymak en doğrusudur) da başka yerlerde paylaşmayın.

• @Serapp evet olabilir benden daha yüksek CNlar da mülakat aldı tasiyarak gerçi bir önceki hafta ama first come first served olduğundan Agustos için slotlar dolmuş olabilir. Ya da gerçekten bu hafta taleplere bakan görevli geçen haftakinden farklı olarak Temmuz için slot istedigimizi düşünüp yanlislik yapmış olabilir. Öyle ya da böyle artık bekleyip gorecegiz.

• @aerials evet.hk dan davet almadan taşıdım dosyamı.yanlış yaptım aslında.bekleseydim ve sonra taşısaydım daha iyi olurdu benim için.umarım...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@elliot formda sorulan soruları doğru cevaplamanız/guncellemeniz yeterli, kolaylıklar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

127

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.4k

| | | |