Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ozgeboran, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Dosyamı Bangkok'tan Ankara'ya taşımıstım. Ankara ,05.08.2026 tarihine mülakat tarihi vermiş bulunmakta. Halihazırda Ankara'ya taşıyan arkadaşlar maillerini kontrol etmelerinde fayda var

Teşekkür ederim bilgilendirme için bize de mail gelmiş aynı gün randevumuz 5 ağustos.

• Bizde Bangkok'tan taşımıştık. Ankara'dan mail geldi. 5 Ağustos tarihine randevu vermişler.

• Akıllarda tek soru: mülakat tarihimizi sonunda aldık, sonraki süreçte sağlık raporu yaptırsak mı yaptırmasak mı ? Ya pause kalkmazsa -ki hiç umudum yok kalkmasıyla ilgili- yapılan onca masraf çöp olursa. Verilen ücretleri geri alma gibi bir şansımızda yok. Ne yapacağız biz 🙂

• @conk Tekrar Ankara'ya dosya taşıma işleminizi zaten HK mülakatı planlandıktan sonra mı KCC'den talep ettiniz yoksa bülten açıklanınca randevu planlaması beklemeden direk mi talep ettiniz?

• @Ozgeboran Gerekli evraklari toplayip mulakata girecegiz. Pause kalkmasa bile sonuna kadar gitmis oluruz. Veya etraflica dusunup mulakata katilmamayi da tercih edebilirsiniz.

• @Fatih-Yalçın-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@conk Tekrar Ankara'ya dosya taşıma işleminizi zaten HK mülakatı planlandıktan sonra mı KCC'den talep ettiniz yoksa bülten açıklanınca randevu planlaması beklemeden direk mi talep ettiniz?

HK tarafından mülakat planlandıktan sonra KCC ye mail atarak Ankara'ya transferini istedim.

• Merhaba Ankara Unganlar için aşı listesi var mı? forumda aradım fakat bulamadım

• merhaba,
    '' U.S. Travel Docs Türkiye '' sitesinde profil oluşturdum kaydı tamamlayacaktım ancak;
    1- dosyamı mülakat tarihi geldikten sonra hong kongtan ankaraya taşıdım, ankaradan mülakat tarihim de geldi. bu sitede hala hong kong olarak gözüküyor ve herhangi bir değişiklik yaptırmıyor.
    2- asıl talihli eşim, bu süreçte evlendik ds formunu açtırıp eş eklemesi yapıp soyad eklemesi de yaptık. bu sitede o da güncellenmemiş haliyle duruyor onu da değiştiremiyorum.

süreç içinde değişiklik yapıp bu şekilde eski bilgi ile formu tamamlayan var mı bir sorun oluşturur mu bu bilgiler?
    kccye mail attım henüz herhangi bir cevap gelmedi, geldikten sonra paylaşırım..

Dosya Numarasi: 2026EU000021xxx
    DS-260 Gonderimi:
    Mülakat Yeri: ANKARA
    Vize Basılacak Kişi Sayısı: 2
    Saglik Muayenesi: xx/xx/xxxx
    Vize Mulakati: 16/07/2026
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:
    ABD Ilk Giris:

• Merhabalar, bizim de Bangkokta randevumuz 7 temmuzdu, biz Ankaraya taşıma mailini KCCye çok geç attık çünkü Bangkoka gidip gitmemekte çok kararsız kalmıştık, yeni bebeğimiz olduğu için. Bize de bugün mail gelmiş, 26 Ağustosa randevu planlanmış. Herkes için hayırlı olsun.

• @conk Teşekkürler bilgilendirme için. Bende bunlara göre tekrar Ankara'ya taşıma kararı vereceğim.

Son olarak HK'da mı 5 Ağustos'a randevu vermişti?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mehmet-yücel-söğüt, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Ankara Unganlar için aşı listesi var mı? forumda aradım fakat bulamadım

1-Ankara'da mulakata girecekseniz imzanizi guncellemeniz ricadir.
    2-Unganlar'da olacaginiz saglik kontrolu oncesi Unganlar haricinde baska bir saglik kurulusunda olmayi planladiginiz asilar ile ilgili Unganlar'in nasil yaklasim gosterdigini ogrenmek icin DV2026 Mülakat Deneyimleri basligindaki veya onceki yil mulakat deneyimleri basliklarindaki Ankara mulakat deneyimlerini okumaniz yarariniza olacaktir.
    3-Hangi asilarin istendigini ogrenmek icin Unganlar web sitesindeki Aşılar basligini ziyaret edebilirsiniz.

• @eyllsvimli, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist kcc dışında ankara ya da mail attınız mı?

Hayır

• @Fatih-Yalçın-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@conk Teşekkürler bilgilendirme için. Bende bunlara göre tekrar Ankara'ya taşıma kararı vereceğim.

Son olarak HK'da mı 5 Ağustos'a randevu vermişti?

Rica ederim. Hayır HK 12 Ağustos olarak bildirmişti. Ankara 5 Ağustosa verdi.

• Ağustosta mülakata girecek arkadaşlara detayın da detayı bir tavsiye.
    Biliyorum 1 senedir çok büyük stresler içindesiniz (hatta tahmin edemeyeceğim kadar büyük), ancak bir forumdaş olarak kendimin uyguladığı bir taktiği/tavsiyeyi vermek istiyorum. Amacım stresinizi artırmak değil, ancak sadece olur da pause açılırsa böyle ihtimalden dolayı bir problem yaşamamanız.

Gelelim tavsiyeye, Akciğerlerinizle ilgili bir ameliyat, tüberküloz, daha önce tespit edilen leke vb. hastalık geçmişiniz var ise sağlık randevunuzu 1 ağustostan önceye alın.

Nedenine gelirsek, 1 ağustos itibariyle olası bir balgam testinin sonucu 8 haftada çıkacağından, pause kalksa bile sürecinizin yetişmeme ihtimali yüksektir.

Bu kadar zaman bekledikten sonra pause kalkar ve böyle saçma bir sebepten vize alınamazsa yıkım olacağından, naçizane tavsiyem ağustos ayı için mülakat alanların sağlık randevularına temmuzda girmeleri olur.

Not: Balgam testi çok ender bir durumdur. Muhtemelen buradaki %99'u etkilemeyecektir. Ancak çok düşük de olsa ihtimal vardır.

• Herkese merhabalar, Viyanadan halen mulakat gelmedi saniyorum . Bu gecikme sizce normal midir? Daha önceden hatirladigim düzenli her bulten sonrası mulakat verdigi yönünde.Fa rklı bir bilgisi olan var midir?Hakkımızda hayırlısı diyorum .
    @cttl tamda bahsettiginiz konu sebebiyle bizde erken saglık raporu almayı planliyoruz tabi mulakat verilirse. Viyanada bu test sureci nasıl isliyor. Sizin bilginiz var midir?

• Merhaba,
    Balgam testine kalmanız halinde 3 gün arka arkaya sağlık kuruluşuna gidip (molnar, unganlar vs.) balgam örneği veriyorsunuz.
    Test sonucu genelde tam 2 ay sonra çıkıyor.
    Biz ağustos vize mülakatımız için haziranda girmeyi tercih etmiştik. Ciğerlerimiz bembeyaz olduğundan böyle bir öngörümüz vardı ancak bir şey çıkmadı. Dr net tespiti yapıyor. Ama erken gitmek kesinlikle rahatlatıcıydı.

@sekuba, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhabalar, Viyanadan halen mulakat gelmedi saniyorum . Bu gecikme sizce normal midir? Daha önceden hatirladigim düzenli her bulten sonrası mulakat verdigi yönünde.Fa rklı bir bilgisi olan var midir?Hakkımızda hayırlısı diyorum .
    @cttl tamda bahsettiginiz konu sebebiyle bizde erken saglık raporu almayı planliyoruz tabi mulakat verilirse. Viyanada bu test sureci nasıl isliyor. Sizin bilginiz var midir?

• @Ozgeboran Hayırlı olsun. Teyit etmek için soruyorum, siz de Bangkok mülakat randevusu verdikten sonra KCC üzerinden dosyanızı taşıdınız değil mi?

• @sekuba evet viyanada da mi bir problem var acaba? viyanadan baska bir yere tasimalimiyiz mulakatmizi? bilgisi olan aydınlatabilirse cok iyi olur.

• Merhabalar aktif olarak üniversite öğrencisi olduğum için kişisel sabit bir gelirim yok bu durumdan dolayı parayı babamdan veya başka birinden alıp hesap dökümü alsam mülakatta sıkıntı olur mu?

• Merhaba arkadaşlar. Ankarada mülakata gireceğim fakat lise diplomamı bulamıyorum. Ne yapabilirim bilgisi olan yazabilir mi? @Serapp @ATS16 @gucarslan @aysegul

Benzer Başlıklar

• 180
  • 642
  • 153
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.2k

| | | |