Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bahadir90s e devletten öğrenim durum belgesi ile destekleyebilirsin.

• image.png

Kayıt olmaya çalışırken bu hatayı alıyorum. Bu hata neden olur yada nasıl aşabilirim?

Daha önce B1-B2 başvurusu vardı oradaki bilgileri girdiğimde de aşağıdaki hatayı alıyorum

f4427b3a-2cd3-447c-80f2-7c56016f7c55-image.png

• @bahadir90s lisen ile iletişime geçersen onlarda mezuniyet yazısı veriyorlar ben almıştım

• @ReLoad eski hesabınız alakalı sorun var gibi bence sıfırdan yeni hesap oluşturup deneyin

• @Fatih-Yalçın-0 teşekkürler, evet Bangkok'tan mülakat aldıktan sonra taşıdım Ankara'ya

• @tubazorlu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ReLoad eski hesabınız alakalı sorun var gibi bence sıfırdan yeni hesap oluşturup deneyin

Eşleştirmeyi Pasaport numarasına göre mi yapıyorlar Eposta adresine göre mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@bahadir90s Lise mezunu musunuz? Üniversite mezunu iseniz Ankara için lise diplomasına gerek yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@ReLoad Siz HK'dan mülakat alıp Ankara'ya transfer ettiyseniz ve Ankara henüz mülakat vermediyse TR için ustravel kaydını yapamazsınız. Ankara mülakat verdikten sonra da yeni bir e-posta hesabıyla kayıt olursunuz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@therizzler olmaz, alabilirsiniz.

• @cttl birde eklemekte fayda gördüm, antikor testi yaptırılabilir ama muayeneye gitmeden kendiniz aşı yaptırmayın. Sanırım süresi 1 ya da 2 aydı yönergelerden bakın. Eğer aşı yaptırdıysanız bunu kan testinde görüyorlar ve muayeneye devam etmiyorlar. Sebebi ise aşı mı yoksa gerçekten bulaşıcı bir hastalığınız mı var tespitte riske girmiyorlar! Muayenenizi erteliyorlar, tabi başka zaman varsa…

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

• 19441
  • 742
  • 83
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.1k

| | | |