Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Selamlar, 25xxx olarak viyana'dan randevu tarihi beklemekteyiz. Mülakat deneyimlerine baktığımda sağlık muayenesi olan da var olmayan da. Pause sebebiyle bir anlamı olmayacak mı bu sağlık muayenesinin şu aşamada? Sağlık muayenesi yaptırmadan viyana konsolosluğu randevusuna direkt gitmek risk mi olur?

• @therizzler, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist Size ortalama kaç gün içersinde dönmüşlerdi

KCC'den dosya taşımanız tamamlandı mailinden 6 gün sonra Ankara'dan mail geldi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Butcher, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, 25xxx olarak viyana'dan randevu tarihi beklemekteyiz. Mülakat deneyimlerine baktığımda sağlık muayenesi olan da var olmayan da. Pause sebebiyle bir anlamı olmayacak mı bu sağlık muayenesinin şu aşamada? Sağlık muayenesi yaptırmadan viyana konsolosluğu randevusuna direkt gitmek risk mi olur?

Bu tamamen sizin maddi ve manevi imkanlariniz dogrultusunda alacaginiz karara kalmis. Viyana konsolosluk mulakat oncesi saglik kontrolunu zorunlu tutmuyor Bangkok veya Hong Kong'un aksine, takip ettigim kadariyla.

Viyana konsoloslukta gireceginiz mulakatin sonucunu saglik raporu direkt etkilemiyor, dolayli olarak etkiliyor (pause kalkarsa rapor olmadan vizenizi basamayacaklari icin). Mulakat tarihinden sonra sizin Turkiye'ye donmenize muteakip ve 30 Eylul 2026 tarihinden once pause kalkarsa saglik muayenesi icin tekrar Viyana'ya gitmeniz gerekecegini, bu kararin alinacagi tarih itibariyle yetkili saglik kurulusu olan Molnar'dan saglik muayenesi icin musaitlik bulup bulamayacaginizi, boyle durumda yasanacak heyecani ve durumun degerlendirmesi size kalmis. Bol sans!

• @ATS16 Anladım, teşekkür ederim.

• @fatihmehmet mailde ne yazıyordu?

• @Ozgeboran mailde ne yazıyordu?

• @gucarslan ben yakindan takip ediyorum haklisiniz hukumet dv20 dv21 deki hatalarini yapmiyor ve su an ilk dv davalari filled oldu ve joint appendix de yazildi ama yargic halen karara baglamiyor, bu noktada zaten yargic da degistirildi, bu baglamda yuksek olasilik veya kesinlik vermek büyük hata olur, kaldiki zaman da ilerliyor, avukatlar bile ihtiyatli aciklamalar yapiyor, Sahsi gorusum ben kabullenmeye basladim konuyu.

• ⭐⭐⭐⭐

@fatihmehmet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bende az önce dosyamın Bangkok'tan Ankara'ya taşındığına dair mail aldım. Baktığımda, benim ve ailemin DS-260 formu Re-Opened görünüyor. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor.

Siz transfer isteğinizi yazarken yanlış bir kelime kullanmış olabilirsiniz ya da onlar yanlışlıkla formları açtı. Ama sorun değil, ilave etmek istediğiniz bir şey varsa edin, yoksa olduğu gibi tekrar submit edin.

• @bahadir90s Büyük ihtimal amerika'daki adresi mülakatta bildireceğim için böyle bir mail geldi. bangkok mail.jpeg adresi ekleyip kayıt etsem sorun olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ozgeboran hiç sorun olmaz, ki zaten sizden bunu istemişler gibi görünüyor. Pasaport bilgilerinizi ve ABD adresinizi submit etmenizi istemişler. Bu bilgileri girip formunuzu submit edin. Kolay gelsin, şimdiden bol şans.

• @Serapp serap hanım aynı durum bendede söz konusu fakat forum kapalı re opened değil sizce konsolosluğa mail atıp açtırmalımıyım yoksa hiç kurcalamadan mülakat zamanı durumu izah mı edeyim ne önerirsiniz bu arada gelen mailin en altında hazır cevap butonları var maili cevaplamam istenmiş completed, re submit thnks, ve i did it diye

• @aysegul teşekkür ederim. bilgilerimi girip submit ettim ds260 formunu. Ceac Ankara olarak güncellenmiş. şimdi Ankara'dan gelecek olan mülakat mailini bekliyorum. Ankara'ya ayrıca mail atmama gerek yok diye okudum önceki iletilerden. doğru mudur ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Ozgeboran evet sizin birşey yazmanıza gerek yok, onlardan email bekleyeceksiniz.

• @bahadir90s, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@fatihmehmet mailde ne yazıyordu?

Amerika'daki adresimi ve pasaport bilgilerini girmem için dosyanın açıldığı yazıyordu.

• ⭐⭐⭐⭐

@tolga20, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp serap hanım aynı durum bendede söz konusu fakat forum kapalı re opened değil sizce konsolosluğa mail atıp açtırmalımıyım yoksa hiç kurcalamadan mülakat zamanı durumu izah mı edeyim ne önerirsiniz bu arada gelen mailin en altında hazır cevap butonları var maili cevaplamam istenmiş completed, re submit thnks, ve i did it diye

Formlarınız kapalıysa ve önemli bir değişiklik yapmayacaksanız açtırmayla uğraşmayın bence.

• @Serapp tamamdır serap hanım teşekkür ederim konu sadece adres mevzusuydu onuda geçen sene ds260 ta ekleyeceğimi belirtmiştim

• merhaba, ds260 submit ettikten sonra Dubaiye taşındım. Mülakatımda yeni adres olarak güncelletmem yeterli olur mu? Basit bir adres değişikliğinden ziyade ülke değişikliği olduğu için dosyamı tekrar açtırmam ya da öncesinde Bangkoka mail atmam gerekir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@tolga20 Rica ederim. Adresinizi bir kağıda yazıp mülakat esnasında verirsiniz. Bol şanslar.

• Arkadaşlar merhaba, sürekli olarak viyanadan bangkok dan vize mülakatları ile ilgili mesajlar görüyorum da sormak istedim. yurtdışından vize mülakatı kalkmadı mı? bir ara böyle bir haber yayaınlanmıştı çünkü yanlış biliyorsam yardımcı olursanız sevinirim.

• @ATS16 böyle bir durumda Viyana Ankara'dan alınacak sağlık raporunu kabul eder mi acaba?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.0k

| | | |