Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 2NL geldikten sonra hemen ais kaydını yapmalı mıyız? (İrlanda ustraveldocs yerine ais kullanıyor)Yoksa bir süre geçmesi mi gerekiyor ?
    • Ayrıca sanırım Türkiye’de yıllar önce turist vizesi alırken aisten hesap açmıştım. Aynı hesabımı kullanmalı yoksa her ülke için ayrı hesap mı açmalıyız?

• @bkaraca Bilgi icin tesekkurler! Ben de Varsovadan mail bekliyorum bakalim, umarim artik hizlica dagitirlar

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @pearly merhaba, çok teşekkürler, hayırlısı ile pause kalkarsa…

• cuma günü KCC'ye dosyamın Ankara'ya taşınmasını için mail attım. tahmini ne zaman dönüş gelir acaba? çünkü bu sabah Bangkok elçiliğinden mail aldım. Ds-260 formu yeniden açıldığı ile ilgili. ne yapmalıyım sizce

• DS260'ı doldurduktan sonra KCC'ye mail atıp dosyayı Ankara'dan HongKong'a taşınmasını istemiştim ve olumlu dönüş olmuştu. 27 Mayıs'ta gelen mailden sonra dosyayı Ankara'ya geri taşımak için Ankara'ya mail gönderdim. Maili gönderdiğimde 9 günlük bayram tatiliydi, tatil sonrası gelen mailler çok olacağı ve hemen dönüş olmayacağı için tatil sonrası 1 hafta bekledim ve dönüş olmadı sonrasında aynı maili tekrar gönderdim ve o tarihten beri hiç bir dönüş olmadı. Dosyayı Ankara'ya geri taşımak için başka hangi yolu izlemeliyim?

• @ReLoad Dosya taşıma işlemini KCC yapıyor konsolosluklar yapmıyor. Formda mail örnekleri var arama yaparak bulabilirsiniz.

• @Ozgeboran, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

cuma günü KCC'ye dosyamın Ankara'ya taşınmasını için mail attım. tahmini ne zaman dönüş gelir acaba? çünkü bu sabah Bangkok elçiliğinden mail aldım. Ds-260 formu yeniden açıldığı ile ilgili. ne yapmalıyım sizce

Bende tamamen aynı durumayım. Cuma akşamı dosyamın tekrar Ankara'ya taşınması için KCC'ye mail atmıştım. Henüz dönüş olmadı. Bu sabahta Bangkok'tan DS-260 formumun açıldığına dair mail aldım. Sanırım KCC'den dönüş bekleyeceğiz. Yapabileceğimiz başka birşey yok.

• Maşallah.... Forum pek sakin ne haber ne hareket... beliyoruz selamet olsun sonumuz

• @Ozgeboran Siz formunuzu actirma talebinde mi bulundunuz? Yoksa hic bir sey yapmadan mi boyle bir mail aldiniz? Birde ceac sayfasina girdiginizde gercekten dosyaniz re-opennd olarak mi gozukuyor?

• @bravist Size ortalama kaç gün içersinde dönmüşlerdi

• @mertcank34 hiç açtırmadım dosyamı. bangkoktan mail gelince direkt ceac sayfasına baktım ve re-opened yazıyordu 7c5c19b6-b557-4b8e-af0d-2b4c1509541f-image.png

• @Peyk74, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ReLoad Dosya taşıma işlemini KCC yapıyor konsolosluklar yapmıyor. Formda mail örnekleri var arama yaparak bulabilirsiniz.

HongKong'da ki mülakat için tarihimiz belli oldu, yine de KCC'ye mi mail atmamız gerekli?

• @ReLoad Evet, konsolosluklar sadece interview aldiktan sonra dosyayi actirmak isterseniz yardimci olabilir. Geri kalan herseyi KCC hallediyor.

• @ReLoad Evet dosyaları bir yerden bir yere KCC taşıyor ben öyle biliyorum formda bolcana örnekleri var geriye doğru biraz kurcalarsan bilgi bulacaksın.

• Şu an HK'dan Ankara'ya taşındığına dair KCC'den mail geldi. Bu aşamada Ankara'ya taşındığına dair mail atmamıza gerek var mı?

• An itibariyle KCC'den Bangkok'tan Ankara'ya taşındığına dair mail aldım. şimdi ne yapmam gerekiyor. Ankara'ya mail atacak mıyım?

• Dear Applicant,

Greetings from U.S. Embassy, Bangkok. We are writing to inform that your DS-260 forms for the following applicants have been re-opened.

Tolga AAA

You are required to re-submit the DS-260 forms to update details about your address in the U.S. Please log into https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx to complete the form.

Once completed, please reply to this email directly. We hope this response is helpful to you.

Sabah böyle bir mail aldık arkadaşlar ds260 a girdiğimde ise hem benim hem eşimin completed gözüküyor yani açılmamış ds260 ı doldurdugumuzda adress will be added diye kısa bi ifadede bulunmuştum mülakata gireceğim zaman verecektim adresi ne yapmam gerekiyor sizce ds260 açtırtmalımıyım yoksa hiç kurcalamayayım mı

• Bende az önce dosyamın Bangkok'tan Ankara'ya taşındığına dair mail aldım. Baktığımda, benim ve ailemin DS-260 formu Re-Opened görünüyor. Bu durumda ne yapmamız gerekiyor.

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

@onursvr, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan Size serzenişte bulunmak değil maksadımız. Lakin eğer pause kalkacaksa bu davalar sayesinde kalkacak. Yoksa kendiliğinden hükümetin kaldırmasını kimse beklemesin. Hükümet zaten göçmenliğe karşı politikası yüzünden elindeki her türlü mekanizmayı kullanıyor DV sürecini baltalamak için. Bu sebeple bu davalar bu forumdaki tüm adaylar için en önemli konudur. Yoksa herkese 2NL gelse neye yarar. 221g ler 30 eylüle kadar kalkmayacaksa randevuya girmiş ve işlemleri tamamlamış olmanın bir anlamı kalmıyor.

merhabalar,

Lakin eğer pause kalkacaksa bu davalar sayesinde kalkacak.

bu kesin yargiya hangi veriye dayanarak varıyorsunuz?
    yüz binlerce dolar kazanan avukatlar bile bu kadar emin konuşmazken kendi davaları için, sizin kesin bildiğiniz bir şey varsa yazın ki insanlar elindeki avucundakileri verip girsin davaya.

davalar bu forumdaki tüm adaylar için en önemli konudur.

öyle olduğu kanısına kendiniz katıldığınız için ikna etmeye çalışıyorsunuz. davalar, belirli avukatların zengin olması için dv'yi kendilerine alet etme çabası. dv2020'den beri hangi davayı gösterirsiniz ki dv talihlileri vizesini almış? o davalarda da aynı avukatlar vardi.

hükümetin bu dava için eli hiç olmadığı kadar kuvvetli. çünkü sürecin tıkandığı, sekteye uğradı hiçbir adım yok temelde kcc bütün taleplere olumlu cevap veriyor, bülten ilerliyor, mülakat dağıtılıyor, adaylar mülakata giriyor. sadece 221g sebebiyle vize basımı yok.siz USCIS'i ya da DOS'u hangi eksiklikten dava edeceksiniz ki bu kadar işleyen bir süreç varken.

konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.
    herkese sürecinde bol şans.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.0k

| | | |