Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• .....cok bilgili insan degilim ama ogrenmeye merakliyim--,curacao-- ismini ilk defa duydum,merak edip google den arastirdim, venezuellaya yakin kucuk bir ada devleti,,,,bu dunya kupasina 48 devlet takimi katildi, hani bir yerde para icin dunya futbol kupasinida rezil ettiler gibime geliyor....Australya turkiye maci bizim saattle pazar gunu 14,00 de basladi,turkiye bir kac gol atar derken tam aksi oldu,ayni liverpool takimi gibi adamlar devamli atak yapip gol atamazlar ve ani atakla gol yiyip malup olurlar,australya takimi iyi mudafaa yapti kalelerini iyi kapadilar...bir sonraki mac turkiye paraguay, amerika australya,gurupda birinci ve ikinci gelenler galiba guruptan cikacaklar,eh milli takimimiza bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sir-altan

Curaçao Hollanda Krallığı'nı oluşturan dört özerk bölgeden birisi, zamanında Hollanda’nın denizlerdeki hakimiyetine yon veren uzak limanlarından bir tanesi ve halen de öyle.

Ülkenin turizmde ana pazarı Hollanda marketi idi daha önce ancak Amerikali turistlerin son yillarda ilgisi Hollandali turist sayısını geçmiş durumda, bir diğer ismi de mimarisi nedeniyle Karayipler’in Amsterdam’i.

Avrupa’dan direkt olarak sadece Hollanda bayrak taşıyıcısı KLM’in direkt seferleri var. Tatil operatörleri olarak da TUI ve Hollanda merkezli bir Türk şirketi olan Corendon Airlines’in seferleri var.

Corendon’un sahipleri Türk, adada All Inclusive konseptte hizmet veren iki oteli de var, birisi Mangrove Beach Corendon Curaçao All-Inclusive Resort, Curio by Hilton ve diğeri de The Rif at Mangrove Beach Corendon Curaçao All-Inclusive, Curio by Hilton. Turk misafirperverliği ve lezzetlerini bulabileceğiniz oteller olduğunu duymuştum zira yöneticileride Türk profesyoneller otellerde. Konu başlığı haricinde oldu bilgiler ama benim de hedefimde ve gitmek istediğim lokasyonlardan bir tanesi Curaçao.

• Su ana kadar kupadaki en zevkli mac Hollanda vs Japonya idi. 🇳🇱2 - 2 🇯🇵 Iki takim da guzel oynadilar, tempolu ve heyecanli bir macti.

• Cape Verde 🇨🇻 saglam bir savunma ve guzel kaleci kurtarislari ile turnuvanin favorilerinden Ispanya ile 0-0 berabere kaldi. Son dakikadaki kafa vurusu kalecinin uzerine gelmeseydi, belki de galip geleceklerdi. Guclu rakiplerine karsi cok iyi mucadele ettiler. Aslinda, Avustralya gibi iyi bir savunma uyguladilar. Tek fark gol atamadilar.

• Turnuvanin su ana kadar ki yildizi hic suphesiz Cape Verde'nin kalecisi Vozinha. Ispanya'ya karsi 6-7 tane net kurtaris yapti. Ve takiminin ilk macinda 1 puan almasini sagladi. Ustelik 40 yasinda ve Portekiz de 2. Ligdeki bir takimda oynuyormus. Instagramdaki takipcileri bir gunde 50 binden 8 milyona cikti.

• ......amerikada basketbol. basebol ve amerikan futbolu on siralardadir ve cok seyirci cekerler,MLS Soccer benim kanaatima gore cok seyirci cekmiyor,bu anda dunya kupasi maclarina bakiyorum stadlar tiklim tiklim tiklim dolu,,,,,bu dunya futbolu sayesinde bazi sehirlerin iyi para yapacaklarini dusunuyorum,hafta sonu australya amerika ve turkiye paraguay maclari var,bekliyelim ve gorelim.

• @MySea, içinde söyledi: World Cup 2026 - FIFA Dünya kupası

Avustralya takimini tebrik ederim. 🇦🇺 Turkiye'ye cok guzel bir ders verdiler. Bu karsilasma icin iyi hazirlanmislar ve sadece 3 yada 4 defa hizli hucum yaparak, ikisini golle sonuclandirdilar. Cok guzel de defans yaptilar. Yalniz dikkatimi cekti, Turkiye'de ileride son dokunuslari yapacak golcu yoktu sanki!!

Paraguay daha ilk yarida 10 kisi kaldi, Avustralya gibi onlar da defansta kaldilar ve Turkiye yine gol atamadi cunku nedense takima golcu almayi unutmuslar…

• ⭐⭐

@MySea en uzun süreli jetlag etkisinde kalan topluluk bizim milli takım sahada uyuyan 10 kişiye karşı bu kadar pas hatası yapan, etkisiz oyun oynamanın başka açıklaması yok bence. Bırak puanı gol atamadan geri dönecekler

• Bizimkilerde hic kimse ekstra caba sarfetmedi. Hak eden kazandi. Bence dunya kupasinin en kotu performansini biz verdik. Haiti bile bizden daha cok caba gosterdi. Macin yildizi kesinlikle hakemdi.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@MySea türkiye liglerinde toplam 5 lig var her lig de 20 takım olsa toplam 100 takım var. Oyuncu yok diye mazeret çok saçma geliyor. Taraflı yada tarafsız herkesin söylediği fatih terimden sonra hiçbir antrenör alt liglerden oyuncu almadı. Süper ligin ilk 4-5 takımı bir de yurtdışı oyuncular geliyor. En güzel tokat gibi cevabı yeşil burun adaları kalecisi verdi 2. lig de oynuyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |