DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@therizzler bankogda mülakat almıiken girin derim. ankaranın verip vermiyeceği meçhul. elinize en azından mülakat geçmiş.
-
@onursvr Açıkcası geri taşıyan çoğu kişiye verdikleri için ve vize basıp basmıyacakları garanti olmadığı için o maliyetin altına girmek istemedim. Onay maili geldi kccden, ankaraya bugün tarih için mail attım umarım cevap alabilirim.
-
Arkadaşlar nüfus doğum belgesinin orijinal ve kopyası istenmiş, e devlet üzerinden sadece vukuatlı nüfus kaydı örneği almak yeterli midir? Ayrıca üniversite diploması orijinal ve kopya istenmiş, orijinali büyük bir karton kağıt tekrar iade ediyorlar mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim...
-
@Albina-Albinovych-0 Yaşamadığınız yerden adli bir belge alamazsınız dolayısıyla gerek yok
-
@sekuba Evet biraz erken 1 hafta 10 gün içinde Viyana'dan geliyor benim ikinci hafta içinde gelmişti
-
YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki başlıktaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532
-
Merhaba, pause kararı ile ilgili açılması planlanan 2. tur davalarından birine az evvel katıldım. Umarım faydalı olur.
-
@Serapp merhabalar örnek mail taslağı atar mısınız lütfen
-
Arkadaşlar anca yazabiliyorum dün esc sayfam güncellendi bangkok 25 ağustos sabah 8 mülakatım planlanmış açılan sayfa 2nl değilde direkt mülakat planlamasını gösteren bir sayfa mülakat için istenen evrak listesi yok geçmiş bangkok deneyimlerinden yola cıkarak toplasam evrakları olur heralde diye düşünüyorum
-
@bahadir90s, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp merhabalar örnek mail taslağı atar mısınız lütfen
Taşıma işlemi için kcc'ye aşağıdaki şekilde mail atabilirsiniz. Mail ekinde pasaportun resimli sayfasının net okunan bir fotoğrafını göndermeyi unutmayın. Hongkong tan taşıma yapacaklar mail içeriğindeki "Bangkok / Thailand" kısmını değiştirmeyi unutmasın. Konu kısmına ve mail içeriğindeki dosya numaranızı yazarken aralarda sıfır olmasın. Maili "[email protected]" adresine göndereceksiniz.
- Konu:
2026EUXXXXX - Case Transfer Request
- Mail içeriği:
Name-Surname: Adınız soyadınız
Case Number: 2026EUXXXXX
Date of Birth: AY/GÜN/YIL
Mail Adress: [email protected]Dear KCC Officer,
I kindly request to transfer my DV case from the U.S. Consulate in Bangkok / Thailand to Ankara / Turkey.
I currently reside in Turkey and have my permanent address in Turkey (information is at the bottom) and I am a Turkish citizen (I am attaching my passport photo.)
I am ready to provide any additional documents or information promptly if needed.
Please accept my transfer request and let me know after the transfer process.
Thanks, regards.My permanent adress in Turkey is;
"BU ALANA AÇIK ADRESİNİZİ YAZIN" -
2 gün önce numarası current olan yüksek numaralı adaylar dış konsolosluklardan randevu alıyorlar. Ankarada insanlar çok daha düşük numaralarla aylar önce current oldukları halde randevu bekliyor.
-
@onursvr Sadece Ankara değil, çoğu konsolosluk aynı durumda.
-
@bravist Merhaba ankaraya taşıdıktan sonra ankaraya nasıl bir mail attınız. Navigatöre baktığım zaman mailin konusunun bazı farklılıklar olması gerekiyor diyor. Şimdiden teşekkürler.
-
@Serapp
Çok teşekkürler -
@bahjatino, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar nüfus doğum belgesinin orijinal ve kopyası istenmiş, e devlet üzerinden sadece vukuatlı nüfus kaydı örneği almak yeterli midir? Ayrıca üniversite diploması orijinal ve kopya istenmiş, orijinali büyük bir karton kağıt tekrar iade ediyorlar mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim...
Ankara için E-devletten alınan barkodlu nüfus kayıt yeterli, iki adet çıkarabilirsiniz. Üniversite diplomanızın fotokopisini çektirin. Aslını yanınızda götürün, aslı tabi ki sizde kalacak.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum