Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bahadir90s, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp merhabalar örnek mail taslağı atar mısınız lütfen

Taşıma işlemi için kcc'ye aşağıdaki şekilde mail atabilirsiniz. Mail ekinde pasaportun resimli sayfasının net okunan bir fotoğrafını göndermeyi unutmayın. Hongkong tan taşıma yapacaklar mail içeriğindeki "Bangkok / Thailand" kısmını değiştirmeyi unutmasın. Konu kısmına ve mail içeriğindeki dosya numaranızı yazarken aralarda sıfır olmasın. Maili "[email protected]" adresine göndereceksiniz.

• Konu:

2026EUXXXXX - Case Transfer Request

• Mail içeriği:

Name-Surname: Adınız soyadınız
    Case Number: 2026EUXXXXX
    Date of Birth: AY/GÜN/YIL
    Mail Adress: [email protected]

Dear KCC Officer,
    I kindly request to transfer my DV case from the U.S. Consulate in Bangkok / Thailand to Ankara / Turkey.
    I currently reside in Turkey and have my permanent address in Turkey (information is at the bottom) and I am a Turkish citizen (I am attaching my passport photo.)
    I am ready to provide any additional documents or information promptly if needed.
    Please accept my transfer request and let me know after the transfer process.
    Thanks, regards.

My permanent adress in Turkey is;
    "BU ALANA AÇIK ADRESİNİZİ YAZIN"

• 2 gün önce numarası current olan yüksek numaralı adaylar dış konsolosluklardan randevu alıyorlar. Ankarada insanlar çok daha düşük numaralarla aylar önce current oldukları halde randevu bekliyor.

• @onursvr Sadece Ankara değil, çoğu konsolosluk aynı durumda.

• @bravist Merhaba ankaraya taşıdıktan sonra ankaraya nasıl bir mail attınız. Navigatöre baktığım zaman mailin konusunun bazı farklılıklar olması gerekiyor diyor. Şimdiden teşekkürler.

• @Serapp
    Çok teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@bahjatino, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar nüfus doğum belgesinin orijinal ve kopyası istenmiş, e devlet üzerinden sadece vukuatlı nüfus kaydı örneği almak yeterli midir? Ayrıca üniversite diploması orijinal ve kopya istenmiş, orijinali büyük bir karton kağıt tekrar iade ediyorlar mı? Cevaplarınız için teşekkür ederim...

Ankara için E-devletten alınan barkodlu nüfus kayıt yeterli, iki adet çıkarabilirsiniz. Üniversite diplomanızın fotokopisini çektirin. Aslını yanınızda götürün, aslı tabi ki sizde kalacak.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

daha önce yazmıştım ama; bir kere daha yazayım..

dava / davalar ile alakalı sorularınızı, para verip hizmet aldığınız avukatlara sormalısınız.
    daha önceki senelerde de, bu başlıkta da ilgili konu için sizlere gerekli cevapları verdiğimi düşünüyorum.

para ödediğiniz avukat dururken, neden başkalarından bilgi almaya ve yönlendirmeye ihtiyaç duyuyorsunuz ki?

son kez yazmış olayın ki, sonrasından neden forumdan bu konu için uzaklaştırıldım demeyesiniz.

dava / davalar ile alakalı içerikleri forumdan kaldıramaya, bunda ısrar eden kullanıcıları forumdan uzaklaştırmaya devam edeceğiz.
    forum kurallarına azami şekilde uymanızı rica eder, sürecinizde başarılar dileriz.

• dosya numaram 24 binlerde olmasına rağmen Bangkok'tan 2 nl maili almadım. 28 binlere mülakat tarihi verilince bir sorguladım.

• @Ozgeboran hiç bir şekilde mail gelmedimi size kcc den bize gelen mailde 2nl yazmıyor ama bir link veriyor esc sayfasına yönlendiriyor ordan confirmation no ile girdiğimiz de direk mülakat bilgileri ve planlandığına dair belge çıkıyor bazı kişilerde böyle oluyor geçmiş deneyimlerde de okumuştum

• ⭐⭐⭐⭐

@tolga20, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ozgeboran hiç bir şekilde mail gelmedimi size kcc den bize gelen mailde 2nl yazmıyor ama bir link veriyor esc sayfasına yönlendiriyor ordan confirmation no ile girdiğimiz de direk mülakat bilgileri ve planlandığına dair belge çıkıyor bazı kişilerde böyle oluyor geçmiş deneyimlerde de okumuştum

KCC'den gelen mailde 2NL yazmaz kendisi 2NL haberidir çünkü, durumunuzda güncelleme oldu bilgisi olan kısacık bir mail.

2NL Second Notification Letter yani ikinci bildirim mektubu demektir. Birinci mektup (1NL) kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadır. İkinci mektup mülakat bilgisi içeren sayfadır.
    Bazı kişilerde değil herkeste böyledir.
    Mülakatınız hayırlı olsun.

• @tolga20 Evet bende de böyle oldu ayrıca özellikle belirteyim ki ben tesadüfen öğrendim o gelen mailleri onaylamanız gerekiyor. evet randevum uygun geleceğim tarzında maile cevap vermeniz lazım .

• @Peyk74 bana no reply şeklinde gelmişti mail ama her hangibi onay sekmesi veya bilgisi göremedim siz nasıl yaptınız

• ⭐⭐⭐⭐

@Peyk74, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@tolga20 Evet bende de böyle oldu ayrıca özellikle belirteyim ki ben tesadüfen öğrendim o gelen mailleri onaylamanız gerekiyor. evet randevum uygun geleceğim tarzında maile cevap vermeniz lazım .

Bu dediğiniz Viyana için geçerli, yanlış anlaşılma olmasın lütfen. KCC den gelen maile cevap verilmez. Eğer Konsolosluk katılacak mısınız diye sorarsa cevap yazmanız gerekir.

• @Serapp serap hanım çok teşekkür ederim bilgilendirme için

• @therizzler, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist Merhaba ankaraya taşıdıktan sonra ankaraya nasıl bir mail attınız. Navigatöre baktığım zaman mailin konusunun bazı farklılıklar olması gerekiyor diyor. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, dosyanızı Ankara'ya taşıdıktan sonra başka mail atmanıza gerek yok. Ankara size mail atacak ve mülakat gününüzü bildirecek.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |