Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Dogukan-Oge Numaranız 14xxx hala girmediniz mi mülakata ve sebebini merak ettim

• Bu ileti silindi!

• @kemal85 Benim yazdıklarımdan bunu mu çıkardınız ? Herkesin okuduğunu doğru anladığını varsayarak yazmıştım ama, istisnai olarak sizin ilginç ve komik sorunuz geldi ! Anlamadığınız mevzuları tekrar sormak daha doğru bir harekettir ! Yoksa, iş, eğitim, turistik vs birçok vize türünde seyahat yasağı olan bir ülkeye gitmeye çalışanları, düzenli düzensiz diye ayırmış olursunuz ve bu da sizin mesajınıza, dolaylı olarak da size güldürür; şu an olduğu gibi !

• @emrede, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@bravist Buradan Red Eagle Law'un su anda acik olan phase 2 lawsuit icin vakit kalmadigi anlami da cikar mi sizce? Buna katilmak mantiksiz mi?

Sitesindeki tarihler asagidaki gibi belirtilmis:
    Deadline to participate: JUNE 15, 2026
    Filing date for complaint: JUNE 22, 2026

Merhaba, yarın bir cevap daha bekliyorum. Yanıtı hemen foruma taşıyacağım. Firmaya mail atarak başvuru süresinin kesin olup olmadığını sorabilirsiniz. Belkide 16 sı içinde başvuru kabul edebilir. Dava sürecinden bahsediyorsanız bu firma sınıf davası açarsa diğer bireysel davalara göre biraz daha uzun sürme ihtimali var deniliyor. Bu dava olayları tamamen ihtimallerden ve belirsizliklerden oluşan bir süreç. Davaya katılmayı milli piyango idaresinden yılbaşı bileti almaya benzetiyorum ben.

• @nihal_porsuk hayır ben almadım. alan var mı onu merak ediyorum

• @Peyk74 ankara doluluktan dolayı randevu vermiyor değil. Doluluk olsa haziran ve temmuz ayında mülakat randevusu alan bir sürü insan olurdu forumda yazan. Bakın son 2 ayda tek tük. Ankara pause kararından dolayı randevu dağıtmıyor benim buradan çıkardığım. Eğer geçmişten kalan randevuları eritemediği için olsaydı bu geçmişten gelen insanlar forumda niye randevu tarihleriyle yoklar?

• ⭐⭐⭐⭐

@Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bir sorum daha olacak. Sağlık raporu olmadan mülakata gireceğiz. Bildiğim kadarıyla bu durum mülakatta sorun yaratmıyor, ancak yine de teyit etmek istedim. Ayrıca mülakat sonrası pasaportlar konsoloslukta mı kalıyor, yoksa başvuru sahiplerine geri mi veriliyor? Teşekkürler.

Doğukan Bey
    İmzanızdaki mülakat tarihi Nisan ayında kalmış. Muhtemelen ertelediniz ama forum düzenini pek önemsemediğiniz için güncellemediniz sanırım. Biz burada güncel bilgilerle birbirimize yardımcı oluyoruz.
    Hayatta ne kadar verici ve paylaşımcı olursanız, o pozitif enerji ve bilgi size katlanarak geri döner. Ben buna çok inanırım, siz de dikkate alırsanız çok şey kazanırsınız💯

• @bravist evet haklisiniz, ben daha kolay ve sanirim gorece ucuz diye sinif davasina katilmayi dusunuyorum ancak yetismeme olasiligi varsa sacma olacak gibi o da 😕 16 sinda kabul edeceklerini sanmiyorum, gecen fazda sonradan basvuru kabul etmemislerdi diye biliyorum. Mesajinizi bekliyorum, bilgiler icin tesekkurler.

• @nihal_porsuk siz şu ana kadar dosya taşıyanlar haricinde ankaradan temmuz randevusu alan duydunuz mu?

• @onursvr hayır duymadım öyle sandım birini sevindim açıkçası ama oda honk kongdan taşımış 21 binler küsürler temmuza aldı dosya taşıdıkları için biz kaldık pişmiş tavuk gibi yemin ederim bazen diyorum Eylül gelsin bitsin olacak olsun çocuğu okula yazdırıcaz iğrenç bir durum ya

• @Peyk74 inşallah dediğiniz olur

• @nihal_porsuk sizi çok iyi anlıyorum.1 yıldır aynı şeye endeksli yaşadık ama bu haksızlığı insan kabullenemiyor. Hani her şey kuralına uygun rutin ilerlemiş olsa da vize alamamış olsak alışması daha kolay olurdu. Ama bütün dünyada on bin lerce insanın aralık ayından beri apaçık hakkı yeniyor... Ama çıkmadık candan umut kesilmez.

• Arkadaşlar yeni hafta yeni umutlar... Savaşın bittiği haberiyle uyandık. İnşallah dv süreciyle ilgili güzel gelişmeler de açıklanacaktır.

• @nihal_porsuk merhaba bu duyumu nereden aldınız?

• @Nilüfer-ALKAN biz durumumuzu geç öğrendiğimiz için ne yapacağımızı bilemedik danışmanlık firması ile görüşmüştük çok sonra forumu keşfettim ben bir anda 23 bine çıkınca onlara bir kaç soru sordum onlar söylemişti Ankara 20 binin üstüne randevu vermeyecek olan randevular Avrupa’dan alınanlar olacak diye umut kırıcılar en başından beri bana karşı 🥺

• @nihal_porsuk bunu söyleyen danışmanlık firması bilgiyi tam olarak nereden almış onu da sorsaydınız keşke. Arkadaşlar mülakatların verilip verilmeyeceğini kimse söyleyemez. Bir kaç sayfa öncesinde Temmuz randevularının NATO zirvesinden dolayı ötelenebileceği bilgisi paylaşılmıştı. Bu yüzden Temmuz ayına randevu alamamış olabilirsiniz. Ayrıca elimizde şöyle bir gerçek varki Ankara bu sene iyi bir performans ile mülakat randevularını dağıtıyor. Daha önünüzde Ağustos ve Eylül var. Listede son mülakat alanlara baktığımda 18-19 binlere kadar mülakat verilmiş. O yüzden sağa sola tonlarca para verip kaynağı belli olmayan bilgilere inanmayın. Ben bu ayın bülteniyle birlikte Ankara'nın mülakat dağıtacağına inanıyorum.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@nihal_porsuk "DS260 formuna çocukları eklemeye gerek yok, onlar zaten direkt green card alıyor" diyen danışmanlık firmalarından biri heralde.
    lütfen temeli olmayan hiçbir konuyu, hele de danışmanlık firmalarından duyduğunuz konuları foruma taşımayın.

• Danışmanlık firmalarının çoğunun kendisi danışmanlık almaya ihtiyaçları var malesef. Green kart, vize, göçmenlik süreçleri herkesin umut kapısı ve kullanılması en kolay alanlar. Hepimiz güzel bir şeye ulaşmak isterken bilgisiz alakasız insanların insafına kalıyoruz. Eline formu alıp doldurmayla danışman olunmuyor!

• @koci dün gece katıldık biz 2. Davaya, %1 ihtimal bile olsa keşke demek istemiyorum. Aslında eşimin çok gönlü yoktu sürece bırakalım diyordu. 25 bin başımızın gözümüzün hayrına gitsin diyerek onu da ikna ettim. Umarım kalan 3 ayda bir şeyler değişir hepimiz için.

• @oktay3847 kendinizi ve bizi düzensiz göçmenler yani kaçak irtica edenler ile aynı kefeye koyup güzelleme yapmışsınız ve bende aradan o kelimeyi cımbızladım, tıpkı forumda bana sürekli yapıldığı gibi soruyu beğenmediysen cevap verme...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

166

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |