• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Nilüfer ALKAN
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 16
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Nilüfer ALKAN

@Nilüfer ALKAN

10
    İtibar
    62
    Profil Görüntülemeleri
    16
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Turkey Yaş: 44

Nilüfer ALKAN Takip etme Takip Et

Nilüfer ALKAN tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 Sohbet Odası

Ne desem, nasil yazsam bilemiyorum. Icimde bir duygusuz duygu hali bugun butun gun hastanedeydim o kadar yorgundum ki ve bu sene ucuncu olacak. Az once actim ve 'You have been randomly selected' yazisindan sonrasini okuyamadim bile. Saniyorum bu sene oldu. O kadar yorgunum ki case number vs ile ilgili bilgim de yok. Buraya ne yazmam gerektigini de bilmiyorum, esim gecici duyma kaybi yasiyor (haberi yok uyuyor)ama ben heyecanliyim, korkuyorum. Herkes icin umarim her sey guzel olur, istedigi gibi olur.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN
    • RE: Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

@crazycells çok teşekkür ediyorum.

Greencard Loto Başvurusu Soruları içinde yayımlandı
      Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN
    • RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, surecten oturu baya bir uzgun oldugum icin yazmamistim. Case numaramiz 28 binlerde ve yurt disindan mulakat alamadigimiz icin sizlere sormak istedim, dosya tasima icin bir sansimiz var mi hala? Yazan ve surecle ilgili olan 300 kusuruncu sayfaya kadar okudum ve sonlardan da bugun dune bakabildim. Ama anladigim yuksek caselere de mulakatlar verimeye baslanmis. Bu anlamda sansimiz varsa nedir ve ne sekilde hareket etmeliyiz, sizlere sormak istedim?

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

@ATS16 okuyarak yetismeye calisiyorum ama biraz gerideyim. Teskkur ederim, daha hizli olmaya calisacagim.

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

@oktay3847 merhaba, cevabiniz icin tesekkur ediyorum. 20000 lere ciktigi gorunce zaten yazmak istedim, umarim her sey yolunda gider ve bize de mulakat gelir.

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

@mechtws merhaba okuduğum yorumlarda hep kabul edilmediğini görmüştüm sağlık ocağında yapılabiliyor olması ve e-devlete kayıt edilmesi mümkünse çok önemli bir bilgi benim için. Teşekkür ederim.

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

Nilüfer ALKAN tarafından gönderilen son iletiler

@mechtws merhaba okuduğum yorumlarda hep kabul edilmediğini görmüştüm sağlık ocağında yapılabiliyor olması ve e-devlete kayıt edilmesi mümkünse çok önemli bir bilgi benim için. Teşekkür ederim.

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

@oktay3847 merhaba, cevabiniz icin tesekkur ediyorum. 20000 lere ciktigi gorunce zaten yazmak istedim, umarim her sey yolunda gider ve bize de mulakat gelir.

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

Merhaba, surecten oturu baya bir uzgun oldugum icin yazmamistim. Case numaramiz 28 binlerde ve yurt disindan mulakat alamadigimiz icin sizlere sormak istedim, dosya tasima icin bir sansimiz var mi hala? Yazan ve surecle ilgili olan 300 kusuruncu sayfaya kadar okudum ve sonlardan da bugun dune bakabildim. Ama anladigim yuksek caselere de mulakatlar verimeye baslanmis. Bu anlamda sansimiz varsa nedir ve ne sekilde hareket etmeliyiz, sizlere sormak istedim?

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

Merhaba, henuz DS-260 Formunu doldurmadim. Case numaram yuksek gozukuyor ve Ankara icin olmayacak gibi. Hangi ulkeleri onerirsiniz? Ya da Ankara icin bir mucize olur mu?

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

@ATS16 okuyarak yetismeye calisiyorum ama biraz gerideyim. Teskkur ederim, daha hizli olmaya calisacagim.

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

Merhaba, dosya numaram icin Ankara uygun degil mi acaba, DS-260 formunu doldurduktan sonra Ankara da yasiyorum. Degistirebiliyor muyum, eger degistirmem gerekiyorsa nereyi sececegim?

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

Ne desem, nasil yazsam bilemiyorum. Icimde bir duygusuz duygu hali bugun butun gun hastanedeydim o kadar yorgundum ki ve bu sene ucuncu olacak. Az once actim ve 'You have been randomly selected' yazisindan sonrasini okuyamadim bile. Saniyorum bu sene oldu. O kadar yorgunum ki case number vs ile ilgili bilgim de yok. Buraya ne yazmam gerektigini de bilmiyorum, esim gecici duyma kaybi yasiyor (haberi yok uyuyor)ama ben heyecanliyim, korkuyorum. Herkes icin umarim her sey guzel olur, istedigi gibi olur.

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN
    • RE: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum Onerileri

Ne desem, nasil yazsam bilemiyorum. Icimde bir duygusuz duygu hali bugun butun gun hastanedeydim o kadar yorgundum ki ve bu sene ucuncu olacak. Az once actim ve 'You have been randomly selected' yazisindan sonrasini okuyamadim bile. Saniyorum bu sene oldu. O kadar yorgunum ki case number vs ile ilgili bilgim de yok. Buraya ne yazmam gerektigini de bilmiyorum, esim gecici duyma kaybi yasiyor (haberi yok uyuyor)ama ben heyecanliyim, korkuyorum ve su an icin ne yapacagima dair hicbir fikrim yok.

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN

Merhaba, neden elendiğimizi öğrenebiliyor muyuz ornegin resimden elendiysem bunu öğrenebilir miyim? Ya da her hangi bir nedeni öğrenme şansım oluyor mu?

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN
    • RE: DV2025 Sohbet Odası

Merhabalar, 2025 için pasaport zorunluluğu ile ilgili yeni bir gelişme oldu mu acaba? Konuya bakabileceğim bir yer var mı?

Nilüfer ALKAN
      Nilüfer ALKAN