Ne desem, nasil yazsam bilemiyorum. Icimde bir duygusuz duygu hali bugun butun gun hastanedeydim o kadar yorgundum ki ve bu sene ucuncu olacak. Az once actim ve 'You have been randomly selected' yazisindan sonrasini okuyamadim bile. Saniyorum bu sene oldu. O kadar yorgunum ki case number vs ile ilgili bilgim de yok. Buraya ne yazmam gerektigini de bilmiyorum, esim gecici duyma kaybi yasiyor (haberi yok uyuyor)ama ben heyecanliyim, korkuyorum. Herkes icin umarim her sey guzel olur, istedigi gibi olur.
Nilüfer ALKAN
@Nilüfer ALKAN
Nilüfer ALKAN tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba, surecten oturu baya bir uzgun oldugum icin yazmamistim. Case numaramiz 28 binlerde ve yurt disindan mulakat alamadigimiz icin sizlere sormak istedim, dosya tasima icin bir sansimiz var mi hala? Yazan ve surecle ilgili olan 300 kusuruncu sayfaya kadar okudum ve sonlardan da bugun dune bakabildim. Ama anladigim yuksek caselere de mulakatlar verimeye baslanmis. Bu anlamda sansimiz varsa nedir ve ne sekilde hareket etmeliyiz, sizlere sormak istedim?
-
@ATS16 okuyarak yetismeye calisiyorum ama biraz gerideyim. Teskkur ederim, daha hizli olmaya calisacagim.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@oktay3847 merhaba, cevabiniz icin tesekkur ediyorum. 20000 lere ciktigi gorunce zaten yazmak istedim, umarim her sey yolunda gider ve bize de mulakat gelir.
-
@mechtws merhaba okuduğum yorumlarda hep kabul edilmediğini görmüştüm sağlık ocağında yapılabiliyor olması ve e-devlete kayıt edilmesi mümkünse çok önemli bir bilgi benim için. Teşekkür ederim.
Nilüfer ALKAN tarafından gönderilen son iletiler
-
@mechtws merhaba okuduğum yorumlarda hep kabul edilmediğini görmüştüm sağlık ocağında yapılabiliyor olması ve e-devlete kayıt edilmesi mümkünse çok önemli bir bilgi benim için. Teşekkür ederim.
-
@oktay3847 merhaba, cevabiniz icin tesekkur ediyorum. 20000 lere ciktigi gorunce zaten yazmak istedim, umarim her sey yolunda gider ve bize de mulakat gelir.
-
Merhaba, surecten oturu baya bir uzgun oldugum icin yazmamistim. Case numaramiz 28 binlerde ve yurt disindan mulakat alamadigimiz icin sizlere sormak istedim, dosya tasima icin bir sansimiz var mi hala? Yazan ve surecle ilgili olan 300 kusuruncu sayfaya kadar okudum ve sonlardan da bugun dune bakabildim. Ama anladigim yuksek caselere de mulakatlar verimeye baslanmis. Bu anlamda sansimiz varsa nedir ve ne sekilde hareket etmeliyiz, sizlere sormak istedim?
-
Merhaba, henuz DS-260 Formunu doldurmadim. Case numaram yuksek gozukuyor ve Ankara icin olmayacak gibi. Hangi ulkeleri onerirsiniz? Ya da Ankara icin bir mucize olur mu?
-
@ATS16 okuyarak yetismeye calisiyorum ama biraz gerideyim. Teskkur ederim, daha hizli olmaya calisacagim.
-
Merhaba, dosya numaram icin Ankara uygun degil mi acaba, DS-260 formunu doldurduktan sonra Ankara da yasiyorum. Degistirebiliyor muyum, eger degistirmem gerekiyorsa nereyi sececegim?
-
Ne desem, nasil yazsam bilemiyorum. Icimde bir duygusuz duygu hali bugun butun gun hastanedeydim o kadar yorgundum ki ve bu sene ucuncu olacak. Az once actim ve 'You have been randomly selected' yazisindan sonrasini okuyamadim bile. Saniyorum bu sene oldu. O kadar yorgunum ki case number vs ile ilgili bilgim de yok. Buraya ne yazmam gerektigini de bilmiyorum, esim gecici duyma kaybi yasiyor (haberi yok uyuyor)ama ben heyecanliyim, korkuyorum. Herkes icin umarim her sey guzel olur, istedigi gibi olur.
-
RE: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum OnerileriYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Ne desem, nasil yazsam bilemiyorum. Icimde bir duygusuz duygu hali bugun butun gun hastanedeydim o kadar yorgundum ki ve bu sene ucuncu olacak. Az once actim ve 'You have been randomly selected' yazisindan sonrasini okuyamadim bile. Saniyorum bu sene oldu. O kadar yorgunum ki case number vs ile ilgili bilgim de yok. Buraya ne yazmam gerektigini de bilmiyorum, esim gecici duyma kaybi yasiyor (haberi yok uyuyor)ama ben heyecanliyim, korkuyorum ve su an icin ne yapacagima dair hicbir fikrim yok.
-
Merhaba, neden elendiğimizi öğrenebiliyor muyuz ornegin resimden elendiysem bunu öğrenebilir miyim? Ya da her hangi bir nedeni öğrenme şansım oluyor mu?
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
Merhabalar, 2025 için pasaport zorunluluğu ile ilgili yeni bir gelişme oldu mu acaba? Konuya bakabileceğim bir yer var mı?