• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Dogukan Oge
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 43
    • En İyi 6
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Dogukan Oge

@Dogukan Oge

6
    İtibar
    62
    Profil Görüntülemeleri
    43
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Dogukan Oge Takip etme Takip Et

Dogukan Oge tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp
      Merhaba Serap Hanım, randevu tarihimi değiştirmem gerekmişti gözümden kaçmış imzamı düzenledim, hatırlatma için teşekkür ederim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      D
      Dogukan Oge

@ugursway ve @aysegul Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
      Ek bir soru olarak; Kesinlikle dosya taşıayacağız ancak BangKok ve Hong Kong arasında nasıl seçim yapılıyor ? Bu iki ülkenin avantajı ve dezavantajı nelerdir ?

D
      Dogukan Oge

Merhaba,
      Dün dosyamın durumunu öğrenmek için KCC’ye mail attım ve hala Viyana’da olduğunu öğrendim. Oturum iznim olmadığı için şimdi dosyamı Ankara’ya taşımak için mi mail atmalıyım, yoksa sürecin nasıl ilerleyeceğini görmek için beklemeli miyim?

D
      Dogukan Oge

Merhaba,
      Tekrardan aynı mesajı yazıyorum ancak gerçekten fikir almaya ihtiyacım var, dosyamın durumunu öğrenmek için KCC’ye mail attım ve hala Viyana’da olduğunu öğrendim. Oturum iznim olmadığı için şimdi dosyamı Ankara’ya taşımak için mi mail atmalıyım, yoksa sürecin nasıl ilerleyeceğini görmek için beklemeli miyim?

D
      Dogukan Oge

@Dogukan-Oge, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba, önceki yanıtlarınız için teşekkür ederim. Mülakat mailim 3 Nisan olarak geldi. Ancak bu tarihte işim nedeniyle müsait değilim, bu nedenle daha ileri bir tarihle revize edilmesine ihtiyacım var. Ayrıca evlendiğim için dosyamı güncellemem ve eşimi de dosyaya eklemem gerekiyor. Ankara'ya bu iki konuyu da birlikte içeren bir mail mi atmam daha iyi olur ? Konuyla alakalı fikir verebilirseniz çok sevinirim.

Merhabalar tekrardan. Konuyla ilgili Ankara'ya mail attım ancak henüz bir dönüş olmadı. İhitmalleri değerlendirmek adına sormak istediğim bir konu daha vardı; eğer bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Henüz nikahı yapmadık ancak yakında yapacaktık. Eşim görüşmeye tek girse, sonrasında nikah yapsak, görüşmeye onunla girmemiş olmamama rağmen ben de haklardan yararlanabilir miyim ? Veya süreç bizim için nasıl işler ? Teşekkür ederim.

D
      Dogukan Oge

@Peyk74

Eş durumunu güncellemek için ertelememiz gerekti, durumu açıklar bir şekilde mail attık olumlu dönüş yaptılar yeni tarih atandı.

D
      Dogukan Oge

Herkese merhaba, sorumu doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum yönlendirirseniz çok sevinirim. Dosyamızı henüz current olmadan Viyanaya taşırsak ve bu süreçte Schengen almayı deneyip alamazsak ardından vizesiz (örn:Bangkok) bir ülkeye tekrar taşıma yapabilir miyiz ? Teşekkür ederim.

D
      Dogukan Oge

Dogukan Oge tarafından gönderilen son iletiler

@Peyk74

Eş durumunu güncellemek için ertelememiz gerekti, durumu açıklar bir şekilde mail attık olumlu dönüş yaptılar yeni tarih atandı.

D
      Dogukan Oge

@Serapp
      Merhaba Serap Hanım, randevu tarihimi değiştirmem gerekmişti gözümden kaçmış imzamı düzenledim, hatırlatma için teşekkür ederim.

D
      Dogukan Oge

Bir sorum daha olacak. Sağlık raporu olmadan mülakata gireceğiz. Bildiğim kadarıyla bu durum mülakatta sorun yaratmıyor, ancak yine de teyit etmek istedim. Ayrıca mülakat sonrası pasaportlar konsoloslukta mı kalıyor, yoksa başvuru sahiplerine geri mi veriliyor? Teşekkürler.

D
      Dogukan Oge

Herkese merhaba, süreç başladıktan sonra evlendiğim için eşimi randevuya ekletmeye çalışıyordum. USTravelDocs üzerinden birkaç kayıt açtıktan sonra benden eşimin pasaportu ve evlilik cüzdanı istendi. Belgeleri gönderdim, eşimin sisteme eklendiğini ve DS-260'ı güncellemem gerektiğini söylediler. Ancak USTravelDocs'ta eşimi görüntüleyemiyorum. Sizce bu normal mi, yoksa yapmam gereken başka bir işlem var mı? Teşekkürler.
      bd3f4c63-1612-41de-b112-7db404a8eb28-image.png

D
      Dogukan Oge

@falsepoet Sponsor evrakları nasıl hazırlanıyor belki bende böyle yapabilirim.

D
      Dogukan Oge

@falsepoet Cevabınız için teşekkür ederim.
      Bir sorum daha vardı: Hesapta ne kadar para olduğuna detaylı bakıyorlar mı ? Önerilen tutar şu anda mevcut değil, ancak kredi çekerek mümkün.

D
      Dogukan Oge

Merhaba, görüşme sonrasında pasaportumuz konsoloslukta mı kalıyor ? Belirli bir süresi var mı ? Teşekkür ederim.

D
      Dogukan Oge

@sinemmurat39 navigator ile mail atmayı denediniz mi ?

D
      Dogukan Oge

@Dogukan-Oge @gucarslan Merhaba, konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz acaba ?

D
      Dogukan Oge

Merhaba, iyi akşamlar tekrardan. Navigoterdeki yönlendirmelerle eşimi eklemek için mail attım ve istedikleri belgeleri ilettim. Tekrar sorduğumda yine belge istediler ve yine ilettim, ancak üzerinden epey zaman geçmesine rağmen Ustravel'de hâlâ eşimi görüntüleyemiyorum. Başka nasıl bir yol izleyebilirim? Yardımcı olabilir misiniz ?

D
      Dogukan Oge