Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Coestar Evet çok yıpratıcı,ama sonuc pause kalkacak az sabır..SEVGİLER

• @Leyla-Günay inşallah be abla inşallah vallaha anneminde Adıda leyla bu yorumu yapmanıza çok mutlu oldum teşekkürler iyi dilekleriniz için

• @Coestar Selamlar kardeşim asla umudunuzu kaybetmeyin vazgeçtiğiniz zaman kaybedersiniz benim sayfamı biraz okuyun çocuklarım için nelerle savaştığımı,biraz da gülersiniz.Ben 2 kere kazandım aslında umudumu yitirmek üzereyken hadi çocuklar için bir kez daha dedim Allah nasip etti ve şimdi buradayız, Atlanta ya gelirseniz burada bir Mesut kardeşiniz var bunu bilin.Herhangi bir sorunuz olursa bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

• @mesut57 Allah razı olsun Mesut abim hakkımızda hayırlısı olsun iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻

• @asrin, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

merhaba,
    dosyamı hong kongtan ankaraya geri taşıdım. kccden onay maili geldi, ankaradan randevu mailim de geldi ancak dosyamı dvprogram sitesinden kontrol ettiğimde hala randevu hong kongta gözüküyor. kccye ve ankaraya bu konuda mail attım ancak henüz dönüş olmadı. güncellenmemesi normal mi değiştiren arkadaşların da bu şekilde ilk mülakat verilen yer mi gözüküyor hala?
    Dosya Numarasi: 2026EU000021xxx
    DS-260 Gonderimi:
    Mülakat Yeri: hong kong
    Vize Basılacak Kişi Sayısı: 1
    Saglik Muayenesi: xx/xx/xxxx
    Vize Mulakati: 16/07/2026
    Vize Onayi:
    Pasaport Teslimi:
    ABD Ilk Giris:

Merhaba, hayırlı olsun. Sizi 2026 Excel listesinde göremedim. Buradaki linkten (listenin en altında beyaz alan) bilgilerinizi girebilirsiniz.

Sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorarsanız çok daha faydalı olacaktır.

• @bravist Hocam hayırlı olsun. Benim bilgime göre konsolosluktan mail geldiyse gerisini sorun etmeyin. Çünkü değişikliklerin CEAC sistemine yansıması zaman alıyor diye biliyorum. BU vesileyle bir şey sorayım. Temmuz ayı için honkong da 2NL ler gönderildi mi. Veyahut da Ankaradan temmuz için randevu alan sizin haricinizde başkaları da oldu mu? Kolay gelsin. Mülakatınızda herşey gönlünüzce ilerlesin inşallah.

• @onursvr Ankara da olup mülakat tarihi mi aldınız

• @onursvr, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@bravist Hocam hayırlı olsun. Benim bilgime göre konsolosluktan mail geldiyse gerisini sorun etmeyin. Çünkü değişikliklerin CEAC sistemine yansıması zaman alıyor diye biliyorum. BU vesileyle bir şey sorayım. Temmuz ayı için honkong da 2NL ler gönderildi mi. Veyahut da Ankaradan temmuz için randevu alan sizin haricinizde başkaları da oldu mu? Kolay gelsin. Mülakatınızda herşey gönlünüzce ilerlesin inşallah.

Teşekkürler, mesajı @asrin arkadaşımız yazmış, ondan bilgi alabilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

126

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |