Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emregull merhaba ben de dosyamı Duşanbeden Ankaraya taşıdım yaklaşık 2 ay oluyor ama hala randevu gelmedi KCCye mail atıyorum sürekli randevu dağıtılacak bekle diye dönüyor, Ankaraya da bir defa attım randevu dağıtıldı mı diye dönmediler. Benim de dosya in KCC gözüküyor hala.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   B bravist 

• @johnlennon malesef forumdaki bu yönlendirmeden ilk davaya katılmama kararı aldım, şu an pişmanlıgını yaşıyorum ama 2. davadan daha da az umudum oldugu için kararsızım. Alınabilecek tek aksiyonun dava olduguna da katılıyorum...

• Bu açıklama bugün yapılmış. Güzel haber

• @Scythep umudunuzu yitirmeyin, umarım açılan dava olumlu sonuçlanır ve diğer davalara emsal olarak gösterilir bu şekilde belki daha fazla şansınız olabilir.

• @kemalraziev Anladığım kadarıyla siz Duşanbe'den mülakat alamadan dönmüşsünüz.Ankara'nın dosya transferlerine verdiği mülakatlar başka konsolosluklardan mülakat tarihi alıp sonrasında Ankara'ya dönüş yapanlar için geçerli oldu şimdiye kadar, ben de Hong Kong'dan mülakat alıp döndüm.Bu durumda siz Ankara'nın normal dosya numarası silsilesine göre dağıtım yapmasını beklemelisiniz, şu anda başından beri Ankara'da olup aylardır mülakat dağıtımı bekleyen arkadaşlarımız gibi.

• @msvrlr ilk kazandığını öğrenmek için girdiğin numara 2026XXXXXXXXXXXX toplamda 16 hane olan ve asıl kazananın numarası entrant name - conf numb - year of birth - digital sign olan sayfadaki

• @johnlennon Davaya katılım yapanların 30 eylül sonrası dosyaları işlem görmeye devam eder mi, hukuken? Çünkü 30 eylülü mutlak son tarih olarak belirtiyor her resmi sayfa ve dava sonucuna göre dosyamız garanti işlem görecek mi asıl soru bu! Ki bence insanları tereddüt de bırakan da bu soru, yoksa hukuksuzluğa karşı kendini savunmak en doğal hak ve bu haziran durumu netleştirecek bir adım gelecek muhtemelen, bende buna göre hareket edeceğim.

(Milli maçları bile bize hakir görüyor ahmak herif, ne paramızla, nede şansımızla hak ettiğimiz ve 25 yıldır beklediğimiz olaya bile tanık olamıyoruz, "ki hayallerimiz saymıyorum" sebebi sırf keyfi uygulamalar vede paranoya ve yine sözde haklarımızı korumakla yükümlü hükümet ise başımıza gelene kıskıs gülüyor, biz bunların cebindeki son kuruşu da alamıyorsak gitmesinler diye bir düşünceye sahipler muhtemelen. Yani yine danışıklı dövüş yine bilinçli bir maduriyet...)

• @kemal85 30 eylul sonrasi konu kapanir.

• @kemal85 Davalardan beklenti 30 Eylül'den önce olumlu karar çıkması. Bu tarihten sonra karar çıkmasının bir faydası olmayacaktır.

• @kemal85, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@johnlennon Davaya katılım yapanların 30 eylül sonrası dosyaları işlem görmeye devam eder mi, hukuken? Çünkü 30 eylülü mutlak son tarih olarak belirtiyor her resmi sayfa ve dava sonucuna göre dosyamız garanti işlem görecek mi asıl soru bu! Ki bence insanları tereddüt de bırakan da bu soru, yoksa hukuksuzluğa karşı kendini savunmak en doğal hak ve bu haziran durumu netleştirecek bir adım gelecek muhtemelen, bende buna göre hareket edeceğim.

(Milli maçları bile bize hakir görüyor ahmak herif, ne paramızla, nede şansımızla hak ettiğimiz ve 25 yıldır beklediğimiz olaya bile tanık olamıyoruz, "ki hayallerimiz saymıyorum" sebebi sırf keyfi uygulamalar vede paranoya ve yine sözde haklarımızı korumakla yükümlü hükümet ise başımıza gelene kıskıs gülüyor, biz bunların cebindeki son kuruşu da alamıyorsak gitmesinler diye bir düşünceye sahipler muhtemelen. Yani yine danışıklı dövüş yine bilinçli bir maduriyet...)

İlgili davalari ben de inceliyorum.30 eylüle kadar karar çıkması için ugrasacaklarını söylüyorlar, rezerv yapılmayacağını da belirtmisler bu sebepten ben @gucarslan tavsiyesine uyup katılmama kararı aldım.Düz mantık yapıyorum öylede olsa böyle de olsa diyelim Eylül 1 de pause kalktı Ankara'nın hızını bilemiyoruz, pasaport lari yollayıp bize ne zaman gelecegini de bilemiyoruz bu sebepten sıkıntılı bir süreç Ağustos başı pause cözülürse bir ihtimal olarak görüyorum,oda şimdi açılacak davanın Ağustos bası sonuçlanması ne kadar gerçekci karar sizin.Dürüst olalım form ile yatıp form ile kalkıyoruz bu da piskolojik olarak çok etkiliyor bizleri o açıdan Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Kader diye düşünüyorum ve kendimi olmayacak gibi hazırladım olursa süpriz olur,Aksi halde burdaki yasantımızı kaçırdığımızı fark ettim sizede aynı şeyi öneririm naçizane bu benim fikrim morel bozduysam özür dilerim

• @falsepoet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kemal85, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@johnlennon Davaya katılım yapanların 30 eylül sonrası dosyaları işlem görmeye devam eder mi, hukuken? Çünkü 30 eylülü mutlak son tarih olarak belirtiyor her resmi sayfa ve dava sonucuna göre dosyamız garanti işlem görecek mi asıl soru bu! Ki bence insanları tereddüt de bırakan da bu soru, yoksa hukuksuzluğa karşı kendini savunmak en doğal hak ve bu haziran durumu netleştirecek bir adım gelecek muhtemelen, bende buna göre hareket edeceğim.

İlgili davalari ben de inceliyorum.30 eylüle kadar karar çıkması için ugrasacaklarını söylüyorlar, rezerv yapılmayacağını da belirtmisler bu sebepten ben @gucarslan tavsiyesine uyup katılmama kararı aldım.Düz mantık yapıyorum öylede olsa böyle de olsa diyelim Eylül 1 de pause kalktı Ankara'nın hızını bilemiyoruz, pasaport lari yollayıp bize ne zaman gelecegini de bilemiyoruz bu sebepten sıkıntılı bir süreç Ağustos başı pause cözülürse bir ihtimal olarak görüyorum,oda şimdi açılacak davanın Ağustos bası sonuçlanması ne kadar gerçekci karar sizin.Dürüst olalım form ile yatıp form ile kalkıyoruz bu da piskolojik olarak çok etkiliyor bizleri o açıdan Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Kader diye düşünüyorum ve kendimi olmayacak gibi hazırladım olursa süpriz olur,Aksi halde burdaki yasantımızı kaçırdığımızı fark ettim sizede aynı şeyi öneririm naçizane bu benim fikrim morel bozduysam özür dilerim

Bu arada @gucarslan direk böyle bir tavsiyesi yok tabi formu sürekli takip edenler , davalara karsı bakıs açısını bilir o açıdan ,ben de onun gibi düşünüyorum onu demek istedim.Başka türlü herkes özgür iradesiyle katılıp katılmama kararı verecektir zaten.Herkese bol şanslar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |