Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Günlerdir sabırsızlıkla beklediğim Viyana erteleme Mail’im sonunda geldi, şükür tarih revize edilecek. Viyana Navigatör aracılığıyla başvuru istediği için, Subject kodu ve bulunması gereken bilgiler kısmı çok önemli. Zira yanlış kod ile başvuru yapıldığında malesef cevaplanmıyor. Bu yüzden ben de ileriki yıllarda böyle bir talep olabileceğine istinaden kodu ve kısa bilgiyi bırakıyorum; belki birilerine faydası olur. Sağlıcakla kalınız.. Viyana Mülakat erteleme talebi için, Subject bölümüne :

M44 - APPT RESCHEDULING - CASE NUMBER

yazılacak..

• Henüz yeni tarih verilmedi değil mi daha verilecek yanlış anlamadım

• @Peyk74 hayır henüz verilmedi, revize edip bana ulaşacaklarını belirtmişler

• @oktay3847 Erteleme talebi onaylandıktan sonra 1-2 gün içinde mail gelecek Ustraveldocs sayfasında tarih bölümü açılacak bana aynı ay içerisinde 4 farklı gün açılmıştı sana uygun günü seçiyorsunuz. Muhtemelen mülakatınız sonrasındaki ilk ayı açıyorlar çok ileri tarih açmıyorlar.

• @mesut57 Viyana için Traveldocs kullanıyor muyduk Mesut Bey ? Pek deneyim görmedim sanki Viyana’nın kullandığıyla ilgili

• Selamlar,
    Edevlet deki dogum belgesinde dogum yerim olarak Almanya yaziyor ama bu belgeyi Almanya dan da talep etmeli miyim? Daha onceki talebim dogru merciye gitmedigi icin basarisizlikla sonuclandigi icin soruyorum?

Bir de 3 yasimda dondugumuz icin sicil kaydina gerek yoktur sanirim? (forumda aramaya devam 🙂 )

• Merhaba, Mülakat planlamaları ayda bir kez mi yapılıyor?

• @oktay3847, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mesut57 Viyana için Traveldocs kullanıyor muyduk Mesut Bey ? Pek deneyim görmedim sanki Viyana’nın kullandığıyla ilgili

Viyana için geçerli değil Ustraveldock

• Merhabalar,, bugün mayısin son günü ve hala 2nl gelmedi eğer haftaya yada gelen ayda 2nl atarsalar mülakat ağustosta mı olacak yoksa temmuz mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@vutututututu, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,, bugün mayısin son günü ve hala 2nl gelmedi eğer haftaya yada gelen ayda 2nl atarsalar mülakat ağustosta mı olacak yoksa temmuz mu?

Sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

• @Sibel-Apaydın merhabalar, taşıma için maili kccye mi attınız tekrar hong kong konsolosluğu ile iletişime geçmem gerekiyor mu nasıl ilerlettiniz süreci? ankara ile iletişime geçmem gerekiyor mu sonrasında

• Cevap: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

ben geldim esim TR de kaldi

Karardan 1 ay evvel gorusmede benim vizem basildi ancak esim dr tesi sonucunu bekledi. sonuc durdurmadan 1 ay sonra geldi biz pasaportu yolladik ve onlarda yellow page ile geri yolladilar. yellow page deki qr i okutup sorulari online cevapladik ve pasaportu tekrar yolladik ama tekrar bize geri yolladilar. yellow page incelemesinin 6 ay surebilecegi yaziyordu. durdurmadamiyiz yoksa yellow page incelemesindemi bilmiyoruz. defalarca ankaraya email yazdik ama hic bir cevap alamadik.ben geldim USA e mecburen hakkimi kaybetmemek icin, ama esim TR de kaldi. cok sikintili bir surec. umarim hepbirlikte en azindan hak verilmis olanlar olarak kolaylikla hallederiz.

• @asrin, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@Sibel-Apaydın merhabalar, taşıma için maili kccye mi attınız tekrar hong kong konsolosluğu ile iletişime geçmem gerekiyor mu nasıl ilerlettiniz süreci? ankara ile iletişime geçmem gerekiyor mu sonrasında

Bilgilerinizi imzaniza tasımanız alacaginiz cevaplarin daha doğru olmasını sağlayacaktir..Bol şanslar

• Bu 2 NL aşağı yukarı ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@Peyk74, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bu 2 NL aşağı yukarı ne zaman gelecek bilgisi olan var mı acaba

Viyana 22 Mayıs 2025 tarihinde Temmuz ayı mülakat randevuları (2NL) dağıtımıni yaptı, farklı bir durumunuz mu var?

• Merhabalar, 3 haziranda mülakatım var. Gerekli olan belgelerin yeminli tercüman tarafından çevrilmiş olması gerekli mi, yoksa direkt e devlet üzerinden alınanlar yeterli midir? Teşekkürler

• Merhabalar tekrardan ek olarak, sahip olduğumuz tapu, araç ruhsatı gibi varlıkları beyaz etmeli miyiz yanımızda. Şirket sahipleri için imza sirküsü istiyorlar mı?

• Aslında bildiğim kadarıyla 2 NL istenen evrak listesi bundan bahsediyorum. ya da hangi evrakları istediklerine dair mail gelmedi onu soruyorum

• Mülakata Ankara'da gireceğiniz için her hangi bir tercüme yaptırmanıza ihtiyacınız yok diye biliyorum. 2, sorunuz hakkında bilgim yok maalesef. Başarılar dilerim.

• arkadaşlar bu pause ne zaman açılır nası açılır davalar ne durumda bi öngörüsü falan olan var mı
    ai a soruyorum davaları her seferinde farklı farklı cevaplar geliyor bilen var mıdır neler olduğunu şuan

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |