Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Ben iki yil once ihtiyaci olan bir tanidik icin ilac gondermistim posta yoluyla. Turkiye'deki gumruk odemesi ilactan daha pahaliya gelmisti ve kabul etmeden ilaci geri gondermislerdi.

• Merhaba, maksimum kaç koli kaç kg gönderdiniz acaba? Ben 10 koli 200 kg için 720 usd fiyat aldım. 12-14 koli göndermek çok mu fazla olur sizce?

• Merhaba,

Ben şuan hala bir Konteyner limanında çalışmaktayım bu konu hakkında özet bilgi vermem gerekirse Türkiyede bulunan forwarder Firmalarından teklif almalısınız 20 lik konteyner için tahmini navlun bedelleri 4000 5000 dolar gibi çıkacaktır bir gümrük müşavirliği firmasına da vekalet ile buradaki süreci ilerletmelisiniz

• @Burak-ertaş hava kargo için 720 usd fiyat aldım. 4000-5000 usd denizyolu için çok yüksek rakam.

• ⭐⭐

@sencansinaygun kilosu 3,6 usd çok iyi fiyat.

• @sencansinaygun benim örnek verdiğim kargo taşımacılığı 33 m3 hacimli 28 ton taşıma kapasiteli bir konteyner içindi

• @Burak-ertaş Burak Bey merhaba. Biz de ABD ye eşyalarımızı gemi yoluyla taşımak istiyoruz. Bize güvenilir bir firma tavsiye edebilir misiniz?

• Merhaba. Nil görkem ticaretle yakın tarihte eşya göndermeyi deneyen var mı acaba? hala memnun olanlar var mı merak ediyorum. cevaba göre eşyalarımı göndereceğim, cevap verirseniz memnun olurum.

• ev esyalarini toptan spotcuya satip neden abd de sifirdan almiyorsunuz? arada ya kucuk bir fark olur yada nakliye ile ayni para cebinizden cikar en azindan sifir esyaya sahip olmus olursunuz girdiginiz zahmet ve endiselerde cabasi. kitalararasi ev esyasi tasitmak bana mi absurt geliyor mantigini cozemedim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |