Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye'den ABD'ye ev eşyalarının taşınması

Yolculuk
249 93 33.6k 94

  • Ben iki yil once ihtiyaci olan bir tanidik icin ilac gondermistim posta yoluyla. Turkiye'deki gumruk odemesi ilactan daha pahaliya gelmisti ve kabul etmeden ilaci geri gondermislerdi.


  • Merhaba, maksimum kaç koli kaç kg gönderdiniz acaba? Ben 10 koli 200 kg için 720 usd fiyat aldım. 12-14 koli göndermek çok mu fazla olur sizce?


  • Merhaba,

    Ben şuan hala bir Konteyner limanında çalışmaktayım bu konu hakkında özet bilgi vermem gerekirse Türkiyede bulunan forwarder Firmalarından teklif almalısınız 20 lik konteyner için tahmini navlun bedelleri 4000 5000 dolar gibi çıkacaktır bir gümrük müşavirliği firmasına da vekalet ile buradaki süreci ilerletmelisiniz


  • @Burak-ertaş hava kargo için 720 usd fiyat aldım. 4000-5000 usd denizyolu için çok yüksek rakam.


  • @sencansinaygun kilosu 3,6 usd çok iyi fiyat.


  • @sencansinaygun benim örnek verdiğim kargo taşımacılığı 33 m3 hacimli 28 ton taşıma kapasiteli bir konteyner içindi


  • @Burak-ertaş Burak Bey merhaba. Biz de ABD ye eşyalarımızı gemi yoluyla taşımak istiyoruz. Bize güvenilir bir firma tavsiye edebilir misiniz?


  • Merhaba. Nil görkem ticaretle yakın tarihte eşya göndermeyi deneyen var mı acaba? hala memnun olanlar var mı merak ediyorum. cevaba göre eşyalarımı göndereceğim, cevap verirseniz memnun olurum.


  • ev esyalarini toptan spotcuya satip neden abd de sifirdan almiyorsunuz? arada ya kucuk bir fark olur yada nakliye ile ayni para cebinizden cikar en azindan sifir esyaya sahip olmus olursunuz girdiginiz zahmet ve endiselerde cabasi. kitalararasi ev esyasi tasitmak bana mi absurt geliyor mantigini cozemedim.


Benzer Başlıklar

  • Türkiye'den Amerika'ya Tahliye Uçuşları

    Kilitli Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    287 Bakış
    crazycellsC
    Suradan konuyu takip edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3298/türk-vatandaşların-abd-den-tahliyesi
  • Avrupa’dan ABD'ye Uçuşların Durdurulması

    Yolculuk
    66
    2 Oy
    66 İleti
    3k Bakış
    Z
    @crazycells evet yeni vize alan gruptayız. Avukat Curtis'in önerisini dikkate alarak 1 Ocak'ta girişimizi direkt ABD'ye yapmak bizim için riski en aza indirecek gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  • ABD ye giderken Frankfurt aktarması yapmak

    Kilitli Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    mutlukurt0534M
    @hayallerabd teşekkürler
  • Turkiye'ye Ucak Bileti Ucretleri

    Taşındı Yolculuk
    11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    S
    Merhabalar bu konuda net bilgiye sahip birisi var mı? 1 sene önce greencard çekilişli ile Amerika'ya geldim ve burada pasaporttun yenilettim çünkü damga damgası basılan pasaportum 1 senesi kalmıştı ve zaten 1 senelik vize başmışlardı bitti şuanda ama bende greencard var ve yeni pasaportum var burada eski pasaportumda yanımda Amerika'dan Türkiye'de Ağustos ve Eylül ayları için ucuz bilet bakıyorum ama hep avrupa üzerinden uçaklar var transit alanı kullanarak uçtuğum uçuşlar için Türkiye vatandaşı olduğum için yine transit vize almam gerekiyor mu? Eğer gerekmiyorsa Turkish Airlines kullanmayıp Avrupa firmaları üzerinden gelmeyi düşünüyorum ucuza getirmek için ve gerekmiyorsa belli bir saat limiti var mı havalimanında bekleme süresi olarak öğrenebilir miyim?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

33

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum