Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mertcank34 Viyana, pause olduğu için turist vizesine herhangi bir işlem yapmıyor. Viyana mülakat deneyimlerinden de araştırabilirsiniz. Bizim de tursit vizemiz duruyor iptal işlemi yapılmadı.

• @zakaria Ankara tarafının bu uygulamayı yapmasa da sorun olmayacağını zamanında forumda değerlendirmiştik ama onlar prosedür gereği gibi düşünerek mevcut vizeyi kaldırıyorlar. Benim yorumum herhangi bir göçmen vize basımı durumunda turistik vizeyi silmeleri gerekirken herkesin zorlukla aldığı vizeyi direkt geçersiz kılmaları maalesef üzücü bir durum. Tamam bizler göçmenliği kabul ettik ama 30 Eylül'den sonra istediği kadar incelebilirler. Sonuçta DV talihlisi olmak demek vize almak demek değil diyen bir yazı var. Vallahi şu yaşadıklarımızdan dolayı istek falan yavaş yavaş azaldı. Haberleri okudukça burayı mı hayal ediyormuşuz diyorum. Petrol fiyatları almış başını gidiyor. Hayalini kurduğumuz yer giderek kayboluyor gibi... Tez vakitte her şey düzelir ve o istediğimiz yaşantıyı kurabiliriz inşallah.

@emrewhite bunu kaçırmıştım. Bilgi için teşekkür ediyorum.

• @MusaAtakan Merhabalar hangi konsoloslukta mülakata girdiniz ve bosanma ile ilgili hangi belgeyi istediler merak ettim

• @mertcank34 6 mayıs mülakatına girdik ve onay aldık pause durumunu bekleyeceğiz eşimin amerika vizesi var 10 yıllık ve herhangi bir iptal söz konusu olmadı

• @zakaria
    @oktay3847
    yanlız benim vizeme herhangi bir damga basılmamış..ha sistemde iptal oldu mu vizem bilemiyorum tabi..
    ama vize öylece duruyor..

• @oktay3847 hayır herhangi bir iptal olmayacak biz mülakata girdik onayda aldık. ancak vize iptali yaşanmadı

• @rhabdo Ceac üzerinden vizenizi kontrol edebilir misiniz? Normalde verilen vizeler issued olarak görünür ama iptal olma durumunda oradaki statü değişir mi bi bakmak iyi olabilir.

• @mertcank34 Şimdi kontrol ettim issued görünüyor..

• @rhabdo Ben henüz mülakata girmedim ama benim vizemde issued olarak sistemde görünüyor. Sizin için sorun yok gibi düşünebiliriz bence 🙂

• @Peyk74 Merhaba mülakata Ankara'da girdim. Boşanma belgesi alıp gittim. İlgili mahkemenin kalem müdürlüğünden alınıyor. Bunun da yeminli tercümesini almıştım.

• @merveemirr gercekten hicbir aciklama yapmadi ve cok sertti. Bu da bizim şansımız dedik eşimle. Umarim kendisi sert olsa da bilgisayara yazdiklari guzel seylerdir 🙂

• @rhabdo Pasaportları size geri verdikleri için iptal yapmıyorlar turist vizesi iptal olmayan deneyimler var.

• Biz mülakata girdik benim turistik vizemi iptal etmedi

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Pause kararı kalkmaz ve biz Green Card alamazsak, benim ve aile bireylerimin hâlihazırdaki ABD turistik vizeleri dolaylı olarak iptal olmuş olacak mı ? yani uçağa binip ABD'ye gittiğimizde görevli memur, bu green card işlemlerini (form doldurma vs.) gerekçe göstererek vizemizi iptal eder mi? hem pause yüzünden green card alamayıp, hem de elimizdeki vizelerden de olur muyuz diye baya bi endişeliyiz. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Göçmen vizesi basılmadığı sürece turist vizesi otomatik iptal olmuyor. Pause hiç kalkmaz ve mali yıl sona ererse turist vizesi teorik olarak geçerli kalabilir ama giriş garantisi var anlamına da gelmiyor. ABD'ye turist olarak gittiğinizde görevli ekranında DV başvurunuz olduğunu görebilir ve sorgulama yapabilir.
    Gitmeden ne olacağını kestirmek zor. Kısa süreli seyahat planı, dönüş bileti ve az valizle giriş denemesi yapmaktan başka çare yok gibi görünüyor.
    Umarım hak kazanan herkes vizesini alır da biz de bütün bu teori üretme, ihtimal hesaplama mesaisini boşuna yapmış oluruz😊

• @Spectator merhaba 221 g beyaz kağıdın üzerinde yazan yazıyı veya sayfa fotoğrafını paylaşmanız mümkünmü ?

• Bu güzel yorumlarınız için çok tşk ederim. Biraz rahatladım sayenizde.. herkese ayrı ayrı çok tşk ederim arkadaşlar 🙏

• @ekoko1 cok da önemli değil 221g süreci yüzünden vize veremedikleri ve imza var

• @MusaAtakan bendende adres istemedi..ds260 da kart ve ssn nin gönderileceği adresi beyan etmiştik..O nedenledir diye düşünüyorum.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |