Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @erkane merhaba durumumuzu 221g olup olmadığını nasıl öğreneceğiz?

• @onur12 Merhabalar, verdikleri kagitta su bilgiler mi yaziyordu acaba?

"You have been found ineligible for an immigrant visa under Section 221(g) of the Immigration and Nationality Act. Today's decision cannot be appealed.

Effective December 20, 2025, the Department of State has paused all visa issuances to diversity immigrant visa applicants."

Cok teşekkürler. Umarim vizelerimize bir an önce kavusabiliriz.

• @onur12 merhaba suan durum kontrol sayfasında reddedildi yasiyor 221g den dolayimi ? Bilginiz varmi ?

• @Rutkay, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@onur12 Merhabalar, verdikleri kagitta su bilgiler mi yaziyordu acaba?

"You have been found ineligible for an immigrant visa under Section 221(g) of the Immigration and Nationality Act. Today's decision cannot be appealed.

Effective December 20, 2025, the Department of State has paused all visa issuances to diversity immigrant visa applicants."

Cok teşekkürler. Umarim vizelerimize bir an önce kavusabiliriz.

3 Nisan'da benim aldığım sarı kagitda bunlar yazmıyor.standart sarı kağıt tüm kutucukları boş
    Bu dediğinizi anlamadim

• @falsepoet merhaba. Guncelde beyaz bir kagit ve bu metnin oldugu bir yazi yaziyor. Benim gibi Bircok kisiye bu kagit verilmis. Ben de durumu anlamaya calisiyorum.

• Merhabalar, geçen sene sonuçlar açıklandığında dosyamı hızlıca Viyana'ya taşımıştım. Bu yıl gördüğüm kadarıyla Ankara iyi çalışıyor. Olur da önümüzdeki son üç bültende sıra 28 binlere gelme ihtimaline karşı şimdiden dosyamı tekrar Ankara'ya taşımayı düşünüyorum. Bunun yanlış ya da çok riskli olduğunu düşünen var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

• @Rutkay evet aynen bu şekilde yazıyor umarım hepimizin vizesi onaylanir

• @Fatih-Yalçın-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, geçen sene sonuçlar açıklandığında dosyamı hızlıca Viyana'ya taşımıştım. Bu yıl gördüğüm kadarıyla Ankara iyi çalışıyor. Olur da önümüzdeki son üç bültende sıra 28 binlere gelme ihtimaline karşı şimdiden dosyamı tekrar Ankara'ya taşımayı düşünüyorum. Bunun yanlış ya da çok riskli olduğunu düşünen var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

Ben olsam Viyana maliyetini kaldırabiliyorsam taşımam. Ki benim dosyam da orada. Tamamen benim fikrim yatırım tavsiyesi değildir :))

• @onur12 umutla bekliyoruz hepimiz icin hayirlisi olsun

• @Peyk74 Teşekkürler :))
    Açıkçası yaz sezonu geldiği ve vakit de daraldığı için hem Viyana tarafı, hemde ABD tarafı kış dönemine göre çok daha maliyetli olmaya başladı. Dolayısıyla hem zaman hem masraf açısından zorlayacak gibi Viyana.

Bir yandan da gördüğüm kadarıyla Ankara zaten current olan tüm dosyalara randevu veriyor. O yüzden bu riski almayı düşündüm.

Gerçi her halukarda işin tadını çoktan kaçırdılar ama bir kere çıktık yola...

• @Fatih-Yalçın-0 current olduktan sonra dosyasini ankaraya tasiyan herkes ayni aya randevu aldi. Ankaranin 28k'ya kadar gelip gelemeyecegi belli degil ozellikle bulteni son ay 28'in ustune cikartirlarsa randevu alamayabilirsiniz. Viyanada ve Hong Kongta randevu aldiktan sonra dosyasini geri tasiyanlarin deneyimlerine bakarsaniz ne demek istedigimi daha iyi anlayabilirsiniz

• @johnlennon Yani Ankara'ya taşıyacaksam bile numaramın current olmasını beklememi tavsiye ediyorsunuz, doğru mu anlıyorum?

• @Fatih-Yalçın-0 evet tam olarak bundan bahsediyorum. Gectigimiz senelerde bu sekilde dosya tasimak daha riskliydi ve tavsiye edilmiyordu ama dosya tasimayi sinirlandiran yeni duzenlemeyle dosya tasinmasini artik current olun yada olmayin kcc yapiyor.

Nisan ayinda mulakata giren bircok kisi bu sekilde belki 1 belki 2 ay erken randevu aldigi yazilari okudum. Ankara henuz 14k'dayken Hong kong'tan randevu alan 19k kisiler Ankarada nisan ayinda randevularini tasittilar.

sizin numaraniz yuksek ankara bu sene iyi gidiyor ama bazi ay 1k ilerliyolar bazi ay 6k ilerliyolar. Belki eylul ayinda current olucaksiniz, ankaranin yavas ilerledigi bi aya denk gelip gorusme sansinizi kaybetmeyin. Musait oldugunuzda nisan ayinda dosyasini tasiyanlarin deneyimlerini okuyabilirsiniz.

• @Fatih-Yalçın-0, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Peyk74 Teşekkürler :))
    Açıkçası yaz sezonu geldiği ve vakit de daraldığı için hem Viyana tarafı, hemde ABD tarafı kış dönemine göre çok daha maliyetli olmaya başladı. Dolayısıyla hem zaman hem masraf açısından zorlayacak gibi Viyana.

Bir yandan da gördüğüm kadarıyla Ankara zaten current olan tüm dosyalara randevu veriyor. O yüzden bu riski almayı düşündüm.

Gerçi her halukarda işin tadını çoktan kaçırdılar ama bir kere çıktık yola...

Karar sizin tabi ki. Çıkmamış candan umut kesilmez derler hayırlısı olsun hepimiz için.

• @Fatih-Yalçın-0 Ankara, DS260'ı erken doldurmuş olanlara bile haziran ayında randevu bıraktı. Üstelik 3 aydır 20k ile bülten sabit olmasına rağmen çok geç randevu atamaları oldu. Son aylarda randevu yetiştirememesi de ihtimal dahilinde. Kötü konuşmak istemiyorum ama son aylarda birikme olursa randevu alabilmek riskli olabilir. Eğer bütçenizi zorlamayacaksa Viyana ile devam edin derim. Öteki durumda arkadaşların bahsettiği gibi randevu ataması olduktan sonra dosyanızı Ankara'ya da taşıyabilirsiniz. Bu da bir çözüm yöntemi ve elimizde bir çok örnekleri de var ama ben çok güvenli görmüyorum.

• @erkane merhaba size verilen 221g sayfasında tam olarak ne yaziyor acaba ? Rica etsem yazıyı tam olarak paylaşabilir misiniz?

• 6 Mayısta mülakata girdik her şey sorunsuzdu fakat evlilik cüzdanı kopyası yanımızdaydı orijinalini unuttuğumuzu fark ettik nüfus kayıt belgelerinin yeterli olmayacağını ve orijinalini görmek istediklerini söylediler(daha da kanıt olsun diye 2 yaşındaki kızımızı gösterdik 🙂 ) posta ile bize iletin pasaportlarla beraber sarı kağıtla birlikte beyaz kağıdı da aldım maalesef şuan vize basamıyoruz bildiğiniz üzere dedi. Hemen ertesi gün postaya verdim gönderdim başka yapmam gereken bir işlem var mı?

• @Fatih-Yalçın-0 Ben de dosyamı Mart ayında, Bangkok bana mülakat tarihi verdikten sonra taşıdım. Mülakat tarihim Bangkok'ta 19 Mayıs tarihindeydi. Mülakat aldıktan sonra bir hafta içerisinde KCC'ye Ankara'ya taşımak için mail attım. Hızlı bir şekilde onaylandı ve Ankara'da dönüş yaptı. 6 Mayıs olarak belirlediler. Buna benzer oldukça fazla deneyim görebilirsiniz, geçmiş sayfaları inceleyecek olursanız. Bu bir tavsiye asla değil, süreç her zaman değişken ve kişi özelinde işliyor. Referans olması için paylaştım. Süreçlerinizde kolaylıklar diliyorum.

• Arkadaşlar herkese merhaba bana da mail geldi gerekli olan belgelerle ilgili Haziran’ın 3’ünde mülakata gireceğim www.ustraveldocs.com/tr/en/ buradan kayıt yapmam isteniyor ancak tüm bilgileri doldurduğunda email adresimde boşluk olduğunu ve doldurmam gerektiği söyleniyor fakat doldurmak için giriş yapamıyorum bununla ilgili gerekli yerlere mail attım fakat bana dönüş yapılmadı bu konuda bana önerisi olan varsa seve seve dinleyebilirim.
    image.png

• @Eda-1 cok tesekkur ederim bilgi icin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |