Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @aysegul elinize sağlık son derece bilgilendirici olmuş yazınız. Şimdi Ustraveldocs kaydımızı yapıcam.Sadece bişey sormak istiyorum. Eşim için onun mail adresiyle kayıt oluşturdum yazmışsınız sonra çocuklar içinde kayıt açtım demişsiniz. Acaba çocuklar içinde ayrı ayrı mail adreslerimi kullandınız yoksa kendi mailinizlemi çocuklara kayıt açtınız ?

• @Serapp Hanım, ben mahkemeden boşanma belgesini alıp apostil yaptırdım. Yine de tercüme ettirmeli miyim? Yoksa apostille kabul görür mü?

• ⭐⭐⭐⭐

@MusaAtakan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Hanım, ben mahkemeden boşanma belgesini alıp apostil yaptırdım. Yine de tercüme ettirmeli miyim? Yoksa apostille kabul görür mü?

Evet tercüme ettirmelisiniz.

• @Alaca Merhabalar bakmakla yükümlü olunan kişiler var herkesi oradan ekleyebilirsiniz

• @mesut57 o kısmı anladım. Çocukları eklerkende mail adresi giriyormuyuz? Giriyorsak kendi mailimizimi yazıyoruz yoksa eş için eşin kendi maili yazılmış ya hani çocuklarada farklı bir maille mi kayıt açıyoruz onu sordum. Biliyorsanız cevaplarsanız sevinirim

• @bketcrsur bu hali hazırda pause kararını bekleyenler için ümit verici olabilir ama anlamadığım şu, maalesef şu an çevremde çok fazla asylum var ve ben işsizken kendileri 2-3 işte çalışıyor, ama sistem sadece lottary'den gc kazananlara takmış durumda. çevremde vatandaş olduktan sonra annesine gc başvurusu yapıp da pause kararından sonra -alakalı olmadığını bilsem de süreç gc için olduğundan ötürü söylüyorum- onaylanan ve gc'sini alan da oldu. gerçekten umarım bu haksızlık bi an önce son bulur.

• Arkadaşlar selamlar, Mayıs 20 vize randevum var, sağlık muayenesi 16 17 cumartesi pazar dolu 18'ine boşluk görünüyor eğer alsam sizce yetişir mi? 19 mayıs'ta unganlar çalışıyor mu bilgisi olan var mıdır? 15'ine alırsam 20'sine kadar kalmam gerekecek ve iş yerimle aram kötü olabilir bu senaryoda, bana akıl verecek birisi var mıdır? düzenli sağlık muayenelerine girerim kan tahlillerim vs temiz 20'lerimdeyim öyle bir hastalık geçmişim de yok.

Kusura bakmayın yazım hatları olabilir, epeydir uyumadım ve danışmadan yatmak istemedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@Alaca ben garanti olsun diye ayrı kayıt açmıştım ancak ayrı kayıt açmadan da sorunsuz şekilde çocuklarını ekleyenler de oldu, bilginize.

• ⭐⭐⭐⭐

@Mete-1 Unganlar için olur ancak mülakat için bir adres beyan etmelisiniz.

• @kemal85 ne sordular size unganlar?

• @Alaca Kendi mailinizi yazabilirsiniz

• @Scythep Birkaç talihli aynı gün almıştı ama genelde ertesi gün öğleden sonra 16 da veriyorlar siz de bi şansınızı deneyin.19 Mayıs resmi tatil ama orası da özel bir kuruluş arayıp bilgi alın.

• ⭐⭐⭐⭐

@Scythep

19 Mayıs 2026 tarihinde randevu sisteminde müsaitlik var ise çalışıyordur Unganlar, 18 Mayıs 2026 Pazartesi gününe randevu oluşturabilirsiniz. 23 Nisan 2026’da çalıştılar.

• @İbrahim-Şen bu problemi nasıl çözdünüz acaba

• @Scythep

Bizim mülakat 29 Nisan biz’de 28 Nisan için Unganlara randevu almak istedik geçen haftalarda başka bir iş için Ankara’ya gittiğimde Unganlara uğradım ve bizzat sordum bir gün öncesine muayene için randevu alırsak aynı gün öğlenden sonra raporları alabilir miyiz diye bana hayır dediler ertesi gün saat 16 gibi teslim edebiliriz dediler bana o yüzden ben iki gün öncesine muayene randevusu aldım bilginiz 19 Mayıs resmi tatil olabilir ama teslim edebilirler raporları diye düşünüyorum bizim yarın randevumuz var bunu sizin için sorabilirim bizzat ondokuz mayısta çalışıyorlar mı diye buradan yazarım.

• @Scythep benim randevum da 20 mayista kendilerine sordum 19 mayista yarim gun calisiyorlar (saat 12'ye kadar). pasaportunuzun fotografiyla gelen bir tanidiginiz olursa onlara da belgeleri verebiliriz dediler. Ben yakin bir arkadasima aldirdim.

daha once ertesi gun erken saatlerde raporlarini alabilenlerin yazilarini okumustum. 12-13 gibi alabilir miyim raporumu diye sordum kibarca kesinlikle o saatte raporumun cikmayacagini soylediler. Acikcasi yine de gidip sorsaydim bir ihtimal raporu alabilirdim ama gerek duymadim.

• @onur12 onur bey adli sicil kaydınız hem arşivli olmak zorunda hem de ingilizce bilginiz olsun, bir de mülakat deneyimlerinde arkadaşlarımız DS 260 confirmation page sayfasını ve ABD’de gidecekleri adresi de bir A4 kağıdına yazıp götürdüler benim gördüklerim bunlar, kendi özel durumlarınız olabilir ne bileyim boşanma gibi ya da geçirdiğiniz bir ameliyat bunun için epikriz raporunu sağlık raporuna götürebilirsiniz. Mülakat deneyimlerini girmeden önce okumakta fayda var

• @melisbasdurmus çözemedik 😞

• @musasalman04 Üstad muhtemelen vardır bu kadar bekleme nedenin. Mülakat beklemek yerine mülakata gireceğin konsolosluğa mail gönder bir an önce. Senin cevabın bence direk konsoloslukta.

• @tumra teşekkür ederim adlı sicil kaydını tekrar çıktısını alacağım evet öneriniz için de teşekkür ederimm

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

117

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |