Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Lütfen çok acil yardım ederseniz çok sevinirim. Mülakatım çok yakın. Sıkıntı şu. Daha önce mülakatımız Hongkok tu. Ustraveldocs kaydı orası için yapmıştık. Şimdi mülakat yeri Ankara. Fakat o kayıt iptal edilemiyor ve Hongkok yerine Ankara yazunca da ilerlemiyor. Araya haftasonu girdi birşey yapamıyoruz. Gerekli yerlere ilettik. Destek için maalesef pazartesi arayacağız. Çarşamba günü mülakatımız var. Aynı sorunu yaşayan varsa yardım edebilir mi. Teşekkürler

• @melisbasdurmus Eşimi bakmakla yükümlü olduğum kişiler kısmına yüklediğimde kişi sayısının uyuşmadığı ile ilgili bildirim geliyor ve kaydı tamamlayamıyorum, sizce sebebi nedir ?

• @Sibel-Apaydın bence honkonga mail gönderin onlar yardımcı olabilir. Bizde kayıt oluşturamadan mülakata girdik. Mülakat sonrası kayıt yapabildik. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim Ustraveldocs kaydı yapamamanız mülakat için olumsuz bir durum değil. Sadece Ustraveldocs kaydını mutlaka yapın diye uyarı yapıyorlar. Siz hata durumunu iletin yardımcı oluyorlar.

• @Sibel-Apaydın
    Merhaba, Hong Kong icin olusturmus oldugunuz kaydi duzenleyebiliyor musunuz? Eger sistem duzenlemenize izin veriyorsa, oradaki pasaport, case number vb. bilgilerinizi degistirip yeni bir email adresi ile Ankara icin yeniden bir kayit yapmayi deneyebilirisniz. Bu yontem mumkun degilse endilenmeyiniz, zaten surec pause durumda oldugu icin Ankara’daki mulakatiniz sirasinda konsolosluga durumunuzu anlattiginizda yardimci olacaklarini dusunuyorum.

• @ugursway maalesef yeni e mail lede olmuyor

• @Sibel-Apaydın defalarca paylaşıldığı üzere HK hesabınız üzerinden ticket oluşturup profilinizin taşınmasını istemeniz gerekiyor. Forumda arama yaparak detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz panik olmanıza gerek yok. Sadece 2-4 gün sürebiliyor, buna göre önleminizi alın

• adli sıcil kaydı alırken kurum turunu yabancı ulke tercumeli mi olarak sececgız

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

adli sıcil kaydı alırken kurum turunu yabancı ulke tercumeli mi olarak sececgız

Sorunuza cevap verebilmek için mülakat yerinizin neresi olduğunu bilmemiz lazım. Parantez içinde (örnek: ) değil direkt gireceğiniz yeri yazın.

• @Serapp duzenlendı ankara da girecegim

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12 Parantez hala duruyor :))) neyse...
    Ankara için e-devletten arşiv kayıtlı adli sicil belgesini Türkçe olarak almanız yeterlidir.

• @Serapp bu kez tamam 🙂 belgenın nereye verilecegi abd konsolslugu yazmam yeterlidir herhalde

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp bu kez tamam 🙂 belgenın nereye verilecegi abd konsolslugu yazmam yeterlidir herhalde

Düzeltme yaptığınız için teşekkürler. Ancak küçük detayları göz ardı etmek, zamanla daha önemli konularda sorun yaşamamıza neden olabilir. Bu yüzden daha titiz ve özenli olmak her zaman avantaj sağlar.

Evet, nereye hitaben kutucuğuna "Ankara ABD Başkonsolosluğu" yazmanız yeterlidir.

• Mülakata ankarada giercegim belgelerim su sekil de hazırlardım
    Dogum sertıfıkası formul A Kendım ııcn tek gırecegım mulakata
    Adli sicil kaydı turkce abd konsolosguna
    askerlik durum belgesi turkce teciiliyim zaten
    Document Delivery Registration =ustraveldocs
    dıploma orıjınal ve kopyası
    saglık raporum
    2 adet 5x5 fotografım
    banka hesap dokumu ımza sırkulerı ıle
    benım hazırladıgım belgeler bunlar maıl de yazanları yaptım eksık ya da baska bır sey var mı acaba üniversite trasncrpiti gibi biraz garanticiyim o yuzden yazdım kusuura bakmayın

• @ceyceycey ben böyle bi hata almamıştım o yüzden bilemiyorum ama birkaç sayfa önce aynı hatayı alanlar vardı bi bakın isterseniz 😕

• Merhabalar benim numaram 3700 lerde Amerika’m vizemde var 5 kez gidip geldim sürekli Avrupa da olduğum için bir türlü müsait olup formu dolduramadım 5 gün önce gönderdim acaba bana mülakat gelir mi daha önce böyle durum yaşayan var mı

• Unganlardan randevu alırken USA adresi isteniyor. Will be added latter yazsak yeterli okuyor mu acaba?

• @Sibel-Apaydın bende aynı sorunu yaşıyorum hongkongtan Ankara'ya taşıdım dosyamı benimde ustraveldocs kaydım Hong Kong olarak gözüküyor Ankara'ya mail attık cevap gelmedi mail çıktısını alıp götüreceğim salı mülakat var Sabah 9da

• @onur12, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakata ankarada giercegim belgelerim su sekil de hazırlardım
    saglık raporum
    2 adet 5x5 fotografım
    benım hazırladıgım belgeler bunlar maıl de yazanları yaptım eksık ya da baska bır sey var mı acaba üniversite trasncrpiti gibi biraz garanticiyim o yuzden yazdım kusuura bakmayın

Formül A Ankara istemiyor .Nüfus kayıt örnegi yeterli,adli sicul kayıtı Türkçe değil ingilizce olmalı.benim fark ettiğim sizdeki yanlışlar diğer tüm bilgiler için Ankara mülakat deneyimine bakınız.ve formun ilk sayfasinda mülakata gidecekler listesi var.(yada benim gibi yapın gerekli gereksiz her şeyi çikarin ya isterlerse diye orada ne isterlerse verirsiniz karar sizin)bol şanslar

• ⭐⭐⭐⭐

@falsepoet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakata ankarada giercegim belgelerim su sekil de hazırlardım
    saglık raporum
    2 adet 5x5 fotografım

Formül A Ankara istemiyor .Nüfus kayıt örnegi yeterli,adli sicul kayıtı Türkçe değil ingilizce olmalı.benim fark ettiğim sizdeki yanlışlar diğer tüm bilgiler için Ankara mülakat deneyimine bakınız.ve formun ilk sayfasinda mülakata gidecekler listesi var.(yada benim gibi yapın gerekli gereksiz her şeyi çikarin ya isterlerse diye orada ne isterlerse verirsiniz karar sizin)bol şanslar

Formül A konusunda haklısınız, Ankara için vukuatlı nüfus kayıt örneğinin çıkarılması gerekiyor. Ancak Ankara’da mülakata girecek kişiler, belgelerini Türkçe veya İngilizce olarak ibraz edebilirler.

Genel kural olarak belgeler, Konsolosluğun bulunduğu ülkenin resmi dilinde veya İngilizce kabul edilmekte.

Sadece, mahkeme kararları yeminli tercüman tarafından çevrilmiş olması zorunludur.

• ⭐⭐⭐⭐

@musasalman04, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar benim numaram 3700 lerde Amerika’m vizemde var 5 kez gidip geldim sürekli Avrupa da olduğum için bir türlü müsait olup formu dolduramadım 5 gün önce gönderdim acaba bana mülakat gelir mi daha önce böyle durum yaşayan var mı

Sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.

Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |