Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• edited..

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12 bende de kedi tırmalamasından dolayı tetanoz aşılarım vardı. Ben normal enabız çıktısı götürdüm ama zaten onlar enabızdaki aşılarımızı görüyorlarmış, ve aşı dökümanımda bunların kabul edildiğini gördüm. Siz de sadece enabız çıktısı alsanız yeter. Ama tabi kabul edip etmemek onlara kalmış.

• Bu ileti silindi!

• @cleszi Merhaba, DS260 confirmation page mi istedi Hastane eşinizden? DS 260 confirmation page istediyse bu normal zaten, asıl talihlinin yanında katılan diğer aile bireyleri de DS 260 confirmation page sunmak zorunda.

• ⭐⭐⭐⭐

Değerli arkadaşlar, bir konuya açıklık getirmek istiyorum.

Burada hem forumdan öğrendiğimiz tecrübelerimizle hem de ailevi deneyimlerimizde (işin mutfağında yer almış olarak) edindiğimiz bilgileri, tamamen iyi niyetle ve zaman harcayarak paylaşıyoruz. Ancak bazı üyeler hem forumdan bilgi alıp hem de danışmanlarının hatalı yönlendirmelerini bize "doğru" diye sunduğuna şahit oluyorum.

Eğer bir danışmanla çalışıyorsanız ve onun bilgisine bizden daha çok güveniyorsanız, lütfen vaktimizi ve emeğimizi bu şekilde harcamayalım. Biz burada tecrübeyi konuşturuyoruz, amacımız kimsenin sürecinin yanmaması. Yanlış bilgide ısrar edildiğinde, yardım etme şevkimiz kırılıyor. Lütfen emeğe ve bilgi birikimine biraz daha hassasiyet gösterelim.

• @Kamile-1 evet onu istemiş fakat eşini hiç add app yapmamış bangkok dosyayı otomatik açınca, direkr kendi formundaki yeterli diye yönledirilmiş dışardan. eşine ait bir ds260 formu yok. mülakat tarihi geldiği için add application seçeneği kapalı.

• Süreç ile ilgili hevesim çok hızlı bi şekilde düşüşe geçti ve kırılıyor. Bu umutsuz bekleyişle ve güncel konjektürde psikolojik olarak çok etkilenmemek için spesifik bir yol izleyen var mı ? Bu konudaki belirsizlik ve yüksek olasılıklı olumsuz biteceği senaryosu kaygı bozukluğunu tetikliyor. Bilinç olarak ne kadar kendimi telkin edebilsem de olumsuz yorumlardan çok etkilendiğimi farkediyorum. Tavsiyesi deneyimi ya da bir fikri olan var mı? Düşünmemek ya da sosyal hayata işe dalmak bir yöntem ama kıyısından dönmek ve bu yıla denk gelmiş olmak çok düşürücü bi şeye dönüşmeye başladı...

• @melisbasdurmus evet. bende edit yaptıktan sonra daha net yorumlayabildim. Teşekkür ederim

• Ds 260 formu çıktısı pdf yaklaşık olarak 5 sayfa bu kadar detaylı bakıyorlar mi ben mi yanlış cikardim

• @onur12 butun sayfalar degil sadece en son cikan onay sayfasini almaniz lazim

• @Onur-Yavaş, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Süreç ile ilgili hevesim çok hızlı bi şekilde düşüşe geçti ve kırılıyor. Bu umutsuz bekleyişle ve güncel konjektürde psikolojik olarak çok etkilenmemek için spesifik bir yol izleyen var mı ? Bu konudaki belirsizlik ve yüksek olasılıklı olumsuz biteceği senaryosu kaygı bozukluğunu tetikliyor. Bilinç olarak ne kadar kendimi telkin edebilsem de olumsuz yorumlardan çok etkilendiğimi farkediyorum. Tavsiyesi deneyimi ya da bir fikri olan var mı? Düşünmemek ya da sosyal hayata işe dalmak bir yöntem ama kıyısından dönmek ve bu yıla denk gelmiş olmak çok düşürücü bi şeye dönüşmeye başladı...

Hepimiz aynı durumdayız Tavsiyem;
    Bizler süreç ile alakalı sonuna kadar yapmamız gereken her şeyi tam bir şekilde yapalım Gerisi takdiri ilahi nasibimizde varsa zaten değil Trump kimse engel olamaz,eğer yoksa kaderimizde Trump özel uçak yollasa bize uçak düser yine gidemeyiz.

Eğer pause kalkarsa grencard kazandığımız gün ki gibi sevinip ne yapacagimizi düşünürüz

Yani ABD için kendimizi umutlandirmiyalim.
    Özetle;Kendimizi olmayacak gibi hazirliyalim ,olursa zaten Bayram,olmaz ise zaten kendimizi hazirlamis oluruz nacizane tavsiyem bu

• @Onur-Yavaş Merhabalar Onur Bey,
    AP Surecinde aylarca beklemis biri olarak yaziyorum,
    Buradaki bircok arkadasimizin da bekledigi gibi ben de sizinle beraber tum arkadaslarimin olumlu sonuc almasini bekliyorum.
    Psikolojik olarak kotu hissettiginiz icin cok uzgunum,
    Yapabilecegimiz seyleri yapip musaitliginizde Pause kalkmis mi kontrol etmek disinda yapilabilecek birsey yok gibi.
    AP Surecinde iken aldigim ve aklima gelen tek onlem;
    Saglik Raporunuzun suresine dikkat etmeniz, gerekirse (sonuc ne olacaksa olsun) yenilemeniz olacaktir.
    Saglik Raporunuzun son gunune kadar vize basildigini, bu sure icerisinde giris yapmaniz gerektigini hatirlatir ve saglikli gunler dilerim.
    Saygilarimla,

• ⭐⭐⭐⭐

@Onur-Yavaş maalesef ki bu sizin müdahil olabildiğiniz bir konu değil, eskiden ankaranın yavaş ilerlediği noktada ilk yurtdışı dosya taşımaları yapılırken hep şöyle derdik siz imkanlarınız dahilinde yapabileceğini yapın gidebileceğiniz bütün konsolosluklara ulaşıp taşımayı deneyin kabul etmezlersede elimden geleni fazlasıyla yaptım dersiniz tavsiyesinde bulunurduk ancak bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Bence bu durumu iyice benimseyebilirseniz yardımcı olabilir

• ⭐⭐⭐⭐

@Onur-Yavaş

Umarım gönlünüze göre olur, en az hasarla süreci tamamlar ve vizenize kavuşursunuz. Göç etmiş kişilerin veya sürecin içerisinde olmayanların telkinleri belki çok tatmin etmeyecektir sizi ama şu an ki güncel durumda sizden istenenleri yerine getirdiyseniz gerisini zamana ve şansınıza bırakmak en iyisi. Sizin bundan sonra elinizden gelen bir şey yok. Hiç kazanmamış gibi, hayatınızda kısa vadedeki planlarınızı bekletmeden yaşamınıza devam etmeniz daha doğru olacaktır. Vizenize kavuşursanız, farklı yollar takip ederek 1-3 yıl arasında bir süreniz olacak yerleşmek için, buna vizenize kavuştuktan sonra karar verirsiniz. Bol şans 🍀

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12 bangkok için bahsediliyor, orada da formun çıktısı değil confirmation page çıktısıdır istenen, o da 1 sayfa zaten. Ankara genel olarak bu belgeyi istemiyor.
    İmzanızdaki mülakat yerini kesin olarak belirtebilir misiniz?

• @aysegul ankara unganlar sağlık için getirmeniz gereken belgeler kısmında yazıyor da

• @cleszi
    Selamlar. Yaptığınız çok bariz bir hata. Mülakata girecek ve göçecek herkese ama herkese (örneğin 1 günlük çocuğunuz olsa dahi) DS260 doldurmalısınız.
    DS260 doldurmadan eşiniz kesinlikle mülakata giremez.

Şu an yapacağınız tek şey ne yapıp edip gerekirse konsolosluğa tekrar mail atıp eşinizi ekletmeniz ve onun adına DS260 formunu doldurmanız.
    Bu arada Ankara harici diğer konsolosluklar genellikle mailleri dikkate alıyor ve dönüş yapıyorlar, size de dönüş yapacaklardır diye düşünüyorum.

• @onur12

Unganlar’ın evrak listesinde aşı belgeleri ve tercümeleri diye bir belge var, aşı belgelerini e-nabızdan Türkçe alıyoruz bunların tercümesi gerekir mi yoksa bu not başka ülke vatandaşları için mi geçerli?

• @Aslan-3 Belgeler Türkçe veya ingilizce değilse tercüme gereklidir gibi bir ibare olması lazım,kendi sayfasında da şöyle diyor bakın
    dd562625-1c41-41cc-bd26-406c3819f455-image.png %(#000000)[colored text]

• ⭐⭐⭐⭐

@onur12 Haklısınız, standart metinlerde bazı şeyler fazladan yazılıyor ama gerçekte daha doğrusu uygulamada -deneyimler başlığında çokça kereler yazılmıştır- unganlar sadece pasaport+varsa aşı kartı ve varsa ameliyat veya ilaç raporları vs bunları istiyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |