Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tolga-ozfidan antetli kagida iş teklifi gibi imzali bir mektup götürürseniz işe yarar diye biliyorum. Ancak alacağınız ücretin de yazılı olmasi gerekiyor olabilir.

Bence goturebildiginiz kadar belgeyi yaninizda goturmek en iyisi. Zaten ilk belgeleri verdiginiz memur kendisi eliyor verdiginiz belgeleri ve ise yaramayacak olanlari size geri veriyor.

• ⭐⭐

@maskrein yetmez ise zaten en teminat ister o zaman eklersiniz

• @Serapp dosyami açtırdim re opend şekilde bilgilerimi güncelledim completed şekilde tamamlandı bilgi için teşekkürler ederim sağlık ve mulakat gününü bekliyorum herkese başarılar

• merhaba arkadaşlar. makedonyadan vize onayı alan arkadaştan haber var mı acaba ? konsolosluk herhangi bir dönüş yapmış mı ?

• @yunustg bende merak ettim pause ile ilgili bir gelişme var mı?

• @Dogukan-Oge bence public charge olayını alttan alttan uygulamaya başlamış olabilirler..bazı adayları zorlarken bazılarını hiç zorlamıyorlar..bilemedim..gerçekten denildiği gibi her adayın kendi süreci kendine özel..

• @falsepoet Sponsor evrakları nasıl hazırlanıyor belki bende böyle yapabilirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@tolga-ozfidan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar, bir akrabamın Amerika'da şirketi var ve olur da yerleşirsek yerleştikten 2-3 ay sonra ( dil problemini belirli ölçüde atlatınca) orada çalışmaya başlayacağım. Mülakat esnasında göstereceğimiz maddi tutarı az görmeleri ihtimaline karşılık firmadan yanımda bir mektup götürmeli miyim? yoksa sponsor formu mu doldurmalıyız? ya da sadece antetli bir kağıda iş teklifi tarzında "xxx amerika'da yyy şirketinde çalışacaktır" yazıp ıslak imzalı olsa yeterli midir?

Az görme ihtimali olan rakam nedir? Siz hesabınızda mülakat tarihi öncesi alacağınız hesap hareketinde yapabildiğiniz maksimum rakamı (gerekirse borç alarak) gösterin ve beyan edin.

Mülakat esnasında konsolostan maddi birikiminiz ile ilgili spesifik soru gelirse götürmeyi planladığınız İngilizce iş teklif mektubunu beyan edersiniz. Sponsorluk evrakları/hususu kolay bir konu değil, I-134 detayları için aşağıdaki başlığa göz atabilirsiniz.

Sponsorluk islemleri ve Yapilmasi Gerekenler (I-134 ve I-864)

• @nevadasfault merhabalar tekrardan ,

Mail başlığı zaten 'form açtırma' talebi olarak gönderiliyor. Eğer mülakat tarihiniz belirlendiyse, bu aşamadan sonra formun açılmasına yönelik herhangi bir sorun teşkil etmiyor, çünkü formu doğrudan konsolosluğun kendisi açıyor. Kısacası dosya durumunu etkilemiyor 🙂

• 4 ay gecti hala hic bir haber yok. Bitecekmi bu belirsizlik arkadaslar ne dusunuyorsunuz?

• Yasaklı

@earslann Makedonya olayı gerçek ise ve kişinin vizesi basılırsa yavaş yavaş diğer konsolosluklardanda bu tarz haberler geleceğini düşünüyorum. Böyle olursa her şey önceki gibi normal devam eder. Birde galiba sistem güncellemesinden sonra ilk kez birisi bu gün mülakata girecek inşallah o da böyle bir haber verir.

• @earslann red eagle in ivanov v trump davasindaki davacilardan bir tanesiyim. Hukumetin kapatmayla alakali dosyalardan sundugu tek sey kristi noem in tweeti 🙂 ne icin kapattigina ve ne zaman acacagina dair en ufak birsey yok.
    Yani sunu demek istiyorum;
    Adamlarin arka planda "sistemi gelistirelim oyle acalim" gibi bir gayesi yok. Gorunen tek hedef "bu sene engelleyebildigimizi engelleyelim."
    Umarim acilan davalar biraz durtukleyici olur da birseyleri hizlandirirlar. Yoksa dava kayitlarini gordukten sonra bu sene acilmasini hayal olarak goruyorum.

• @Seteve-Carlos o konuda cok umutlu degilim buradaki bir ustat yazmisti hatalar olabiliyor bence 221g kagidi ile pasaport geri gonderebilme olasiligi da var gibime geliyor, diger durumda as bayraklari zaten 🙂

• Arkadaşlar bana sarı kağıt vermediler
    You have been found ineligible for an immigrant visa under Section 221(g) of
    the Immigration and Nationality Act. Today's decision cannot be appealed.
    Effective December 20, 2025, the Department of State has paused all visa
    issuances to diversity immigrant visa applicants. Bunu yazan bir kağıt verdiler bunun anlamı nedir kadına sordum vizem onaylandı dedi bize mail atın açılınca dedi ama korktum biri aydınlatsın beni

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@maskrein vize almanıza sizin cenahınızdan bir engel yokmuş ama; başkanlık kararnamesi sebebiyle vizenizi basamıyorlarmış.
    yasaklar kalkınca vizenizi basacaklar kısaca. korkulacak bişi yok yani..

• Adli sicilinde vukuat olan kisi mahkeme kararıni goturmesi gerekiyor muydu? Goturmesi gerekliyse yeminli tercüme yeterli mi? Yoksa noter onayi olmasi gerekiyor mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tulay mahkeme kayıtları, karar yazısı ve ilgili davanın kanun maddesinin yeminli tercümelerini götürmelisiniz. noter onayına gerek yok..

• @gucarslan çok teşekkür ederim

• @gucarslan Çok teşekkürler.

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |