DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ozyurta merhaba hayır oluşturmadım, konusu geçmedi zaten pause var pasaportları almıyorlar diye.
-
Herkese merhaba arkadaşlar 14 Nisan da mülakatımız var 26 martta nikahımızı kıydık ve soy isim değişikliklerini hallettik. Sonrasında ankaraya ds güncellemek ve eşimi eklemem için 5-6 kez mail attım ama dönüş alamadım. Şimdi de ustravel kaydını yapamıyorum NVC/KCC Vaka Numarası kısmında cn mi yazdıktan sonra (Başvurunuzdaki bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin sayısı, Dava Numaranızla ilişkilendirilen başvuru sahiplerinin sayısıyla eşleşmiyor. Lütfen Bakmakla Yükümlü Olduğunuz Kişileri Yönet sayfasına geri dönün ve başvurunuzdaki başvuru sahiplerinin sayısının doğru olduğundan emin olun.) hatası alıyorum ds de eşim olmadığı için ilerleme kaydedemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyiz.?

-
@sinemmurat39 ds260 onay sayfasında altta AA ile başlayan confirmation no yazan numarayı girmeniz gerekiyor diye biliyorum
-
@ceyceycey asıl talihli sizseniz para birimi önemli değil. Asıl talihlinin hesap dökümü isteniyor. Biz 2 kişiyiz; tl, dolar, euro olarak para gösterdik hesapta. Tapu ve araç ruhsatı da götürdük ama bakmadılar. Toplam tutar dolar cinsinden 17.000 USD falandı.
-
@burakszgun onu yazmıştık lakin bu case Number kısmı. ankaraya ulaşamadığımız için kendimi ekleyemiyorum.
-
@zakaria benim Hep-B de 3 doz idi aslında ama aşı kartı getirmen lazımdı dedi illa. eski aşı kartlarını orjinal halindeyse kabul ediyorlar anladığım kadarıyla ama sonradan oluşturulanları almıyorlar. benim aşı kartını kabul ettikleri için yeter sana bu kadar deyip e-devletteki aşımı saymadılar heralde haha. kesin çizgilerle belirlenmiş belli bir standardı yok gibi görünüyor, case'e göre bakıp karar veriyorlar gibi.
-
@kıymet hangi eyalet ve gösterdiğiniz miktar ne kadar ?
-
Merhaba https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV bu siteden kontrol ediyorum. Case numberı 0 lar olmadan yazıyorsunuz örneğin 26EU1111 gibi.
-
@Serapp verdigimiz adres yalnizca SSN ve green card gonderimi icin diye biliyorum. Bu yuzden bambaska bir eyaletteki arkadasimin adresini yazmistim DS-260 formuna. Mulakatta da nerede yasamak istedigimle ilgili hic bir soru sormadi.
-
@designer96 abdye ilk girisinizde adresi degistirebiliyosrsunuz zaten greencard girsi yaptiktan sonra basiliyor o yuzden herhangi bir tanidiginizin adresini verebilirsiniz mulakatta
-
@DARTHU Hocam merhaba. Oncelikle tebrik ederim gorusmenizi. Umarim her sey gonlunuzce olur. Bende yakinda reschedule edip vize gorusmeme gidecegim. Ancak ds-260 doldururken halen dunyaya gelmemis olan bebegimiz, suan 11 aylik. Ds-260 lari actirmayi tavsiye etmiyorlar biliyorsunuzdur. Dr Ungan'a randevu alirken ds-260 confirmation number istiyor. Yenidogan muayenesi alirken o kismi bos birakamiyorum. Siz oraya ne yazdiniz acaba?
-
@nevadasfault
Merhabalar, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, siz de evladınızı sağlıkla, huzurla büyütün.Yanlış bir bilgi vermemek adına okuduğum bir detayı ve uygulama şeklimi aktarmak isterim: Eğer mülakat gününüz verildiyse dosyayı açtırmak için mülakata gireceğiniz konsolosluğa mail atmanız gerekiyor.
Süreçte ben şu adımları izledim: Bebeğimiz doğar doğmaz pasaportunu çıkarttım ve e-devlet üzerinden Formül A belgesini çıkarttım. Ardından [email protected] adresine birkaç kez mail gönderdim ancak başta yanıt alamadım. Daha sonra navigatör yönlendirmesiyle, konu kısmına "M33-UNLOCK DS-260 - İsim Soyisim - Case Number" yazarak bebeğimizin pasaport ve formül A detayları ile tekrar mail attım. Bu yöntemle aynı gün içinde dönüş sağladılar ve bebeğimi DS-260 formuna ekleyebildim.
-
@emrede, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp verdigimiz adres yalnizca SSN ve green card gonderimi icin diye biliyorum. Bu yuzden bambaska bir eyaletteki arkadasimin adresini yazmistim DS-260 formuna. Mulakatta da nerede yasamak istedigimle ilgili hic bir soru sormadi.
Ben de tam olarak bunu kastetmiştim. Formdaki adres sadece kart basımı ve teslimatı için bir tebligat adresi niteliğinde, giriş yapılan eyalet veya yaşanılacak yerle bir bağı yoktur.
Mülakatta size nerede yaşamak istiyorsunuz diye sorulmamış ama sorulsaydı, kartların teslim edileceği adres New York olabilir ama siz Texas'ta yaşamak istiyorum diyebilirdiniz ve sorun olmazdı. Çünkü konsolosluk görevlileri sizin verdiğiniz adresin ikamet edeceğiniz yer olmadığını, sadece kartların güvenle teslim edileceği bir adres (arkadaş, akraba vb) olduğunu zaten biliyorlar. Kendi deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler.
-
Bes teki parayı mülakatta gösterebilir miyiz parça parça hesap dökümü alsam sorun oluyor mu bilgisi olan var mı acaba
-
@maskrein Eğer bankadaki nakit paranız sınırda ise, BES birikiminiz ek olarak sunulabilir. Yalnız bu paranın istenildiği zaman ne kadarının çekilebilir olması önemli, isterseniz bunu bir üst yazı ile belirtebilirsiniz.
Kabul görüp görmeyeceğinden emin olmasak bile yanınızda bulundurmak faydalı olabilir. -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Serapp 10 k yeterli olur mu sizce
-
@maskrein 11k götürdüm bu yeterli dendi tek kişiyim.
-
@kemal85 hangi eyalette yaşayacaksınız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.