Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mechtws tam aksine, ben fazla soru sorup ısrar ettiğim için azar işittim nerdeyse. 2 tane antikor testi (2016 ve 2026 tarihli) ile gitim, çocukluk aşı kartımdaki aşıları saydılar ama e-devlette görülen 5 ay önceki tetanoz aşımı saymayıp tekrar yaptılar. Antikor testlerinin suratına bile bakmadılar. 20 sene önce yapılmış hepatit b aşım olmasına rağmen aşı kartımda yazmadığı için onu da tekrar yaptılar, antikor testinde görünüyor dediğimde de aşı kartı/hastane kaydı getirmen lazımdı dedi doktor direkt. İstediğiniz kadar tartışın orda, eğer yapmak istiyorlarsa "eksik/yanlış versiyonunu olmuşsunuz" deyip yapıyorlar yine.

• Merhaba arkadaşlar. Benim case numaram 14XXX ve current olayı baya oldu ama hala dosyam KCCde gözüküyor mülakat verilmemiş. Konsolosluğa mail atıp ne zaman randevu verilir diye sorabilir miyim?
    Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@designer96 Evet mümkün tabi. Verdiğiniz adres nerede olursa olsun istediğiniz yerden giriş yapabilirsiniz. İki konunun birbiriyle bağlantısı yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@kemalraziev, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar. Benim case numaram 14XXX ve current olayı baya oldu ama hala dosyam KCCde gözüküyor mülakat verilmemiş. Konsolosluğa mail atıp ne zaman randevu verilir diye sorabilir miyim?
    Teşekkürler

Merhaba, sizin dosyanız neden Duşanbe'de ve Türkiye'de oturumunuz var mı? Varsa dosyanızı Ankara'ya taşıyabilirsiniz.

• Merhabalar, daha önce yazmıştım ancak geç onaylandığından geçmiş msjlarda kaldı. Acaba Mayıs bülteni neden halen yayınlanmadı?

• @cerenb bana e-nabız sisteminde gözüken aşıları kabul edebiliriz, aşı kartında olup e-nabızda gözükmeyen aşıları kabul edemiyoruz dedi. 4-5 yıl önce olduğum Hep-B aşısı tekrar vurmadı, yalnız 3 doz oldum belki ondan dolayı kabul edip vurmamıştır.

• Merhaba, randevu öncesi kafamızda bir sürü soru işareti var maalesef ki, Ankara’da mülakata katılacağız eşim ve ben. Benim geçmiş zamanlardan kalma bir euro hesabım var ve içerisinde euro birikimim vardı. Randevuda bunu sunsam olur mu yoksa hepsini dolar yapıp dolar hesabına mı aktarmalıyım ? Yorumlarınıza ihtiyacım var. Forumdaki yazıları okudum ve genelde dolar ya da tapu sunulmuş ama detaylı olarak ben şunu sundum ve kabul oldu gibi bir yazı bulamadım.
    Bir de iki kişi için kaç dolar sunalım riske atmamak için ?
    Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻

• Merhabalar,
    Bir konuyu sizlere danışmak istiyorum. Bu büyük bir soruna neden olur mu bilmiyorum. DV'ye başvururken adres kısmına kapımızın üzerinde yazan No:9 şeklinde kayıt yapmıştım. Normalde kapı zili 9'a basınca çalışıyor. Ancak binaya zamanında kapıcı dairesi yapıldığı için daireler 1 kat arttırılmış ve nüfus kayıtta adres No:11 olarak gözüküyor. Ben bunu bilmiyordum. Benim DV kazandınız sayfasında adresim No:9 gözüküyor ancak bunu DS-260 doldururken No:11 olarak düzelttim. Sizce bu farklılık büyük bir sorun oluşturur mu?

• @mertcank34 Sorun olmaz.

• @emre-us new jersey 10 bin altı her ihtimale karşı taşınmaz malların hepsinin tapusu ve değerlerini götürdük ama bakmadı.

• @cnsgl
    Merhabalar, inşallah süreçiniz olumlu sonuçlanır.

Viyana özelinde soruyorum: Görüşme öncesinde, ais veya ustravel kaydı oluşturdunuz mu? Görüşme sırasında konusu geçti mi?

• @Fatime-İncebaş Merhaba, hangi sayfadan kontrol ediyorsunuz?

• @ozyurta merhaba hayır oluşturmadım, konusu geçmedi zaten pause var pasaportları almıyorlar diye.

• Herkese merhaba arkadaşlar 14 Nisan da mülakatımız var 26 martta nikahımızı kıydık ve soy isim değişikliklerini hallettik. Sonrasında ankaraya ds güncellemek ve eşimi eklemem için 5-6 kez mail attım ama dönüş alamadım. Şimdi de ustravel kaydını yapamıyorum NVC/KCC Vaka Numarası kısmında cn mi yazdıktan sonra (Başvurunuzdaki bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin sayısı, Dava Numaranızla ilişkilendirilen başvuru sahiplerinin sayısıyla eşleşmiyor. Lütfen Bakmakla Yükümlü Olduğunuz Kişileri Yönet sayfasına geri dönün ve başvurunuzdaki başvuru sahiplerinin sayısının doğru olduğundan emin olun.) hatası alıyorum ds de eşim olmadığı için ilerleme kaydedemiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyiz.?

Ekran Resmi 2026-04-10 17.14.10.png

• @sinemmurat39 ds260 onay sayfasında altta AA ile başlayan confirmation no yazan numarayı girmeniz gerekiyor diye biliyorum

• @ceyceycey asıl talihli sizseniz para birimi önemli değil. Asıl talihlinin hesap dökümü isteniyor. Biz 2 kişiyiz; tl, dolar, euro olarak para gösterdik hesapta. Tapu ve araç ruhsatı da götürdük ama bakmadılar. Toplam tutar dolar cinsinden 17.000 USD falandı.

• @burakszgun onu yazmıştık lakin bu case Number kısmı. ankaraya ulaşamadığımız için kendimi ekleyemiyorum.

• @zakaria benim Hep-B de 3 doz idi aslında ama aşı kartı getirmen lazımdı dedi illa. eski aşı kartlarını orjinal halindeyse kabul ediyorlar anladığım kadarıyla ama sonradan oluşturulanları almıyorlar. benim aşı kartını kabul ettikleri için yeter sana bu kadar deyip e-devletteki aşımı saymadılar heralde haha. kesin çizgilerle belirlenmiş belli bir standardı yok gibi görünüyor, case'e göre bakıp karar veriyorlar gibi.

• @kıymet hangi eyalet ve gösterdiğiniz miktar ne kadar ?

• @bayuzayli

Merhaba https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx?App=IV bu siteden kontrol ediyorum. Case numberı 0 lar olmadan yazıyorsunuz örneğin 26EU1111 gibi.

Benzer Başlıklar

• 12173
  • 316
  • 83
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |