11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur
-
@sinem 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
@egebaba44 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
Yav unuttum getirmeyi desem sonra göndereyim desem veya evden bişey çıkarıp götürsem zaten birkaç ayla kaçırıyorum
eklemiş olayım eger yaşınızı 18 ve üstü beyan ettinizse(halbuki 16 ya da 17 siniz) bunu da anlar ve sizi elerler
Başvuruda yaş şartı aranıyor muydu?
-
Bu ileti silindi! -
@edelweiss 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
@daydreamer 18 yas sarti var
Peki uyduruk bir doğum tarihiyle başvuran birisi çekilişi kazanırsa, "pardon benim yaşım aslında 16ydı başvuruda yanlış yazmışım!" diyerek düzelttirip, mülakata devam edebilir mi?
-
Bu ileti silindi! -
@edelweiss 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
@daydreamer Yine de elenir cunku yas siniri 18 :)
E NE DEMEYE BAŞVURUYOR Kİ O ZAMAN BUNLAR???
-
@daydreamer arkadas kendisi yanitlasin :slight_smile:
-
Yaşımı doğru girdim ben zaten 2020de 18 oluyor
-
başvurdugundaki yaşın esas alınır @egebaba44 beyanatın önemli burada @crazycells ne diyorsunuz?
-
Tamam pes ediyorum yapacak bişey yok
-
@egebaba44 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
@crazycells 11. Sınıf öğrencisi olan biri lottery'yi tutturursa ne olur içinde söyledi:
Merhaba
Ben 11. Sınıftayim ve 14 yaşından beri hayalim Amerika. Bu sene green card çekilişine katıldım ama şuan 11. Sınıftayim. Eğer green card çıkarsa haziran 2021 yılında mezun oluyorum. O zamana kadar mülakatı erteleme imkanımız var mıMaalesef tum surec 30 Eylul 2020'ya kadar bitmeli, dolayisiyla yetisemiyorsunuz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası
Peki acaba evden bir sayfa çıkarıp göstersem ne olur veya şuan yanımda değil deyip elime geçince göndersem
Yav unuttum getirmeyi desem sonra göndereyim desem veya evden bişey çıkarıp götürsem zaten birkaç ayla kaçırıyorum
Amacinizi tam anlayamadim? Yalan bilgi verip sonra getirecegim derseniz sizin icin kotu olur. Onun yerine zamaninda mezun olamayacaginizi belirtmeniz daha yerinde olur.
Ayrica birkac ay dediginiz 9 ay. 30 Eylul'den sonraki 1 Ekim gunu bile vize basamazlar size. Surec 30 Eylul'de bitiyor.
-
@daydreamer 18 yas sarti var
Loto programinda yas siniri yok, sadece egitim sarti veya meslek sartini saglamak yetiyor.
-
@crazycells Teşekkür ederim
Hiçbir şansı yoksa kendim yaptığım kağıtla denemeyi kast etmiştim milli eğitim bakanlığından sorgulamazlar heralde .ama faydası olmaz iyisi doğruyu söyleyip red almak -
@crazycells Hadi ya. 18 yas aklima bi sekilde yer edinmis. Sureclerden birinde mutlaka bu sart olmali ancak ben bununla karistirdim anlasilan :)
-
@Edelweiss aile çocuğunu ekleyebiliyor ama onda da yaş sanırı 21'di sanırım (21 yaşından gün almış çocuğu ekleyemiyordunuz sanırım).
-
@egebaba44 yani şimdiden insanlara yalan söyleyip kandırma peşinde olmanı hiçbirşekilde her ne amaçla olursa olsun sana yakıştıramadım. Resmi evrakta sahtecilik senin bahsettiğin şey. Hiçbir toplumda kanunda hoş karşılanmayan cezası yaptırımları ağır bir suç. Neymiş kendi evde kağıt basacakmış. Koskoca ABD hükümetini evde bastığı kağıtla kandıracakmış. Çünkü milli eğitim bakanlığından sorgulayamazlarmış.. Bu mudur öğretilen şey okulda veya evde? Tebrik ediyorum amerika vizesini evde kendin patates baskısı ile yapabilirsin. Başarılar temennisi ile...
-
@crazycells Teşekkür ederim
Hiçbir şansı yoksa kendim yaptığım kağıtla denemeyi kast etmiştim milli eğitim bakanlığından sorgulamazlar heralde .ama faydası olmaz iyisi doğruyu söyleyip red almakBoyle bir seyi kesinlikle yapmamalisiniz. Bu sekildeki butun resmi dokumanlarin teyidi yapiliyor. Hem basvuru dosyaniz reddedilir hem de bundan sonraki vize basvurularinizda sorun yasarsiniz.
-
Zaten liseden mezun değilsen yada 2 senelik bir iş deneyimin yoksa otomatikman program için uygun olmuyorsun. Yüksek ihtimal dosyan elenir.
-
@LtEmirhan 5 yıl değil bu rakam 2 yıl olacak ayrıca her meslek değil başvuru şartlarında bir link var oradan bakıp 70 puanın üstüne ise ozaman başvuru yapabilirsin. 5 yıl olayı amerika da kalırsan vatandaşlık başvuru hakkı kazanıyorsun. Karıştırdın.
-
@ayvalik10 Karıştırmışım efenim, insanlık hali diyelim :) Düzeltme için teşekkürler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum