Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Fatma-Antalya, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Mangoman hayırlı ugurlu ve gecmıs olsun ve gelsın yenı hayat.darısı basımıza:)benım sormak ıstedıgım yanımızda ne olur olmaz dıye k kartı ve para bulunduralım mı?kontrolde sorun olur mu benim vize turum IR1 sormak ıstedım rısk etmeyeyım zaten gergın bır bekleyıs sonrası streslı bır mulakat olayı olunca bılgı verırsenzı sevınırım.ucret odenmeden green card basımı olmuyor ama bu ucretın nereye odendıgı hakkında bılgım yok olan arkadas aydınlatırsa super olur tesekkurler ve herkese bol sans...

Evlilik üzerinden green kaet ücretlerinin tamamı online ödeme yapılıyor. Green kart ücreti green kart vizesinden sonra yine online olacak. Para kredi kartı alıyorlar ama kesinlikle bir ödememiz yok Ir1 ya da CR1 için size vezne sırasına girin derlerse giirin pasaportu verin bakıp sizin ödemeniz yok deyip diğer mülakat sırasına yönlendirecekler. Yanibpara kredi kartı vs almanıza gerek yok girerken. Beni bizim ödemeler online yapılıyor dememe rağmen yanlış bilgi verip yok yerden stres yaptırdılar. Rahat olun. Teşekkürler darısı başınıza inşallah.

• Arkadaşlar merhaba tekrardan, bu sponsorluk dökümanları (I-864) kopyasını eşim mülakata götürebilir mi yoksa orjinal mi olması gerekiyor?

• @Mangoman benim 2 yılım olmasına rağmen koşullu vermişlerdi vizemi. Girişte bunu belirttim görevli not aldı ve 10 yıllık geldi. Sizde 2. Yılınızı doldurduktan sonra giriş yaparsanız 10 yıllık alırsınız. Sadece girişte kesinlikle belirtiniz durumunuzu.

• @patrisi, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Mangoman benim 2 yılım olmasına rağmen koşullu vermişlerdi vizemi. Girişte bunu belirttim görevli not aldı ve 10 yıllık geldi. Sizde 2. Yılınızı doldurduktan sonra giriş yaparsanız 10 yıllık alırsınız. Sadece girişte kesinlikle belirtiniz durumunuzu.

İnşallah bakalım 2 ay sonra geleceğiz. Ben sizin miami airporttan bu şekilde yaptığınızı ve 10 yıllık green kart aldığınızı görmüştüm forumda. Birqzda sizi örne alarak görevliye cr1 versenizde olur dedim. Çok teşekkürler tekrardan bilgilendirme için.

• Bu ileti silindi!

• Bu ileti silindi!

• @Mangoman ben mülakat stresinden dolayı hemen onayımı alıp çıkayım diye bir şey dememiştim. Bu arada girişte 2. Yılınızı doldurmanıza rağmen koşullu verirlerse bunuda düzelttire bilirsiniz. Umarım bu bilgi işinize yaramaz ve 10 yıllık alırsınız.

• @tugba55 forumu okuduğum kadarıyla sizinle aynı durumda olanlar evraklarını sisteme yükledikten sonra pasaportlarını vfs şubesine göndermişlerdi. Konsolosluğa gönderenlerin işlemleri daha uzun sürmüştü. (Ocak ayında yazılanları okumanız tavsiye ederim.) Randevu alın denmesi yanlış anlaşılmadır.

Bir kaç gün önce mülakata gidenlerden bizim vize türü için greencard ücreti istendiğini de okuduk.

• @sait33 bu aralar enteresan, daha once gorulmemis seyler oluyor. Allah buyuktur, morelinizi bozmayin. Eninde sonunda elinizde olacak. Bilet icin uzgunum.

• @Mangoman cok tesekkur ederim cevabiniz icin, mutlaka dikkate alacagiz.

• @Mangoman Tebrikler cok sevindim sizin adiniza. Yeni hayatinizda sonsuz basarilar dilerim. Hersey gonlunuzce olsun. Desteginiz icin sagolun.

• @isotti bunun orjinali diye bir sey yok. Evraklari girdikten sonra onay ekrani geliyor barkotlu. Bu onay yazisini yaninizda bulundurmaniz yeterli saniyorum.

• Bugün ups ten pasaportumuz geldi 2 nisan perşembe mülakata girmiştik. 7 Nisanda geldi. Online GTS premium dışında kurye elden ödeme gerekmiyor. Sadece kimlik no sordu verdi gitti. Darısı en kısa zamanda diğer bekleyen arkadaşların başına inşallah en kısa zamanda vizenizi alır gidersiniz.

• arkadaslar yarın sabah yola cıkıyorum. Yolculuk sonunda fırsat buldugumda yazacağım. görüşmek üzere!

• @patrisi merhaba cevabınız için çok teşekkürler . Biz evrakları onların gönderdiği online sistemden yükledik . Herhangi bir fiziki şubeye gönderim yapmadık . Sisteme yükledikten sonra mail attık ve bize randevu almamız gerektiğini söylediler . Sizce biz mi yanlış yaptık

• Bu ileti silindi!

• Merhaha konuyu güncelliyorum . 23 martta ır1 mülakatında mülakata gittik . Ön kontrolde adres ve sponsor eksikliğinden dolayı geri gönderip yüz yüze mülakata hiç kabul etmediler . Evrakları tamamlayıp güncelleyip sisteme yükledik , ancak randevuyu bizim almamızı istiyorlar . Randevu bulamıyoruz sizce ne yapmalıyız

• @Burak-0 şansınız bol olsun iyi yolculuklar kolayca havalimanında da geçersiniz inş bence işin en kolay yanı orası 🙏🎊

• Merhabalar herkese , I-130 vize surecindeyken turist vizesine başvurabiliyor muyuz ? Dunya kupası biletimiz var ama turist vizesine başvurabiliyor muyum ya da ulkeye girebiliyor muyuz emin degilim.

• @ecemustafa Süreci olumsuz etkileme durumu olduğu için hiç kimse önermiyor.

Benzer Başlıklar

• 1177
  • 3116
  • 1589
  • 22
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |