DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@aimrenk bana biz mail atariz dediler.
-
@designer96, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
@proahmet merhaba yani herhangi bir adres vermek gibi bir şey oluyor. Sonrasında girişte adresi değiştirebiliyoruz zaten. Şuan mülakatta hangi adresi verdiğimizin bir önemi yok o zaman
Merhaba,
Greencard ve SSN'nin teslim edileceği adres oldukça önemlidir. Mevcut adresinizi değiştirmek istiyorsanız, şimdiden güvenilir bir adres bulup mülakat sırasında bunu bir kağıda yazarak teslim etmeniz faydalı olacaktır. Daha sonra ABD’ye girişte adres değişikliği yapmak mümkün ama bazen kartlar ilk verilen adrese gönderilebiliyor ve karışıklık yaşanabiliyor. Bu nedenle önceden güvenilir bir adres bulmanız çok önemli. Bu adresin yerleşeceğiniz yerde olması şart değil, ABD içinde herhangi bir şehirde olabilir. Önemli olan adresin güvenilir olması ve gönderilen postaların size ulaştırılabilmesidir. -
merhabar
bügün vize mülakatım oldu görevli pause var ondan dolayı vize basamıyoruz dedi pause kalkınca bize mail attın vizenizi basacaz dedi acaba herkese aynı evrakmı veriliyor bana verilen evrakta bişi yazmıyor sadece case numaram ve DV yazdı görevli.

-
green card ile 6 ay abd dışında yaşarsak girişte bir sorun yaşarmıyız ? onun için hangi başlagı bakıcam ? yardım edebilecek biri varmı ?
-
@Cem-Çeliker, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
green card ile 6 ay abd dışında yaşarsak girişte bir sorun yaşarmıyız ? onun için hangi başlagı bakıcam ? yardım edebilecek biri varmı ?
Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış Süreleri
https://yesilkartforum.com/forum/post/82 -
Banka hesap dökümünde sadece dolar hesabımın 6 aylık hizmet dökümünü göstermem yeter li mi
-
@onur12 sizden beklenen bütün birikimlerinizi göstermenizdir.
-
Merhabalar.
Ankara'dan biraz önce iki tane üst üste hatırlatma maili geldi .
Belgeler için kendimce şu şekilde bi liste hazırlamıştım. Burada sizlerin gördüğü eksik veya hatalı bi belge var mı ?
Asıl talihli olan benim için ;
-Pasaport
-Evlilik cüzdanı aslı ve fotokopisi
-Diploma orjinali ve fotokopisi
-Nüfus kayıt örneği (E-devlet)
-Arşiv kayıtlı adli sicil kaydı (E-devlet)
-Askerlik durum belgesi (E-devlet)
-Banka hesap dökümü
-2 adet fotoğraf
-Sağlık rapor dosyası
-Ustraveldocs sayfasıEşim için ;
-Pasaport
-Nüfus kayıt örneği (E-devlet)
-Adli sicil belgesi (E-devlet)
-Sağlık rapor dosyası
-2 adet fotoğraf
-Ustraveldocs sayfasıİsterler arasına sağlık raporunu da yazdım ancak mevcut durumdan dolayı sağlık raporunu almayı düşünmüyorum. Yakın zamanda sağlık raporsuz katılım sağlayan ve herhangi bi sorun yaşayan oldu mu ? Veya bu konudan dolayı bi sorun yaşar mıyız ?
Tecrübeli sayın forumdaşlarımın görüşlerini bekliyorum.
-
@gucarslan üzerime kayıtlı arac gibi mal varlıkları göstermek ise yaramıyor o zaman nakit para önemli o zaman
-
@gucarslan hocam bu son Uscisin bildirisinin bize dolayli da olsa bir faydasi varmi? Burda cok paylasildi ama bana sadece asylum durdurulmasiyla ilgili gibi geldi. Senin gorusunu merak ettim. Saygilar
-
@mertd yakın zamanda sağlık raporu alarak ve almayarak giden birçok kişinin, gittikleri döneme göre değişen karşılaştıkları durumları deneyimler sayfasından sırasıyla okuyabilirsiniz. Kısaca son 1-2 ayda sağlık raporu olmaadan muayeneye girenler artık sorun yaşamıyor diyebiliriz, detaylar ve sürecin gelişimi için ilgili başlığı okuyun lütfen.
Evraklar da genel olarak doğru, eğer şahsınıza yani dosyanıza özel bir durum yoksa. Yani yurtdışında doğmadıysanız, daha önce boşanmadıysanız, yurtdışından 6ay veya 1seneden fazla yaşamadıysanız, usa vizesi içeren eski bir pasaportunuz yoksa vs bu evraklar yeterli görünüyor.
-
@onur12 adınıza veya varsa eşinizin adına, bankada, tl döviz altın vs ne kadar maddi birikiminiz varsa çıktısını alın, eğer size az gibi geliyorsa; kendinizi daha güvende hissedecekseniz aracınıza dair de evrak götürebilirsiniz ancak, araçlarla ilgili değerlemeleri alan evrak memuru da oluyor, almayan da oluyor.
Öncelikle görmek istedikleri (göç ettiğinizde onlara maddi yük olup olmama riskinize bağlı olarak), bankada bulunan varlıklarınız. Bunu ne kadar artırabilirseniz sizin için o kadar iyi olur. -
Şu an Ankara’dan aldığımız 2NL mailine göre mülakat tarihimiz Viyana’nın bize verdiği ilk tarih ve saate dönmüş durumda, 28 Nisan saat 13:00 , fakat biz Ankara’dan bir önce gelen mailde 29 Nisan olarak belirtildiği için Unganlar’dan 27 Nisan için randevu almıştık. Şu an sağlık randevusu vize mülakatından 1 gün önce olmuş oluyor, sağlık randevusunu değiştirmeli miyiz ? Yoksa mülakat tarihini mi? Ya da aynı kalsın yetişir mi sağlık raporu ? Ne dersiniz ?
-
@Aslan-3 sağlık randevunuzu revize etmelerini isteyin, çünkü sağlık raporu daha önce çok kez belirtildiği gibi ertesi gün 15.00 veya 16.00 dan sonra teslim alınıyor, yani mülakata yetişmez. Sonradan göndermekle uğraşmak yerine, unganlarla iletişime geçip mevcut revizeden bahsedip randevunuzu öne almalarını talep etmeniz en mantıklısı.
-
@zakaria merhaba, e-devlet uyulamasını açıp orada "karekod okut " var onu açıp okutmayı dene istersen. telefonun kamerasından direk açınca göstermiyor çoğu zaman.
-
@Serapp çok teşekkür ederim. Önemini anlıyorum ama çözüm bulamıyorum. Airbnbden bir adres alıp, gidince şartlar ne olursa olsun o adreste kalmak dışında bir fikrim yok. Yani başka ne yapılabilir bilmiyorum.
-
@Okan-1 bir eksik olsa kutucuklar işaretli olurdu, dosyanız da eksik yok demek bu, şimdi sadece bu kağıt, ödeme fişi ve pasaport ile işleme devam edeceklermiş durdurma kararı kalkınca, ben sorduğumda görevli böyle dedi.
-
@onur12 bende 11k banka dökümü ve yaklaşık aynı miktar fiziki altın için aldığım fişi götürdüm, sadece banka dökümü yeterli dedi gişedeki bey.
-
@toga51 merhaba, mutlaka formül a olarak alın. Nüfus müdürlüğüne doğum belgesi istiyorum dediğinizde vukuatlı nüfus kaydı verebiliyorlar. Ben bunu bilmediğim için az kalsın hakkımdan oluyordum, konsolosluktaki görüşme yaptığım kişi 2. Şansı tanıyıp bir sonraki güne tekrar mülakat verdi vermeyedebilirdi.
-
@kemal85 Teşekkür ederim değerli yarumun için saolasın
Umarım pause kalkarda hepimiz vizemizi alırız
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
6
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum