Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp çok teşekkür ederim. Önemini anlıyorum ama çözüm bulamıyorum. Airbnbden bir adres alıp, gidince şartlar ne olursa olsun o adreste kalmak dışında bir fikrim yok. Yani başka ne yapılabilir bilmiyorum.

• @Okan-1 bir eksik olsa kutucuklar işaretli olurdu, dosyanız da eksik yok demek bu, şimdi sadece bu kağıt, ödeme fişi ve pasaport ile işleme devam edeceklermiş durdurma kararı kalkınca, ben sorduğumda görevli böyle dedi.

• @onur12 bende 11k banka dökümü ve yaklaşık aynı miktar fiziki altın için aldığım fişi götürdüm, sadece banka dökümü yeterli dedi gişedeki bey.

• @toga51 merhaba, mutlaka formül a olarak alın. Nüfus müdürlüğüne doğum belgesi istiyorum dediğinizde vukuatlı nüfus kaydı verebiliyorlar. Ben bunu bilmediğim için az kalsın hakkımdan oluyordum, konsolosluktaki görüşme yaptığım kişi 2. Şansı tanıyıp bir sonraki güne tekrar mülakat verdi vermeyedebilirdi.

• @kemal85 Teşekkür ederim değerli yarumun için saolasın
    Umarım pause kalkarda hepimiz vizemizi alırız

• image.png arkadaşlar ustravel kaydını oluşturduğumu düşünüyorum emin olmak istedim. kayıt işlemi ve ardından diğer bilgileri tamamladıktan sonra, başta bu belge olmak üzere 4 sayfalık barkodlu ve karekodlu pdf çıktısı aldım. ilk sayfa burda paylaştığım, bilgileri kendim kapattım. istenen ustarvel çıktısı bu mudur arkadaşlar emin olamadım ben.

• @Okan-1 Birebir banada aynısını verdiler hatta memurun yazı karekteri bile aynı 🙂

• @Okan-1 Bende bugün mülakata girdim. Aynı kağıdı verdilwler ve aynısını söylediler. Umarım pause kalkar.

• @mertd 1 nisan tarihinde ankarada mülakata girdim sağlık raporu almadığımı söylediğimde verilen cevap that's fine oldu ve sorunsuz bir şekilde mülakatımı gerçekleştirebildim

• @onur12 kesin olarak işe yarıyor diyemem ancak 3 gün önce mülakata girdiğimde banka evrakları istendiğinde 2 tane aracım var ruhsat fotokopilerini ve kasko değerlerini de vermek istiyorum dedim tabiki diyip aldılar benden

• @bayuzayli e devletten de alınan olmuyor mu ? Nüfus dan mı olmamı ? Vukuatlı olarak e devletten aldım ben .

• @Aslan-3 dün başıma gelen sizin de başınıza gelmiş ben sağlık raporunu almadan girmeyi düşünmüyorum umarım bir aksaklık çıkmaz

• @ceycey12345 HK için yaptığım Ustravel kaydı çıktısı da benim de birebir bu şekilde

• merhabalar mülakatta amerikada yaşayan arkadaşımın adresini verecektim ancak temmuzda kira sözleşmesi bitiyor sizce süreç olumlu ilerlerse amerikaya girişte adres mi değiştirmeliyim yoksa işyeri adresi kabul oluyor mu işyeri adresini vermeliyim

• @uck tamamdır çok teşekkürler 🙏🏻🌸

• @Okan-1 banada herşey tamam sadece pause den dolayı vize basamiyacagini soyledi ve sana verilen bu evragin aynisini hatta yazıda aynı muhtemelen aynı memur verdi şimdi evragi inceliyorum seninki ile birebir aynı aklıma arka sayfadaki sponsor kutucuklarıninin üstundeki other kısmında hemen yandaki kutucuk sendeki gibi bendede tik atmiş yani dolu acaba ne anlama geliyor (eğer sponsor isteme ise çok üzülürüm çünkü sponsor evrakları her şey yanimdaydı istemedigi için vermemistim)formda öyle yazıyordu istenmedikçe (i34 formunu yani sponsorluk belgesini vermeyiniz şeklinde bilgiler vardı o yüzden vermemiştim.

• @maskrein

Ben sağlık randevusunun tarihini değiştirmedim, sadece saatini revize ettim, aynı tarihe 1 buçuk saat erkene çektim, bir sonraki gün öğlen 13:00 da mülakat var, artık Unganlar’a ricacı olacağız ertesi gün erken yetiştirebilmeleri için, şayet rapor mülakat saatinden sonraya kalırsa bu defa konsolosluğa rica edeceğiz mülakattan çıkıp hemen gidip getirip teslim etme yönünde, o da olmazsa Ups ile sonra göndereceğiz, zaten pause var her türlü AP ye kalıyoruz, sağlık raporunu da Ankara’ya gimişken aradan çıkaralım, süreç açılırsa ne ala, açılmazsa da ailece bir check-up yaptık deyip avunacağız 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Aslan-3, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Şu an Ankara’dan aldığımız 2NL mailine göre mülakat tarihimiz Viyana’nın bize verdiği ilk tarih ve saate dönmüş durumda, 28 Nisan saat 13:00 , fakat biz Ankara’dan bir önce gelen mailde 29 Nisan olarak belirtildiği için Unganlar’dan 27 Nisan için randevu almıştık. Şu an sağlık randevusu vize mülakatından 1 gün önce olmuş oluyor, sağlık randevusunu değiştirmeli miyiz ? Yoksa mülakat tarihini mi? Ya da aynı kalsın yetişir mi sağlık raporu ? Ne dersiniz ?

2NL geç gelmiş olabilir ayrıca 2NL Ankara'dan değil KCC'den gelir.
    Ankara'nın saat 13'e randevu verdiğini görmedim.
    Mail hangi adresten geldi?
    ESC sayfasında mülakat bilgileri Viyana mı yazıyor?

• @falsepoet, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Okan-1 banada herşey tamam sadece pause den dolayı vize basamiyacagini soyledi ve sana verilen bu evragin aynisini hatta yazıda aynı muhtemelen aynı memur verdi şimdi evragi inceliyorum seninki ile birebir aynı aklıma arka sayfadaki sponsor kutucuklarıninin üstundeki other kısmında hemen yandaki kutucuk sendeki gibi bendede tik atmiş yani dolu acaba ne anlama geliyor (eğer sponsor isteme ise çok üzülürüm çünkü sponsor evrakları her şey yanimdaydı istemedigi için vermemistim)formda öyle yazıyordu istenmedikçe (i34 formunu yani sponsorluk belgesini vermeyiniz şeklinde bilgiler vardı o yüzden vermemiştim.

Muhtemelen o tik i, durdurma kararı için kod olmadığından işaretliyorlar ve sorun kalkınca hemen dosyaları alıp hızla işleme geçecekler, çünkü bizim sağlık dosyalarını da vermediler ve hala onlarda, bu kağıt da bir tür emanet kağıdı görevi görüyor muhtemelen, ödeme alındı dosya şu depoda daha sonra pasaport gelecek ve duruma göre daha sonra onay yada red verilecek gibi.

• @Serapp

Mail Ankara-Public-IV adresinden gelmiş, metin şu şekilde ve devamında gerekli evrak listesi var , ESC sayfasında hala Viyana görünüyor ve 28 Nisan 13:00

This is a reminder of your upcoming immigrant visa interview at the U.S. Embassy/Consulate. Please find the details of your appointment below:

Date & Time: 28 April 2026 at 1:00 PM

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |