Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ceycey12345 yok yani genel olarak iki cumlesinden birisi immigrant digeri border control. Baska bisey konusmuyor. Umarim degisir biseyler

• @msvrlr haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum ama prosedürlerine göre pasaportla yollamak gerekiyor, mailime de cvp vermediler, eksik evrağını yollayıp mail alan veya mailine cvp alan varmı onu da öğrenemedik bu sene her şey havada asılı kalmış durumda bakalım eylüle kadar ne yaşayacağız 😞

• @bravist merhabalar tesekkur ederim, aslinda en ufak bir gelismede hemen imzayi guncelliyorum ve bende gorunuyor gozukuyor? Bir arkadasim daha uyardi. Butun teknolojik islemlerimde aksamalar bana denk geldi sanirim. Degisiklikleri kaydet yapip da imzasi guncellenmeyen, gozukmeyen varsa bu konuda da yorum beklerim

• @Aylin-Polat cok tesekkur ederim.

• Ben dosyamı Ankaraya taşıdım ama hala hong kong gösteriyor bu ne zaman düzelir

• @designer96, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, adres seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var. Florida, Tampa’ya yerleşmeyi düşünüyoruz. Daha önce DS-260 formlarına Wisconsin eyaletinden bir adres yazmıştık, mülakatta değiştirmek istiyoruz. Tampa’dan bir adres bulmam gerekiyor, acaba önceden gidenler yada kiralık posta kutusu vb. nasıl bir yol izlemeliyiz?

Konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var, bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@designer96, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@designer96, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, adres seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var. Florida, Tampa’ya yerleşmeyi düşünüyoruz. Daha önce DS-260 formlarına Wisconsin eyaletinden bir adres yazmıştık, mülakatta değiştirmek istiyoruz. Tampa’dan bir adres bulmam gerekiyor, acaba önceden gidenler yada kiralık posta kutusu vb. nasıl bir yol izlemeliyiz?

Konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var, bilgisi olan var mı?

Wisconsin’de bulduğunuz adresteki kişi güvenilir ise, o adresteki posta kutusu güvenli bir posta kutusu ise, o kişi sıklıkla posta kutusuna erişim sağlayabiliyorsa, tercihen posta kutusu üzerinde o kişinin adı/soyadı yazıyorsa, mülakatta evrak tesliminde o adreste yaşayan kişinin adının başına C/O ibaresini yazdirabilirseniz sorun yok. Tampa’da bir adres bulmanıza gerek yok, Wisconsin’deki kişiye kartlar teslim edilir ve size de UPS - FedEx ile ABD içinde gönderimini sağlar kartların. Telaş etmeyin…

https://yesilkartforum.com/forum/post/459696

• @maskrein nerede Hong Kong gözüküyor? Benim sordugum soruya verilen cevaba bir bakabilirsiniz

• @hiafamily esc sayfasında mülakat tarihi ve saati yazan yer ankara olarak güncellenmemiş

• PAUSE DURUMU DEVAM EDİYOR MU

• @maskrein

O sayfa güncellenmeyecek muhtemelen, bana KCC’den gelen maillerin birinde yazıyordu sorduğum soru üzerine, biz de Viyana’dan Ankara’ya taşıdık bizim de aynı şekilde güncellemedi henüz, size Ankara’dan gelen mülakat maili önemli, ESC sayfasını artık kafaya takmayın, bir çok kişide durum aynı.

• @designer96
    Airbnb kiralayip ev sahibine adresi kullanabilir miyim diye sorabilirsiniz genelde izin veriyolar uzun 1 ay ve uzeri rezervasyonlarda

• @meral ben pasaport yollamadan eksik evrak yolladim size daha once de bunu soylemistim. Ve dun mailime cevap aldim. Eksik dosyami eklemisler ve bir sorun yok. Suan pasaportunuzla yapacaklari birsey yok gondermenizin bir anlami yok daha once de soyledigim gibi sadece eksik belgenizi yollamaniz yeterli

• @ATS16 merhaba, maalesef güvenilir bir adres değildi. O yüzden gitmekten de vazgeçtik zaten.

• @Aslan-3 ustraveldocs hesabı oluştururken sıkıntı oldu mu sizde

• @proahmet merhaba yani herhangi bir adres vermek gibi bir şey oluyor. Sonrasında girişte adresi değiştirebiliyoruz zaten. Şuan mülakatta hangi adresi verdiğimizin bir önemi yok o zaman

• ⭐⭐⭐⭐

@meral pasaportla yollamak gerekmiyor, eksik evrak gönderen herkes -mevcut durumdan dolayı- sadece eksik evrakını gönderdi son aylarda.

• Merhaba, mülakatta benden transkript istendi, daha önce edevletten aldığım belgeyi gönderdim eposta ile ilettim. Şu anda belgenin üzerindeki barkodu okutuyorum "belge gerçersiz" hatası çıkıyor. Yenisini oluşturarak tekrar göndermeme gerek var mıdır
    Konsolosluk konuyla ilgili bana ulaşmadı, ben kendimi stres yapıp kontrol ediyorudm.

• Arkadaşlar benim ankarada mülakatım 14 nisandı şimdi mail geldi 17 nisan 2026 da gelirken getirmem gereken belgeleri yollamışlar benim randevu tarihim hangisi şimdi bilenler yardımcı olabilir mi

• @maskrein

Hayır hiç olmadı, ben @aysegul hanımın detaylı Ustraveldocs deneyimini uyguladım, sadece ondan farklı olarak tek profil üzerinden, her birey için ayrı mail adresi yazdım sonra herşeyi adım adım anlatıldığı şekilde uyguladım sonunda barkodlu yazdırılabilir sayfayı aldım her katılımcı için , okuyun ve adım adım ilerleyin çok güzel anlatmış @aysegul hanım

Benzer Başlıklar

• 153
  • 747
  • 642
  • 57
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |